فایل پی دی اف کامل آموزش کامل تهیه ترشی خانگی با بررسی روش‌های سنتی و نوین نگهداری مواد غذایی PDF


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل پی دی اف
20870
3 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل PDF (پی دی اف) ارائه میگردد

 فایل پی دی اف کامل آموزش کامل تهیه ترشی خانگی با بررسی روش‌های سنتی و نوین نگهداری مواد غذایی PDF دارای ۸۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در PDF می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پی دی اف فایل پی دی اف کامل آموزش کامل تهیه ترشی خانگی با بررسی روش‌های سنتی و نوین نگهداری مواد غذایی PDF  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل پی دی اف کامل آموزش کامل تهیه ترشی خانگی با بررسی روش‌های سنتی و نوین نگهداری مواد غذایی PDF2 ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل پی دی اف کامل آموزش کامل تهیه ترشی خانگی با بررسی روش‌های سنتی و نوین نگهداری مواد غذایی PDF،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل پی دی اف کامل آموزش کامل تهیه ترشی خانگی با بررسی روش‌های سنتی و نوین نگهداری مواد غذایی PDF :

به نام خدا

دانلود کتاب فایل پی دی اف کامل آموزش کامل تهیه ترشی خانگی با بررسی روش‌های سنتی و نوین نگهداری مواد غذایی PDF

آموزش تهیه بیش ازنوع ترشی خانگی

قیمت خریدیک کیلوترشی=هزارتومان

اماباخریداین جزوه باطرزتهیه ترشی های مختلف ولذت بخش بامبلغ کم آشناخواهیدشد.

شایددرکنارغذاگاهی دوست داشته باشیدازترشی یاشوراستفاده کنید.دراین فایل شمامیتوانیدباطرزتهیه ترشی های مختلف وخانگی آشناشوید.

یکی ازمواردموجوددراین جزوه روبرای شمامیگذارم:

ترشی گل کلم خانگی

گل کلم ۱ عدد

هوج ۵۰۰ گرم

ساقه کرفس ۱ دسته

سب زمن ترش ۵۰۰ گرم

سرکه مقدار زم

فلفل سبز تند ۵ عدد

نمک مقدار زم

ترخون و پودر گلپر مقدار زم

طرز تهه : تمام سبز ها را بشوئد و خشک کند سپس سبز ها را به اندازه دلخواه خرد کند.

سبز ها خرد شده و فلفل ها تند را درون ششه ها مناسب قرار دهد و رو انها مخلوط نمک و سرکه برزد و تا لبه ششه ترش پر کند سپس ششه ها ترش را در جا مناسب به مدت ۲ هفته قرار دهد تا ترش ها اماده مصرف شوند.

در صورت تمال از مقدار کلم سفد ا قرمز هم متواند استفاده کند ، برا قرمز شدن رنگ ان ترش کم آب لبو به سرکه اضافه کند.

بیش ازترشی شامل:

ترشی گل کلم

خیارشور

طرزتهیه ی ادویه برای ترشی ها

ترشی انار

ترشی انگور

ترشی لبو و………..

گردآورنده :محمدرضاحجتی

امیدوارم شادموفق وپیروزباشید

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.