فایل پی دی اف کامل کاربرد ژل موسیلاژ گیاه Salvia hispanica L. (چیا) در کاهش روغن کیک‌های پاوندیا با بررسی ویژگی‌های تغذیه‌ای PDF


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل پی دی اف
20870
2 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل PDF (پی دی اف) ارائه میگردد

 فایل پی دی اف کامل کاربرد ژل موسیلاژ گیاه Salvia hispanica L. (چیا) در کاهش روغن کیک‌های پاوندیا با بررسی ویژگی‌های تغذیه‌ای PDF دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در PDF می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پی دی اف فایل پی دی اف کامل کاربرد ژل موسیلاژ گیاه Salvia hispanica L. (چیا) در کاهش روغن کیک‌های پاوندیا با بررسی ویژگی‌های تغذیه‌ای PDF  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل پی دی اف کامل کاربرد ژل موسیلاژ گیاه Salvia hispanica L. (چیا) در کاهش روغن کیک‌های پاوندیا با بررسی ویژگی‌های تغذیه‌ای PDF2 ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل پی دی اف کامل کاربرد ژل موسیلاژ گیاه Salvia hispanica L. (چیا) در کاهش روغن کیک‌های پاوندیا با بررسی ویژگی‌های تغذیه‌ای PDF،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل پی دی اف کامل کاربرد ژل موسیلاژ گیاه Salvia hispanica L. (چیا) در کاهش روغن کیک‌های پاوندیا با بررسی ویژگی‌های تغذیه‌ای PDF :

فایل پی دی اف کامل کاربرد ژل موسیلاژ گیاه Salvia hispanica L. (چیا) در کاهش روغن کیک‌های پاوندیا با بررسی ویژگی‌های تغذیه‌ای PDF

این انگلیسی با فرمت PDF و فارسی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است و همچنین آماده پرینت می باشد.

چکیده
شاخص اضافه وزن در سال های اخیر افزایش یافته و سبب بروز بیماری های غیر واگیر مربوط به آن شده است. توصیه های کاهش روغن در مواد غذایی ممکن است کمک به کاهش خطر ابتلا به این بیماریها بکند. توجه بر روی محصولات نانوایی، مانند کیک پاوندیا می­باشد که در هر ۱۰۰ گرم آن ۱۷ گرم روغن وجود دارد. عنصر ترکیبی جدید، بذر چیا (مریم گلی) می باشد که برای جذب بالای آب و لایه خارجی لعابی چسبناکش، به منظور ارزیابی پتانسیل آن به عنوان جایگزین روغن در محصولات نانوایی مورد مطالعه قرار گرفته است. ما اثرات جایگزینی ۲۵،۵۰، ۷۵ و ۱۰۰ گرم در ۱۰۰ گرم ماده کلی از روغن­های گیاهی را به وسیله ژل موسیلاژ چیا (CMG) در خواص تکنولوژیکی کیک پاوندیا مورد بررسی قرار دادیم. CMG توسط جذب آب دوباره با آب موسیلاژ لیوفیلیزه چیا (LCM) تولید شد. جایگزینی روغن های گیاهی توسط CMG تغییر قابل توجهی در حجم مخصوص، تقارن، یکنواختی، فعالیت رطوبت و آب (AW) کیک ایجاد نمی کند. پارامترهای رنگ و همچنین استحکام خرده ریزه کیک، توسط سطوح بالاتر جایگزین روغن با CMG تحت تاثیر قرار گرفت. ما این نتیجه رسیدیم که جایگزینی تا ۲۵ گرم/۱۰۰گرم روغن توسط CMG، به طور تکنیکی در کیک پاوندیا امکان پذیر می­باشد بدون اینکه تغییرات قابل توجهی در کیفیت ویژگی­های آنها وجود بیاید.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.