فایل ورد کامل اتوماسیون سیستم آشپزخانه مرکزی با بررسی فناوریهای نوین، بهینهسازی فرآیندها و مدیریت منابع
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل اتوماسیون سیستم آشپزخانه مرکزی با بررسی فناوریهای نوین، بهینهسازی فرآیندها و مدیریت منابع دارای ۱۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل اتوماسیون سیستم آشپزخانه مرکزی با بررسی فناوریهای نوین، بهینهسازی فرآیندها و مدیریت منابع کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل اتوماسیون سیستم آشپزخانه مرکزی با بررسی فناوریهای نوین، بهینهسازی فرآیندها و مدیریت منابع۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل اتوماسیون سیستم آشپزخانه مرکزی با بررسی فناوریهای نوین، بهینهسازی فرآیندها و مدیریت منابع،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل اتوماسیون سیستم آشپزخانه مرکزی با بررسی فناوریهای نوین، بهینهسازی فرآیندها و مدیریت منابع :
فایل ورد کامل اتوماسیون سیستم آشپزخانه مرکزی با بررسی فناوریهای نوین، بهینهسازی فرآیندها و مدیریت منابع
کاردانی
در ۱۱۵ صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc
فایل ورد کامل اتوماسیون سیستم آشپزخانه مرکزی با بررسی فناوریهای نوین، بهینهسازی فرآیندها و مدیریت منابع
فهرست صفحه
مقدمه …………………………………………………………………………………………………. ۱
چکیده ………………………………………………………………………………………………….. ۲
فصل اول : تعریف و امکان سنجی سیستم
۱-۱ تعریف مسئله ……………………………………………………………………………….. ۵
۲-۱ اهداف مسئله ……………………………………………………………………………….. ۶
۱-۲-۱ اهداف کلی ……………………………………………………………………. ۶
۲-۲-۱ اهداف جزئی …………………………………………………………………… ۶
۳-۱ محدوده سیستم ……………………………………………………………………………. ۶
۴-۱ کارهای انجام شده مرتبط با موضوع ……………………………………………….. ۶
۵-۱ امکان سنجی سیستم …………………………………………………………………….. ۶
فصل دوم : تجزیه و تحلیل سیستم
۱-۲ دیاگرام متن ………………………………………………………………………………… ۸
۲-۲ نمودار گردش داده ها(DFD) ………………………………………………………. 9
۱-۲-۲ نمودار گردش داده ها سطح ۱ …………………………………………… ۹
۲-۲-۲ نمودار گردش داده ها سطح ۲ …………………………………………… ۱۰
۳-۲-۲ نمودار گردش داده ها سطح ۳ …………………………………………… ۱۲
۳-۲ نمودار ER ……………………………………………………………………………….. 13
۴-۲ تشریح خصوصیات موجودیت ها ………………………………………………….. ۱۵
فصل سوم : پیاده سازی سیستم
۱-۳ ویژگها و علل انتخاب زبان برنامه نویسی ………………………………………. ۱۷
۲-۳ ویژگها و علل انتخاب زبان پایگاه داده …………………………………………… ۱۹
۳-۳ تشریح ایجاد بانک اطلاعات …………………………………………………………. ۲۰
۱-۳-۳ نحوه ایجاد جدول …………………………………………………………… ۲۰
۲-۳-۳ رابطه ها در ارتباطات ……………………………………………………….. ۲۱
۴-۳ تشریح و طراحی منو ها ……………………………………………………………….. ۲۹
۵-۳ تشریح و پیاده سازی فرم ها …………………………………………………………. ۳۲
فصل چهارم : راهنمای کاریاب سیستم
۱-۴ نرم افزار های مورد نیاز سیستم …………………………………………………….. ۸۲
۲-۴ سخت افزارهای مورد نیاز سیستم ………………………………………………….. ۸۲
۳-۴ نحوه ی نصب برنامه …………………………………………………………………… ۸۲
۴-۴ نحوه اجرای برنامه ……………………………………………………………………… ۸۲
منابع و ماخذ ……………………………………………………………………………………….
جکیده :
با توجه اینکه سوددهی بیشتر وصرفه جویی در زمان نکته اصلی ومهم در تجارت می باشد یکی از راهکارهای مهم و موثر در تحقق این امر ، استفاده از تکنولوژی های کامپیوتری می باشد که شکل پیشرفته آنرا در تجارت الکترونیک وتجارت اینترنتی مشاهده می کنیم این در راستای تحقق این خواسته در یک آشپزخانه مرکزی می باشد.
مراجعه به آشپزخانه های مرکزی در آشنایی اولیه با این سیستم گامی مهم می باشد که در این راستا ابتدا به آشپزخانه های معتبر سطح شهرستان کردکوی مراجعه کرده وبا دریافت رویه های مکتوب موجود در برخی از آشپزخانه هاوهمچنین برقراری ارتباط نزدیک با برخی از مسولین شاغل در آن و انجام مصاحبه های مفید با برخی از شاغلان محیط کاری آن مکان انجام شد، اطلاعات اولیه وخوبی در مورد آشپزخانه مرکزی وچگونگی کار آنها دراختیار من قراردارد.
نتیجه نهایی عملیات خرید ،فروش ،عملیات آماری در راستای فعالیتهای دریافت از عرضه کننده و تحویل به خریدار و گزارشهای آماری جهت ارائه به مدیر
سیستم و سرانجام بهبود فعالیت آشپزخانه می باشد .
این سیستم ، کاربردی بوده ومی توان از آن در آشپزخانه های مرکزی استفاده کرد و باعث صرفه جویی در زمان ، نیروی کار، و هزینه ها می شود. از نتایج دیگر این سیستم امنیت اطلاعات بوده وهمچنین مدیریت وبرنامه ریزی را برای مدیران ، با ارئه اطلاعات مفید ، اعم از گزارشات مختلف ،و جستجوها وغیره…. ممکن می سازد.
مقدمه :
با توجه به پیشرفتهای تکنولوژی، دنیای امروز به سرعت در حال تغییر وتحول است .این تغییر وتحول در بخشهای مختلف فعالیتهای بشر به ویژه در بخش تجارت آشکار است .در تجارت برای حضور وتوانایی رقابت در بازارهای جهانی باید ابزارهای مورد نیاز را کسب نماید که در این ارتباط آنچه از همه بیشتر مورد توجه قرار گرفته است رعایت استانداردهای کیفی در تولید و ارائه محصولات وخدمات با کیفیت واتوماسیون وهمچنین توجه به خواسته های مشتری است .
مشتری مداری (costomer focus) مهمترین عامل در موفقیت هر سازمان می باشد در دنیای رقابتی امروز توجه به این موضوع بسیار حائز اهمیت است.
پیشرفت روزافزون صنعت وتکنولوژی ونفوذآن در سیستم های مختلف از عوامل اصلی اتوماسیون وسیستمی کردن امورشده است. حال که همه روزه شاهد پیشرفت علوم مختلف هستیم ،علم کامپیوتر بویژه نرم افزار ، سرعت پیشرفت آن به دلیل کاربردی شدن آن بیشتر شده است .
اکثر فروشگاهها هنوز به سیستم های کامپیوتری مجهز نشده دراین راستا آشپزخانه مرکزی نیز سیستم خرید وفروش آنها اکثرا دستی بوده ،احتمال خطا ، اشتباهات و همچنین هزینه های پرداختی زیاد بوده و اکثرا مدیران در تصمیم گیری های کلان خود با مشکل روبرو می شوند.
انتخاب این وتکمیل آن درراستای سیاست تجارت الکترونیک بوده،چون که مقدمه تجارت الکرونیک ،اتوماسیون وانجام فرایندها با کامپیوتر می باشد.
از فواید سیستم می توان به سادگی و راحتی در انجام سفارشات ، صرفه جویی زیاد در وقت مشتریان،اتوماسیون کارها وافزایش سرعت انجام امور دریافت سفارش،آمار موجودی وغیره…اشاره کرد.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 