فایل ورد کامل طرح کارآفرینی واحد تولیدی آرد ستاره با رویکرد توسعه صنعتی و اقتصادی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل طرح کارآفرینی واحد تولیدی آرد ستاره با رویکرد توسعه صنعتی و اقتصادی دارای ۴۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل طرح کارآفرینی واحد تولیدی آرد ستاره با رویکرد توسعه صنعتی و اقتصادی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل طرح کارآفرینی واحد تولیدی آرد ستاره با رویکرد توسعه صنعتی و اقتصادی۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل طرح کارآفرینی واحد تولیدی آرد ستاره با رویکرد توسعه صنعتی و اقتصادی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل طرح کارآفرینی واحد تولیدی آرد ستاره با رویکرد توسعه صنعتی و اقتصادی :
فایل ورد کامل طرح کارآفرینی واحد تولیدی آرد ستاره با رویکرد توسعه صنعتی و اقتصادی
مقدمه ای در مورد معرفی واحد تولیدی
واحد تولیدی آرد ستاره به مساحت ۲m7800 واقع در تهران خیابان شهید رجائی خیابان ستاره، تولید آرد خود را به ظرفیت ۳۰ هزار تن در سال از سال ۱۳۴۲ شروع کرده است. محصول در دو نوع آرد ستاره درجه ۲ (درصد سبوس گیری ۱۹ درصد) و آرد سبوس گرفته (درصد سبوس گیری ۱۳ درصد) منطبق بر استاندارد ملی به شماره ۱۰۳ و ۲۳۹۳ به روش والسی تولید می شود. این واحد تولیدی به مدیریت عامل سید محمدرضا مرتضوی و داشتن نیروهای متخصص شامل خانم الهام عباسی مسئول کنترل کیفیت با مدرک مهندسی صنایع غذایی، آقای سید احمد حیدری مدیر تولید با مدرک شیمی و خانم رکسانا نادرنیا مدیر فنی با مدرک مهندسی مکانیک و تعداد ۳۵ کارگر از حداکثر توان خود جهت تولید محصول با کیفیت مطلوب بهره می برد ماده اولیه و محصول در کلیه مراحل تولید و فرآوری کنترل شده و آزمایشات لازم برروی آنها در بخش میکروبی و شیمی انجام می شود.
این کارخانه با داشتن پروانه تأسیس و بهره برداری به شماره ۴۲۵۱، در تیرناه سال ۱۳۸۲ موفق به اخذ پروانه های ساخت محصول به شماره ۱۷۹۴۲ – آرد ستاره درجه ۲ و ۱۷۹۴۳ – آرد سبوس گرفته از طرف وزارت بهداشت گردید.
خط مشی و اهداف کیفیتی واحد تولیدی:
هدف تولید آرد با کیفیت منطبق با استاندارد ملی به شماره های ۱۰۳ و ۲۳۹۳ و در آینده تولید آرد نول می باشد. از طرفی با توجه به رذشد روزافزون جمعیت و افزایش تقاضا به موضوع افزایش ظرفیت تولید به موازات بهبود کیفیت و کاستن از ضایعات تولید نیز توجه شده است. به منظور افزایش رضایت مندی کارکنان و در نهایت ارائه کار مفید و تولید بی نقص، سازمان تولیدی سعی در برآوردن نیازهای واقعی آنها دارد. از تمام توان به کار گرفته می شود تا کلیه پرسنل در سطح خود آموزش های مداوم و پیگیر لازم را ببیند.
فایل ورد کامل طرح کارآفرینی واحد تولیدی آرد ستاره با رویکرد توسعه صنعتی و اقتصادی
فهرست مندرجات:
بخش اول: کلیات
مقدمه ای در مورد معرفی واحد تولیدی
خط مشی و اهداف کیفیتی واحد تولیدی
اصطلاحات و تعریفات
بخش دوم: سازمان واحد تولیدی
سازماندهی واحد تولیدی و بخشهای آن و نمودار سازمانی واحد تولیدی
سازماندهی امور کیفیت واحد تولیدی و نمودار سازمانی بخش کیفیت
شرح وظایف، مسئولیتها و اختیارات مسئولان و کارکنان دخیل و مؤثر بر کیفیت بویژه مسئول و کارکنان بخش کیفیت
بخش سوم: مستندات نظام کیفیت
ساختار مستندات نظام کیفیت شامل نظام نامه، روشهای اجرایی، دستورالعمل های کاری، مشخصات فنی و استانداردهای کارخانه ای، تقشه ها، کارتها و فرمهای عملیاتی و غیره
نحوه تهیه، بررسی، تایید، تصویب، تجدیدنظر و توزیع مستندات نظام کیفیت و چگونگی کنترل آنها
حفظ و نگهداری سوابق
بخش چهارم: کنترل فرآیندهای تولیدی و عملیاتی
نمودار فرآیندها
تدارکات و انبارش مواد اولیه
فرآوری مواد اولیه و یا ساخت و مونتاژ قطعات
بسته بندی محصول نهایی
انبارش، حمل و تحویل محصول
بخش پنجم: بازرسی و آزمایش مواد، قطعات و محصولات
بازرسی و آزمایش مواد اولیه
بازرشی و آزمایش حین فرآیند
بازرسی و آزمایش محصول نهایی (آزمونهای مستمر کارخانه ای، آزمونهای نمونه ای برای تصدیق بهر ساخت (lot یا Batch)، آزمونهای فرعی برای تصدیق نمونه محصول جدید)
بخش ششم: شناسایی، ردیابی و وضعیت بازرسی و آزمایش مواد، قطعات و محصولات
بخش هفتم: امکانات آزمایشگاهی و کنترل تجهیزات و بازرسی، آزمون و اندازه گیری (بررسی های کارکردی وکالیبراسیون)
بخش هشتم: کنترل و تعیین تکلیف مواد، قطعات و محصولات نامنطبق و اقدامات اصلاحی و پیشگیرانه و رسیدگی به شکایات مشتریان
بخش نهم: آموزش کارکنان
بخش دهم: کاربرد فنون آکاری
پیوست ها, فایل ورد کامل طرح کارآفرینی واحد تولیدی آرد ستاره با رویکرد توسعه صنعتی و اقتصادی
فهرست مدارک و مستندات مرتبط نظام کیفیت و سایر ضمائم ضروری
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 