فایل ورد کامل بررسی تغییرات و ترکیبات ایمیدازولی در دانه‌های سویا در حال رویش تحت تنش شوری اسمزی و ژیبرلین


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
4 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل بررسی تغییرات و ترکیبات ایمیدازولی در دانه‌های سویا در حال رویش تحت تنش شوری اسمزی و ژیبرلین دارای ۹۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل بررسی تغییرات و ترکیبات ایمیدازولی در دانه‌های سویا در حال رویش تحت تنش شوری اسمزی و ژیبرلین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل بررسی تغییرات و ترکیبات ایمیدازولی در دانه‌های سویا در حال رویش تحت تنش شوری اسمزی و ژیبرلین۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل بررسی تغییرات و ترکیبات ایمیدازولی در دانه‌های سویا در حال رویش تحت تنش شوری اسمزی و ژیبرلین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل بررسی تغییرات و ترکیبات ایمیدازولی در دانه‌های سویا در حال رویش تحت تنش شوری اسمزی و ژیبرلین :

تغییرات و ترکیبات ایمیدازولی در دانه های در حال رویش سویا تحت اثر تنش شوری اسمزی و ژیبرلین

چکیده :

در این فایل مواد طبیعی و اسید های چرب موجود در بافت کبد و عضله های کفشک
( cynoglossus macrolepidotus ) معروف به زبان گاوی با استفاده از روش bligh and dyer ) استخراج گردید .

برای شناسایی این مواد ابتدا کلروفرم که به عنوان حلال مورد استفاده قرار گرفته بود توسط دستگاه rotary evaporator تبخیر و سپس مواد در –n هگزان حل گردید و به دستگاه GC-MS تزریق شد . با استفاده از کروماتوگرام جرمی و طیف های جرمی بدست آمده مواد طبیعی و اسیدهای چرب بافت کبد و عضله با محاسبه اندیس کواتس و مقایسه آنها با اندیس کواتس استاندارد و نیز بررسی داده های طیفی ( GC-MS ) و مقایسه آنها با داده های استاندارد موجود در مراجع (Eight-peak ) شناسایی گردید .

در کبد یازده ترکیب شناسایی شد که به palmitic acid با ۹۸/۱۴ درصد بیشترین مقدار می باشد . سایر ترکیبات شناسایی شده در کبد شامل oleic acid (30/12درصد) ، ۱,۳-cycloocta diene (97/7درصد) ، (E,E,E) 1,4,8-dodecatiene (75/5 درصد)، q-hexadecanoic acid (39/5درصد)، ۵,۸,۱۱,۱۴-eicosatetranenoic acid (08/4درصد) ، heptacosane (77/1درصد)،۳-heptadecan-5,yne (24/1)،my ristic acid (66/5درصد)می باشد . ترکیبات شناسایی شده در بافت عضله شامل plamitic acid (15/4درصد) ، methyl eicosa-5,8,11,14,17-pentanoat (51/23درصد) ،stearic acid (35/8درصد) ، oleic acid(68/5درصد) ، nanan(74/6درصد) ، decane(06/3درصد) می باشد .

فایل ورد کامل بررسی تغییرات و ترکیبات ایمیدازولی در دانه‌های سویا در حال رویش تحت تنش شوری اسمزی و ژیبرلین
فهرست مطالب

عنوان صفحه

چکیده

مقدمه

فصل اول

۱-۱ هدف

۱-۲ پیشینه فایل

۱-۳ روش کار و فایل

فصل دوم

۲-۱ کفشک زبانی ماهیان (cynoglossidate tongue soles)

۲-۱-۱ ریخت شناسی کفشک زبانی ماهیان

۲-۱-۲ گونه های موجود در ایران

۲-۲ جایگاه سیستماتیک کفشک زبان گاوی

(cynoglossidate mar crolepidotus )

۲-۲-۱ ریخت شناسی کفشک زبان گاوی (largescale tonguesole)

۲-۲-۲ محیط زیست

۲-۲-۳ ارزش اقتصادی

۲-۲-۴ اندازه و وزن

۲-۲-۵ پراکنش

فصل سوم

۳-۱ چربی ها

۳-۲ اسید های چرب

۳-۲-۱ مشخصات عمومی اسیدهای چرب

۳-۲-۲ خواص اسیدهای چرب

۳-۳ ساختمان و خواص انوع چربیها

۳-۳-۱ چربی های خنثی (اسیل گلیسرولها):

۳-۳-۲ فسفوگلیسیریدها

۳-۳-۳ اسفنکولیپیدها و کلیکولیپیدها

۳-۳-۴ موم ها ( waxed)

۳-۳-۵ لیپیدهایی که صابون نمی شوند

۳-۴ روغن ماهی (Fish oil)

فصل چهارم

۴-۱ مصرف شده

۴-۲ وسایل آزمایشگاهی مورد نیاز

۴-۳ دستگاههای مورد نیاز

۴-۴ روش

۴-۴-۱ تهیه نمونه های کفکش ماهی

۴-۴-۲ استخراج مواد طبیعی از کبد و بافت عضله های کفشک زبان گاوی

۴-۴-۳ مراحل عملی استخراج به روش bligh and dyer

۴-۴-۴ استخراج و خالص سازی چربی ها

در روش Bligh and dyer

۴-۵-۱ اندیس کواتس (Kovts index )

۴-۶ شناسایی مواد طبیعی موجود در فاز –n هگزانی کبد و بافت عضله کیش ماهی میگویی(alepes djedaba) با استفاده از دستگاه :GC/MS

۴-۶-۱ مشخصات دستگاه GC/MS مورد استفاده:

فصل پنجم

۵-۱ نتایج ، تفسیر داده ها و شناسایی طیف های GC-MS

۵-۲ بحث

پیشنهادات

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.