فایل ورد کامل مطالعه سیستم‌های حسابداری مصرفی و تولیدی در اراضی کشاورزی اتحادیه اروپا


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
2 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل مطالعه سیستم‌های حسابداری مصرفی و تولیدی در اراضی کشاورزی اتحادیه اروپا دارای ۲۰۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل مطالعه سیستم‌های حسابداری مصرفی و تولیدی در اراضی کشاورزی اتحادیه اروپا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل مطالعه سیستم‌های حسابداری مصرفی و تولیدی در اراضی کشاورزی اتحادیه اروپا۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل مطالعه سیستم‌های حسابداری مصرفی و تولیدی در اراضی کشاورزی اتحادیه اروپا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل مطالعه سیستم‌های حسابداری مصرفی و تولیدی در اراضی کشاورزی اتحادیه اروپا :

بررسی سیستم حسابداری مصرفی تولیدی در اراضی کشاورزی اتحادیه ی اروپا

مقدمه

۱-۱- پیش زمینه ی این فایل

بخش عمده ایی از غذاهای مصرفی در اروپا توسط مزارع کشاورزی بزرگ تولید می شود. ماهیت این سیستم های تولیدی به این صورت است که اغلب غذا با قیمت نسبتا کم تولید می شود اما مخارج زیادی در توزیع آن به محیط آلوده (مثل نیترات ، فسفات ، انباشتگی خوراکه آب ، آفت کش) وجود دارد. نیروهای پیش برنده ی اقتصادی به این معناست که سیستم تولیدی کشاورزی در دهه های اخیر در اروپا ادامه داشته است. از این رو مقابله با مشکلات تولیدی سیستم های تولید با کاهش مواد آلاینده مثل نیتروژن ، فسفر ، آفت کش ها CO۲ و … لازم است .

در بین گروه های مزارع متمرکز ، متغیر های زیادی در کارامدی تولید وجود دارند که به کارایی محیطی مربوط می شوند . دو مثال از هلند که یکی از بزرگ ترین کشور های اروپایی در کشاورزی است نشان می دهد که :

ü در سال ۹۶/۱۹۹۵ ، ۳۳ درصد از کشاورزان تولید کننده لبنیات هلندی با تولید ۵۰۰/۱۱ کیلوگرم در هر هکتار ، مازاد نیتروژن کمتر از ۴۰۰ کیلوگرم در هر هکتار داشتند، از طرف دیگر ۳۳ درصد از کشاورزان تولید کننده ی لبنیات با تولید همیشگی کمتر از ۵۰۰/۱۱ کیلوگرم در هر هکتار مازاد نیتروژن بیش از ۴۰۰ کیلوگرم نیتروژن در هر هکتار داشتند. (لانگلان ۱۹۹۷)

ü در استعلام میان کشاورزان سیب زمینی هلندی که از قارچ ها در برابر فیتوتروپ ها استفاده
می کردند. ۱ تا ۲۱ کیلوگرم عناصر سازنده فعال در هر هکتار با متوسط ۱۰ کیلوگرم در هر هکتار وجود داشت . تفاوت های کاربردی به ازاء ۷۰-۶۰ درصد از هر دوز د ر هر عملکرد و به ازاء ۴۰-۳۰ درصد تعداد عملکرد ها مشخص شده است.

اطلاعات مدیریتی کافی ، پیش نیاز مهمی است که به کشاورزی کمک می کند کارایی بیشتری داشته باشند و تاثیرات محیطی را کم می کنند . اطلاعات مدیریتی را می توان با سیستم حسابداری مصرفی / تولیدی (IOA) ارائه کرد . از این رو مقایسه ی سیستم IOA و آنالیز نقش IOA به عنوان ابزار مدیریتی جهت بهبود کارایی مزارع و کاهش آلودگی محیط است.

در تعداد زیادی از کشورها از موازنه غذایی در سطح کشاورز ی به عنوان ابزار مدیریتی جهت کشاورزان و یا به عنوان پایه ی خراج در مازاد مثل مواردی که برای هلند عنوان شد ، استفاده می شود. سیستم حسابداری مصرفی / تولیدی دیگر مثل آفت کش انرژی است . ابتکار عمل زیاد ، برای گواهی نامه یا اهداف بازار یابی جنبه های مختلف را پوشش می دهند. کشور های متعددی مثل UK مفهوم عملکرد کشاورزی خوب ( GAP) را در یک سری راهنمایی برای کمک به مشاوران و کشاورزان توسعه داده اند که ریسک آلودگی خاک ، آب و هوا را زمانی کاهش می دهند که رشد کشاورزی از نظر اقتصادی ادامه می یابد (مثل MAFF 1998)

گرچه سیستم های IOA متعددی را در اروپا به کار می روند اما در حال حاضر بررسی کاملی برروی این سیستم ها ، هدف جزییات و کارایی آنها وجود ندارد . از این رو کشاورزی DG و محیط DG بررسی جامع و ارزیابی کلی برروی تجارب IOA انجام دادند.

سیستم حسابداری مصرفی / تولیدی در ایالت های متعددی اجرا می شود. در تأکید بر پهنا و ارسال آنها متفاوت است . این مسأله نسبتا به ماهیت (مثل کشاورزان یا تقاضا مثل سوپر مارکت ها ) عرضه نیروی ایجاد نیروی یجاد کننده ی این تاسیسات بستگی دارد . سیستم IOA را می توان به عنوان روش حسابرسی تعریف کرد که بر ضوابط اقتصادی (مثل مصرف غذا : گوشت ، شیر یا تخم مرغ تولیدی) بزرگ تر تمرکز دارد که تاثیرات محیطی در محصولات بی مصرف (مثل انتشار در سطح زمین ، خاکستر و هوا) از سیستم محصولات کشاورزی تحت بررسی را در نظر می گیرد. مورد آخر ، روش گسترده تری است که تولید و وضعیت از ضایعات احشام مثل گل و کود و حتی تاثیر روش بازیافت ((ضایعات )) را در تولید های بعدی مثل تبخیر NH۳یا حذف نیترات و … را نیز در نظر می گیرد.

CAP ، تعداد قابل توجهی را تهیه کرده است تا منحنی محیطی کشاورزی را بهبود دهد ، هرچند این مورد در بخش ها و مناطق به شکل یکسان انجام نمی شود. با وجود این که CAP اخیرا پذیرفته شده است و تقویت بعضی از این ابزار را احیا می کند اما هنوز هم مشخص نشده است که آیا کشاورزی EU در آینده ی نزدیک قادر به رسیدن به حالت شبکه ایی می باشد یا خیر . این مسأله با توجه به انواع کشاورزی متمرکز صحت می یابد.

از این دیدگاه ، بررسی عملکرد مزارع هر شخص در حسابداری مصرفی/تولیدی ، توجه زیادی به بررسی دارد تا آن را به عنوان ابزاری جهت ارزیابی (و افزایش بالقوه) کارایی محیط کشاورزان EU در نظر گیرد . در مفهوم شرایط منطقه ای ، آنالیز حسابداری به ایجاد استاندارد عملکرد های توصیه شده برای گروه ها ی مزارع در نظر گرفته شده با بهترین عملکرد ها برای هر دارنده ی زمین گفته
می شود. ممکن است از مفهوم (( عملکرد کشاورزی خوب )) معنای عملی برداشت شود در حالی که مورد آخر ابزار بالقوه برای بهبودی کارایی محیط در مزارع هر فرد می باشد.

با این وجود از آن جا که نیتروژن نشان می دهد که سیستم IOA (یعنی RARCOM- راهنمای حسابداری معدنی) تحت شرایط مازاد زیاد و در نتیجه ی غیر خطی بودن مصرف خالص و خسارت ها ، مفید تر ایت . این همان نکته ای است که در سند OSPAR_NEUT ، NUT/97/4/2 تایید شد.

فایل ورد کامل مطالعه سیستم‌های حسابداری مصرفی و تولیدی در اراضی کشاورزی اتحادیه اروپا
فهرست:

عنوان صفحه

چکیده ————————————————————— I

فصل ۱ ———————————————————— — II

مقدمه —————————————————————- ۱

پیش زمینه این فایل——————————————————- ۱

هدف از این فایل—————————————————- — ۵

ساختار فایل——————————————————– — ۵

فصل ۲ ————————————————————— ۷

خلاصه————————————————————— ۸

۲-۲- مقدمه ——————————————————–۱۰—

۳-۲- روش ——————————————————–۱۰—–

۱-۳-۲ موضوع ————————————————————۱

۲-۳-۲- پوشش جغرافیایی فایل—————————————- ——-۱۱

۲-۳-۳- روش فایل——————————————-۱۲————–

۴-۲-۳- پرسشنامه ———————————————۱۴————-

۴-۲- نتایج————————————————————۱۴

۱-۴-۲- پرسشنامه های کامل شده———————————————۱۴

۵-۲- بحث ————————————————————۱۵

فصل ۳ —————————————————————۵

۱-۳- خلاصه ———————————————————-۵-

۲-۳- مقدمه ————————————————۵۵—————

۳-۳- شرح و ارزیابی هر سیستم————————————۵۵—————

۵- حساب های سبز——————————————–۵۷—————

روش ————————————————————–

۵۹

نتایج ————————————————————–

۶۰

۱۰- موارد اخلاقی برای مزارع احشام —————————————-

۶۳

پیش زمینه ———————————————————-

۶۳

روش ————————————————————–

۶۴

نتایج ————————————————————–

۶۴

۱۳- مدیریت محیط بر کشاورزی ——————————————-

۶۷

پیش زمینه ———————————————————-

۶۷

روش ————————————————————-

۶۸

نتایج ————————————————————–

۷۰

۱۹- عوامل کشاورزی اقتصادی ——————————————–

۷۲

روش ————————————————————–

۷۴

آفت کش ها ——————————————————–

۷۴

نتایج ————————————————————–

۷۵

۲۸- برچسب محیطی کشاورزی ——————————————-

۷۷

پیش زمینه ———————————————————-

۷۷

روش ————————————————————–

۷۸

نتایج ————————————————————–

۷۹

۵۰- REPRO——————————————————–

۸۰

پیش زمینه ———————————————————-

۸۱

روش ————————————————————–

۸۱

نتایج ————————————————————–

۸۳

سیستم هردبوکس —————————————————–

۸۳

پیش زمینه ———————————————————-

۸۳

روش ————————————————————–

۸۴

نتایج ————————————————————–

۸۵

۲۴-سطح موازنه ی مواد غذایی مزارع —————————————

۸۷

پیش زمینه ———————————————————-

۸۷

روش ————————————————————–

۸۸

نتایج ————————————————————–

۸۸

۴۰- مقیاس محیطی برای آفت کش ها —————————————

۹۰

پیش زمینه ———————————————————-

۹۰

روش ————————————————————–

۹۱

نتایج ————————————————————–

۹۳

۳- مقیاس انرژی ——————————————————

۹۶

پیش زمینه ———————————————————-

۹۶

روش ————————————————————–

۹۷

نتایج ————————————————————–

۹۹

۴-۳- مقایسه ی اوراقی ————————————————–

۱۰۱

۱-۴-۳- هدف و محتوا————————————————–

۱۰۱

نتایج ————————————————————–

۱۱۴

فصل ۴ ————————————————————-

۱۱۵

خلاصه————————————————————-

۱۱۶

مقدمه————————————————————–

۱۱۸

۳-۴- انواع سیستم IOA و نشانه های به کار برده شده—————————–

۱۱۹

۱-۳-۴- سیستم های IOA برای کاربرد های مختلف——————————

۱۱۹

۴-۴- انواع نشانه های به کار رفته در سیستم IOA——————————–

۱۲۲

۱-۴-۴- سیستم IOA از دیدگاه مشاوران و کشاورزان —————————-

۱۲۶

۱-۴-۴- ارزیابی سیستم مطابق با مصاحبه های انجام شده —————————

۱۲۸

۲-۴-۴- هزینه ها و منافع استفاده از سیستم IOA———————————

۱۳۰

۳-۴-۴- درک سیستم ————————————————–

۱۳۲

۵-۴- این سیستم از دیدگاه محیط شناسان جامعه شناسان ارزیابی شده است————–

۱۳۳

۱-۵-۴- افزایش آگاهی و تغییر گرایش ها ————————————

۱۳۶

ارتباط با مدیریت ——————————————————

۱۳۷

شرایط اقتصادی ——————————————————

۱۳۸

سیستم ioa در ارتباط با بازار و برچسب گذاری ———————————

۱۴۰

مواد منبع و مقیاس نشانه ها ———————————————–

۱۴۱

سیستم IOA درارتباط با تنظیمات موجود ————————————-

۱۴۳

۲-۵-۴- تغییرات اسناد در کارایی محیط————————————–

۱۴۴

عامل زمان———————————————————–

۱۴۸

۶-۴- ارزیابی نشانه ها از دیدگاه علمی —————————————

۱۴۸

۱-۶-۴- احتمال توضیح و مقایسه ی مقادیر نشانه ——————————–

۱۴۹

۶-۲-۴- رابطه ی میان نشانه و مدیریت مزارع———————————–

۱۵۱

۱-۲-۶-۴- خطای مربوط به محاسبه ی نتایج مزارع——————————-

۱۵۲

۲-۲-۶-۴- تعریف مرزهای درست سیستم————————————-

۱۵۳

۳-۲-۶-۴- اهمیت عوامل بیرونی در کنترل مزارع ——————————-

۱۵۴

۷-۴- نتایج ———————————————————-

۱۵۶

فصل ۵ ————————————————————

۱۶۰

۱-۵- مقدمه———————————————————

۱۶۱

۲-۵- چرا استفاده از سیستم IOA در کشاورزی رشدکرد—————————

۱۶۱

ابزارهای کشاورزی —————————————————-

۱۶۲

ابزار روش———————————————————–

۱۶۳

۳-۵- چگونه استفاده از سیستم IOA را در کشور توسعه دهیم————————

۱۶۴

ارتباط سیستم IOA برای اروپایی ها و قوانین ملی ——————————–

۱۶۵

سیستم IOA کامل درج عبه ابزار خدمات کشاورزی ——————————

۱۶۸

۴-۵- چگونه نشانه ها را برای IOA توسعه دهیم———————————

۱۶۸

ضمیمه ی ۱ ———————————————————

۱۷۲

ضمیمه ی ۲ ———————————————————

۱۸۸

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.