فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی طراحی و اجرای بسته‌بندی نوین چای تی‌بگ با رویکرد بازاریابی و بهداشت مصرف PDF


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل پی دی اف
20870
2 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل PDF (پی دی اف) ارائه میگردد

 فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی طراحی و اجرای بسته‌بندی نوین چای تی‌بگ با رویکرد بازاریابی و بهداشت مصرف PDF دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در PDF می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پی دی اف فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی طراحی و اجرای بسته‌بندی نوین چای تی‌بگ با رویکرد بازاریابی و بهداشت مصرف PDF  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی طراحی و اجرای بسته‌بندی نوین چای تی‌بگ با رویکرد بازاریابی و بهداشت مصرف PDF2 ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی طراحی و اجرای بسته‌بندی نوین چای تی‌بگ با رویکرد بازاریابی و بهداشت مصرف PDF،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی طراحی و اجرای بسته‌بندی نوین چای تی‌بگ با رویکرد بازاریابی و بهداشت مصرف PDF :

تهیه شده در سال ۱۳۸۵

بسمه تعالی

وزارت تعاون

معاونت طرح و برنامه

دفتر امور اقتصادی و تسهیلات بانکی

طرح توجیهی بسته بندی چای تی بگ

۱

فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی طراحی و اجرای بسته‌بندی نوین چای تی‌بگ با رویکرد بازاریابی و بهداشت مصرف PDF

خلاصه طرح:

موضوع طرح: بسته بندی چای تی بگ

دستگاه صادره کننده مجوز: وزارت صنایع

ظرفیت اسمی تولیدات: ۱۲۵۰۰۰۰ جعبه

نوع تولیدات: بسته بندی چای تی بگ

تعداد شاغلین: ۱۶ نفر

سرمایه گذاری کل طرح: ۱۸۷۹.۳۳

سرمایه گذاری ثابت: ۱۴۹۷.۳۳

سرمایه در گردش:۳۸۱.۹۹

درآمد سالیانه: ۳۵۰۰ میلیون ریال

سود ویژه: ۳۲۲.۹۰

دوره بازگشت سرمایه: ۵-۴سال

نرخ بازدهی سرمایه: % ۲۲.۳

مشخصات سرمایه گذاری طرح:

مقدمه :

CAMELLIA) چای یک نوشیدنی حاوی کافئین میباشد که با خیساندن برگهای گیاه کاملیا سیننس

در آب داغ تهیه میگردد. کشورهای عمده تولید کننده چای عبارتند از: چین، هند، (SINENSIS

بنگلادش، پاکستان، ایران، کره، سریلانکا، تایوان، ژاپن، استرالیا، آرژانتین، کنیا، اندونزی و نپال.

برگهای چای پس از چیدن مانند سیبی که در معرض هوا قرار میگیرد تغییر رنگ میدهد، خیلی سریع پژمرده

شده و اکسیده میگردند. علت آن تخمیر آنزیمی است که باعث تجزیه کلروفیل و آزاد شدن تانین برگهای چای

می گردد. چای به ۴ گروه بر اساس درجه و مدت زمان اکسیداسیون برگ های چای تقسیم بندی می شود.

در واقع روند اکسیداسیون در هر گروه در مرحله خاصی با خارج ساختن آب برگها توسط حرارت

دادن متوقف میگردد.

روند تولید آن به این نحومی باشد که برگهای چای را پس از برداشت آن در :(BLACK TEA) -1 چای سیاه

دما ورطوبت کنترل شده رها می کنند تا اکسید گردد. اکسیداسیون در چای سبز قابل ملاحظه

بوده و مدت آن ۲ هفته تا یک ماه بطول می انجامد. سپس برگهای چای خشک می گردند تا

رونداکسیداسیون متوقف گردد. چایسیاه نسبت به انواع دیگر کافئین بیشتری دارد بهمینخاطر طعم آن قویتر

می باشد. اما بر خلاف چای سبز،چای سیاه طعم خودرا پس از گذشت سالها از تاریخ تولیدحفظ میکند. این

نوع چای متداولترین و پر مصرف ترین نوعچای در دنیا میباشد.

روند اکسیداسیون در ایننوع چای پس از حداقل اکسید شدگی متوقف می :(GREEN TEA) -2 چای سبز

نزیمهای اکسید کننده موجود در گردد.پس از چیدن برگ های چای سریعا با بخار آب داغ

برگهای چای را از میان برده و سپس برگها را خشک می کنند. در واقع در چای سبز مرحله

اکسیداسیون حذف می گردد. این نوع چای طعم ملایم و گیاه مانندی دارا بوده و بیشتر در چین و ژاپن مصرف

میگردد.

اولانگ به معنی اژدهای سبز می باشد و مرحله اکسیداسیون آن ۲ تا ۳ :(OOLONG) -3 چای اولانگ

روز بطول می انجامد. این چای نیز در چین و ژاپن مصرف می گردد.

در تهیه آن از برگهای تازه روئیده (جوانه ها) چای استفاده میگردد که اکیسد :(WHITE TEA) -4 چای سفید

نیز نمیگردند. بیشترین اثر ضد سرطانی را این نوع چای به خود اختصاص داده است. این چای در چین مصرف

میگردد.

انواع دیگر چای بر حسب ترکیبات آن

معمولا به چای اندکی لیمو ترش و شیره ذرت اضافه شده و درون فنجان :(ICED TEA) * چای یخ

حاوی یخ ریخته شده و سرو می گردد.

در این روش چای همراه با خامه و لیمو ترش سرو میگردد. :(ENGLISH STYLE) * سبک انگلیسی

این نوشیدنی تشکیل گردیده از چای یخ، شیر و گوی های صمغ :(BUBBLE TEA،BOBA) * بوبا

مانندی که به مروارید موسوم بوده و از گیاه تاپوئیکا تهیه میگردد.

در چای کیسه ای از خاک چای استفاده میگردد :(TEA BAG) * چای کیسه ای

از نظر کاشت و مصرف چای، چین اولین محلی است که این گیاه در آنجا کاشته شده و به مصرف رسیده

است . از این کشور ، چای به سایر نقاط عالم برده شده است و در مجموع کاشت چای شروع شده و به طرف

سواحل اقیانوس آرام و پس از آن از طرف جنوب و غرب کاشت چای توسعه یافته و هندوستان و هند و چین و

جزایر اندونزی رسیده است . به هر حال چای از هر نقطه ای که شیوع و ترویجش آغاز گردیده باشد یک نکته

روشن و مسلم را در فلسفه وجود خود گنجانده است و آن این که به عنوان آشامیدنی اساسی مطرح و برای

رفع تشنگی و خستگی و راحتی خاطر و اعصاب مفید است.

روش تولید:

در این روش نخست توسط دستگاه سورتر، طبقه بندی و گردگیری می شود و سپس در مخلوط کن،

مخلوط می گردد و آنگاه به سیلو منتقل شده و از آنجا به دستگاهها شارژ می شود، در دستگاه مربوطه چای به

شده و سپس توسط کارگر در جعبه قرار می گیرد و بعد به Sealing میزان مورد نیاز توسط سلیفون مربوطه

داخل کارتن گذاشته می شود.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.