فایل ورد کامل بررسی علمی اسید لاکتیک در رشته مهندسی پزشکی با تمرکز بر درس بیوفیزیک


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
3 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل بررسی علمی اسید لاکتیک در رشته مهندسی پزشکی با تمرکز بر درس بیوفیزیک دارای ۴۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل بررسی علمی اسید لاکتیک در رشته مهندسی پزشکی با تمرکز بر درس بیوفیزیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل بررسی علمی اسید لاکتیک در رشته مهندسی پزشکی با تمرکز بر درس بیوفیزیک۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل بررسی علمی اسید لاکتیک در رشته مهندسی پزشکی با تمرکز بر درس بیوفیزیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل بررسی علمی اسید لاکتیک در رشته مهندسی پزشکی با تمرکز بر درس بیوفیزیک :

اسید لاکتیک (رشته مهندسی پزشکی – درس بیوفیزیک)

* معرفی

چشم انداز تاریخی:

اسید لاکتیک (۲ تا هیدورکسی پروپانیک اسید+ ۲ تا هیدورکسی پروپیونیک اسید) به لحاظ ساختاری یک هیدورکسی اسید است که به وفور در طبیعت یافت می‌شود. اولین بار به صورت تجاری در سال ۱۸۹۴ توسط چارلز ای آوری[۱] در لیتون[۲] ماساچوست[۳] امریکا تهیه و تولید شد. این تولید در نیل به هدف فروش Calcium Lactate به عنوان جانشینی برای خامه‌ی تارتار در پودر نان پزی موفق نبود.

اولین کارکردهای موفق آن در صنعت چرم و منسوجات در سال ۱۸۹۴ آغاز شد (گریت[۴] و ۱۹۳۰) تولید سالانه در آن دوره حدود ۵۰۰۰ کیلوگرم بود. در سال ۱۹۴۲ حدود نیمی از تولید سالانه‌‌ی آمریکا که حدود ۱۰۶* ۷/۲ کیلوگرم بود به مصرف صنعت چرم می‌رسید و ۲۰% آن به مصرف صنایع غذائی (فیلاچیون[۵] و ۱۹۵۲).

تولید آمریکا طی جنگ جهانی دوم به اوج خود یعنی ۱۰۶* ۱/۴ کیلوگرم در سال رسید اما پس از آن به ۱۰۶* ۳/۲ کیلوگرم تنزل کرد. یک بازار سالانه‌ی ۱۰۶* ۹۰ کیلوگرمی (یندل[۶] و آریز[۷]) در صنعت پلاستیک در اواخر دهه پنجم و اوایل دهه‌ی ششم قرن نوزدهم پیش‌بینی شد که این پیش‌بینی منجر به یک فایل و بررسی وسیع اما ناموفق در جهت کاهش هزینه و افزایش خلوص تولید شد.

یک دهه بعد، نیاز به یک حرارت ثابت برای اسید لاکتیک در جهت تولید Stearoy 1-2- lactylates در صنعت شیرینی‌پزی دری به سوی تولید ترکیبی اسید لاکتیک گشود. (آنون[۸]، ۱۹۶۳).

تولید جهانی سال ۱۹۸۲ به سرعت به ۱۰۶* ۲۸-۲۴ کیلوگرم رسید. بیش از ۵۰% اسید لاکتیک تولیدی در صنایع غذائی به عنوان ماده جلوگیری از فساد غذائی استفاده می‌شد، تولید Stearoyl –2- lacty lates نیز ۲۰% تولید اصلی را در برمی‌گرفت و بقیه‌ی تولید سالانه در صنعت داروسازی و یا سایر کاربردهای منتوع صنعتی به مصرف می‌رسید. تخمیر نیز به سرعت برای تولید نیمی از کل تولید جهانی استفاده شد.


[۱] . Charles E.Avery

[۲] . Littleton

[۳] . Massachusetts

[۴] . Garrett

[۵] . Filachion

[۶] . Needle

[۷] . Aries

[۸] . Anon

فایل ورد کامل بررسی علمی اسید لاکتیک در رشته مهندسی پزشکی با تمرکز بر درس بیوفیزیک
فهرست

معرفی

– چشم انداز تاریخی

– خصوصیات فیزیکی و شیمیائی

* تکنولوژی تهیه و تولید

– میکروارگانیسم‌ها و مواد خام

· میکروارگانیسم‌ها

· مواد خام

– فرآیند تخمیر

· محفظه بلند و پیوسته غلظت و جمع‌آوری در راکتورها

– فرآیند بهبود

· فلیتراسیون، رفتار کربنی و تبخیر

· کریستال کردن Caleium Lactate

· تقطیر مایع

· تقطیر استرهای شیر

· فرآیندهای دیگر بهبود

– تهیه به صورت ترکیبی

* اقتصاد

– سایز بازاری، تولید کنندگان، قیمت‌ها

– استفاده و کارکردها

* خلاصه

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.