فایل کامل فرآیند حرارت‌دهی اهمی؛ بررسی اصول، کاربردها و تأثیرات آن در مهندسی مواد و صنایع


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل فشرده
20870
2 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 فایل کامل فرآیند حرارت‌دهی اهمی؛ بررسی اصول، کاربردها و تأثیرات آن در مهندسی مواد و صنایع دارای ۲۵ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت فایل کامل فرآیند حرارت‌دهی اهمی؛ بررسی اصول، کاربردها و تأثیرات آن در مهندسی مواد و صنایع  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل کامل فرآیند حرارت‌دهی اهمی؛ بررسی اصول، کاربردها و تأثیرات آن در مهندسی مواد و صنایع۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل فرآیند حرارت‌دهی اهمی؛ بررسی اصول، کاربردها و تأثیرات آن در مهندسی مواد و صنایع،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل کامل فرآیند حرارت‌دهی اهمی؛ بررسی اصول، کاربردها و تأثیرات آن در مهندسی مواد و صنایع :

فایل کامل فرآیند حرارت‌دهی اهمی؛ بررسی اصول، کاربردها و تأثیرات آن در مهندسی مواد و صنایع

فایل کامل فرآیند حرارت‌دهی اهمی؛ بررسی اصول، کاربردها و تأثیرات آن در مهندسی مواد و صنایع

فایل کامل فرآیند حرارت‌دهی اهمی؛ بررسی اصول، کاربردها و تأثیرات آن در مهندسی مواد و صنایع
فهرست مطالب :

vمقدمه

vطرحی از یک سیستم حرارت دهی اهمیک

vبررسی خوردگی و مهاجرت یونهای فلزی در حرارت دهی اهمیک

vمزایای حرارت دهی اهمی

vمحدودیت های حرارت دهی اهمی

vاثرات حرارت دهی اهمی روی مواد غذایی

vبررسی تخریب اسید اسکوربیک طی فراوری دسرها به روش اهمیک و معمولی

vاثرات گرمایش اهمی و معمولی در تخریب آنتوسیانین

vتاثیر حرارت دهی اهمی روی سبزیجات

vتاثیر حرارت دهی اهمی روی فراورده های گوشتی

vاستفاده از روشهای ترکیبی با حرارت دهی اهمی

vنتیجه گیری

v

´حرارت دهی با مقاومت الکتریکی که حرارت دهی رسانایی هم گفته می شود، این امکان را به متخصصان میدهد که ذرات و سیالات را با سرعت یکسان حرارت دهند و اجازه می دهد که یک مخلوط با مواد جامد بالا به سرعت حرارت ببیند (چیزی که در تن ماهی یا انواع خورشت ها دیده میشود).

´ در روش های حرارت دهی متداول امکان حرارت دهی به فرآورده هایی که ذرات بزرگ تر از ۵۲ میلی متر را دارند امکان پذیر نیست؛ چرا که برای دستیابی به حد مناسب استریلیزه شدن در مرکز هر ذره، فاز مایع بیش از حد اندازه حرارت دیده وآسیب می بیند.

´برای استفاده از این روش حرارت دادن، ماده غذایی از میان دو صفحه که در مقام دو الکترود عمل می کنند و یک جریان متناوب با فرکانس ۲۶- ۴۶ HZ بین آنها بر قرار است به طور مداوم عبور می کند و باعث گرم شدن آن حجم می شود.

´

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.