فایل ورد کامل GMO در صنایع غذایی و تغذیه؛ نگرش کارشناسان اتحادیه اروپا نسبت به کاربرد موجودات اصلاحشده ژنتیکی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل GMO در صنایع غذایی و تغذیه؛ نگرش کارشناسان اتحادیه اروپا نسبت به کاربرد موجودات اصلاحشده ژنتیکی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل GMO در صنایع غذایی و تغذیه؛ نگرش کارشناسان اتحادیه اروپا نسبت به کاربرد موجودات اصلاحشده ژنتیکی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل GMO در صنایع غذایی و تغذیه؛ نگرش کارشناسان اتحادیه اروپا نسبت به کاربرد موجودات اصلاحشده ژنتیکی۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل GMO در صنایع غذایی و تغذیه؛ نگرش کارشناسان اتحادیه اروپا نسبت به کاربرد موجودات اصلاحشده ژنتیکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل GMO در صنایع غذایی و تغذیه؛ نگرش کارشناسان اتحادیه اروپا نسبت به کاربرد موجودات اصلاحشده ژنتیکی :
نمونه
این به بررسی نگرش کارشناسان اتحادیه اروپا نسبت به استفاده از ارگانیسمهای اصلاح شده ژنتیکی (GMO) در مواد غذایی، غذا و سایر صنایع با یک چشم در حال توسعه یک مدل کلی از شکل گیری نظریه کارشناسان اتحادیه اروپا (EU) در این سطح میپردازد. مهندسی ژن پیشرفت های سریع در سال های اخیر با یک میزبان از برنامههای جدید در پزشکی، کشاورزی و سایر رشتههای داشته است.
با توجه به سابقه مصرف، جنبههای اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و جنبههای دیگر، و درک خطر در عموم با توجه به این محصولات و تمایل مصرف کنندگان به خرید محصولات تراریخته[۱] (GM) از کشوری به کشور دیگر و همچنین در روند تصمیمگیری متفاوت است.
هدف از این مطالعه بررسی نظر و نگرش کارشناسان اتحادیه اروپا درگیر در فرایند تصمیمگیری GMO نسبت به استفاده از GMO در مواد غذایی، غذا و سایر صنایع است. برای حصول این هدف جنبههای مربوطه با استفاده از پاسخهای یک نظرسنجی که برای استخراج واکنش کارشناسان به روش های مختلف به استفاده از GMO طراحی شده، تجزیه و تحلیل شده است. آنچه مسلم است این است که آیا کارشناسان در سطح بالاتری از تکنولوژی مهندسی ژن، دانش و نگرش آنها نسبت به GMO مشابه یک مصرف کننده در اتحادیه اروپاست. آنها تصمیمگیری را بر اساس دانش، تجربه و ایمنی صاحبان GMO و نه بر کل GMO پایه ریزی کردند.
[۱] -genetic modified
This article examines European Union (EU) experts’ attitude towards use of genetically modified organisms (GMO) in food, feed
and other industries with an eye to developing a general model of EU experts’ opinion formation in this area. The gene
engineering has seen rapid advances in recent years with a host of new applications in medicine, agriculture, and related fields.
Taking into account the history of consumption, social, economic, cultural and other aspects and the risk perception in general
regarding these products the consumers’ willingness to buy genetically modified (GM) products varies from country to country
as well as attitude of the experts involved in the decision making process.
The objective of this study is to investigate opinion and attitude of the EU experts involved in GMO decision making process
toward use of GMO in food, feed and other industries. To obtain this objective the relevant aspects have been analyzed using
responses to a survey designed to elicit experts’ reaction to various approaches to using of GMO. It is indisputable that the
experts have higher level of knowledge about gene engineering technology, and their attitude towards GMO is not extreme as
attitude of an average EU consumer. They make decisions based on knowledge, experience and safety of a particular GMO and
not on GMO in general.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 