فایل پی دی اف کامل مقاله ترجمهشده درباره تولید پنیر پروبیوتیک؛ بررسی ویژگیهای تغذیهای و کاربردهای صنایع غذایی PDF
توجه : این پروژه فقط به صورت فایل (با پسوند) word + pdf ارائه میگردد
توضیحات:
فایل پی دی اف کامل مقاله ترجمهشده درباره تولید پنیر پروبیوتیک؛ بررسی ویژگیهای تغذیهای و کاربردهای صنایع غذایی PDF، در قالب فایل word و در ۱۰ صفحه، همراه با فایل pdf مقاله انگلیسی مربوط به سال ۱۹۹۸.
عنوان انگلیسی مقاله:
Probiotic Cheese
محل انتشار (دانلود شده از Elsevier):
Int. Dairy Journal 8 (1998) 491-496
بخشی از متن ترجمه:
اهمیت محصولات حاوی مواد پروبیوتیک برای حفظ سلامت و رفاه، در حال تبدیل شدن به انتخاب کلیدی برای مصرف کننده، با توجه به رشد سریع و گسترش بازار برای چنین محصولاتی و علاوه بر افزایش منافع تجاری در بهره برداری از ویژگی های پیشنهادی برای سلامت می باشد. اکثر غذاهای پروبیوتیک که در حال حاضر در بازار وجود دارد، مانند شیر و ماست محصولات تازه هستند و به طور کلی در طی یک روز یا چند هفته بعد از تولید مصرف میشود. در مقابل، پنیر سخت، مانند پنیر چدار تا دوسال میتواند نگهداری شود. پنیر چدار ممکن است مزایای خاصی نسبت به محصولات نوع ماست در شرایط تحویل پروبیوتیک زنده، مانند کاهش اسیدیته پنیر در مقایسه با محیط های ماست و محتوای چربی بالا داشته باشد …………………. .
مطالعات ما تعدادی از سویه های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس را درون پنیر چدار ترکیب و یک ارزیابی عملکرد در طول عمل آمدن را بررسی میکند (گاردینر و همکاران، ۱۹۹۸).
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 