فایل ورد کامل پژوهش طرح توجیهی فنی، اقتصادی و مالی تولید دوغ و خامه با ظرفیت ۶۱۵۰ تن؛ بررسی علمی فرآیند تولید و مدیریت منابع


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
2 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل پژوهش طرح توجیهی فنی، اقتصادی و مالی تولید دوغ و خامه با ظرفیت ۶۱۵۰ تن؛ بررسی علمی فرآیند تولید و مدیریت منابع دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل پژوهش طرح توجیهی فنی، اقتصادی و مالی تولید دوغ و خامه با ظرفیت ۶۱۵۰ تن؛ بررسی علمی فرآیند تولید و مدیریت منابع  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل پژوهش طرح توجیهی فنی، اقتصادی و مالی تولید دوغ و خامه با ظرفیت ۶۱۵۰ تن؛ بررسی علمی فرآیند تولید و مدیریت منابع۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل پژوهش طرح توجیهی فنی، اقتصادی و مالی تولید دوغ و خامه با ظرفیت ۶۱۵۰ تن؛ بررسی علمی فرآیند تولید و مدیریت منابع،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل پژوهش طرح توجیهی فنی، اقتصادی و مالی تولید دوغ و خامه با ظرفیت ۶۱۵۰ تن؛ بررسی علمی فرآیند تولید و مدیریت منابع :

طرح توجیهی-فنی-اقتصادی-مالی
عنوان طرح : دوغ بدون گاز و خامه با ظرفیت ۶۱۵۰ تن
مجری طرح :شرکت تولیدی پنیر زردلان( آقای مراد ملایی)
محل طرح : شهرستان کوهدشت –روستای رشید(تنگ گراز)
طرح از : مهندس زهرا آزادی فر کارشناس منابع طبیعی

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.