فایل پی دی اف کامل تحقیق علمی زهکشی و بهسازی خاک؛ تحلیل روش‌ها، فناوری‌ها و مطالعات مهندسی عمران و ژئوتکنیک PDF


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل پی دی اف
20870
3 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل PDF (پی دی اف) ارائه میگردد

 فایل پی دی اف کامل تحقیق علمی زهکشی و بهسازی خاک؛ تحلیل روش‌ها، فناوری‌ها و مطالعات مهندسی عمران و ژئوتکنیک PDF دارای ۶۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در PDF می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پی دی اف فایل پی دی اف کامل تحقیق علمی زهکشی و بهسازی خاک؛ تحلیل روش‌ها، فناوری‌ها و مطالعات مهندسی عمران و ژئوتکنیک PDF  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل پی دی اف کامل تحقیق علمی زهکشی و بهسازی خاک؛ تحلیل روش‌ها، فناوری‌ها و مطالعات مهندسی عمران و ژئوتکنیک PDF2 ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل پی دی اف کامل تحقیق علمی زهکشی و بهسازی خاک؛ تحلیل روش‌ها، فناوری‌ها و مطالعات مهندسی عمران و ژئوتکنیک PDF،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل پی دی اف کامل تحقیق علمی زهکشی و بهسازی خاک؛ تحلیل روش‌ها، فناوری‌ها و مطالعات مهندسی عمران و ژئوتکنیک PDF :

فایل پی دی اف کامل تحقیق علمی زهکشی و بهسازی خاک؛ تحلیل روش‌ها، فناوری‌ها و مطالعات مهندسی عمران و ژئوتکنیک PDF

تولید فراوان خوار‌وبار و فرآورده‌های کشاورزی در بخشهایی از کره زمین و نیاز نومیدانه به آن در بخشهای دیگر، اوضاع سیاسی، اقتصادی و اجتماعی ویژه‌ای پدید آورده است. به طوری که نه تنها سرنوشت سیاسی ـ اقتصادی کشورهای نیازمند به وسیله کشورهای صنعتی رقم می‌خورد، بلکه زندگی روزمره مردم سرزمینهای وابسته نیز به تصمیماتی بستگی یافته که در کشورهای سلطه‌گر گرفته می‌شود.

تقسیم جهان به اکثریت نیازمندان و گرسنگان مصرف کننده و اقلیت تولید کننده مواد غذایی، گسترده شدن هر روزه فاصله ناپیمودنی تولید و انباشت انبوه فرآورده‌های کشاورزی از سویی و فقر پایدار از سوئی دیگر، به فاجعه‌ای آن چنان دردناک انجامیده، که بحران ناشی از آن، بازتابهای عمیقی را در در سراسر جهان به وجود آورده و پیامدهای نگران کننده‌ای به بار خواهد آورد.

))شورای جهانی تغذیه وابسته به سازمان ملل(( در گزارشهای سال ۱۹۷۴ و ۱۹۸۱ اعلام می‌کند که ۶۵ کشور جهان سوم تا پایان قرن بیستم از تغذیه مردم خود کاملاً ناتوان خواهند شد، همین گزارش می‌افزاید: «هم اکنون در جهان، ۲۰۰ میلیون کودک کمتر از ۵ سال، از سوء تغذیه و گرسنگی رنج می‌برند.

طبق ارقام هراس آوری که در »کنفرانس روز جهانی تغذیه» (اکتبر ۱۹۸۱) اعلام شد، در هر ۲ ثانیه یک کودک بر اثر گرسنگی تلف می‌شود و تنها در امریکای لاتین سالانه یک میلیون کودک جان خویش را به دلیل گرسنگی از دست می‌دهند.بدین سان در حالی که جهان پیشرفته با مسایل مازاد تولید خویش روبرو است، بی‌غذایی و بدغذایی در کشورهای جهان سوم، به شکار مرگبار انسانها ادامه می‌دهد. در جهانی که اجساد باد کرده کودکان آسیایی و آفریقایی که از گرسنگی، به مرگی دردناک مرده‌اند حتی در شهرهای بزرگ کشورهای عقب افتاده، منظره‌ای عادی و معمولی است، در جهانی که بی‌غذایی و سوء تغذیه داغ خویش را بر چهره ملل کشورهای جهان سوم نقش کرده است و انواع بیماریهای ناشی از سوء تغذیه و کمبود مواد غذایی، همراهان جدایی ناپذیر انسان گرسنه شده‌اند، ایالات متحده امریکا با مشکل تولید اضافی غلات روبرو است.

پژوهشهای علمی نشان می‌دهد، که از سال ۱۹۳۱ تا کنون مقدار غذای سرانه نه تنها افزایش نیافته، بلکه طی دهه گذشته کاهش هم یافته است.

تا دو قرن پیش و قبل از بهره‌گیری از نتایج انقلاب صنعتی دوم در کشاورزی، بسیاری از کشورهای آسیایی و آفریقایی، خود، تولید کنندگان اصلی و صادر کنندگان محصولات کشاورزی اعم از غذایی و صنعتی بوده‌اند. از قرن ۱۵ تا اواخر قرن نوزدهم میلادی سیاست استعماری کشورهای اروپای غربی بر این بود که کشورهای زیر سلطه آسیایی و آفریقایی و آمریکای لاتین، به امر کشاورزی تک پایه‌ای اشتغال داشته و اروپای غربی به تولید صنعتی بپردازد. این تقسیم کار جهانی، کشورهای زیر سلطه را به تولید کنندگان محصولات کشاورزی تبدیل کرد، به این ترتیب، کشورهای زیر سلطه نه تنها مواد غذایی مورد نیاز دنیای صنعتی آن روزگار را تأمین می‌کردند، بلکه تولید کننده مواد اولیه کارخانه‌های تولیدی اروپای غربی نیز بوده‌اند.

اگر هدف خودکفایی کشاورزی باشد ، تأمین آن جز از طریق افزایش سطح زیر کشت ویا افزایش عملکرد و یا هر دو ، امکان پذیر نیست و جهت دست یابی به این آرمان ،اجرای شبکه های زهکشی در صورتی که سایر عوامل تولید در موقعیت بهینه و مطلوبی

باشند ، به این هدف کمک می کند ولی در صورتی که زهکشی را بدون توجه به سایر عوامل تولید مورد توجه قرار داده و چنان پنداریم که کمبودها و نواقص و معایب سایر عوامل نیز با گذاردن چند تمبوشه درخاک بر کنار می شود ،اشتباه بزرگی را مرتکب شده ایم .

بنابراین طرح زهکشی هنگامی موفق خواهد شد که بخشی از یک طرح توسعه کشاورزی ویا توسعه اقتصادی باشد .

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.