فایل کامل مطالعه علمی درباره تولید و فرآوری رب گوجه‌فرنگی؛ بررسی فناوری‌های صنعتی، ارزش غذایی و نقش آن در اقتصاد


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل فشرده
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 فایل کامل مطالعه علمی درباره تولید و فرآوری رب گوجه‌فرنگی؛ بررسی فناوری‌های صنعتی، ارزش غذایی و نقش آن در اقتصاد دارای ۴۶ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت فایل کامل مطالعه علمی درباره تولید و فرآوری رب گوجه‌فرنگی؛ بررسی فناوری‌های صنعتی، ارزش غذایی و نقش آن در اقتصاد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل کامل مطالعه علمی درباره تولید و فرآوری رب گوجه‌فرنگی؛ بررسی فناوری‌های صنعتی، ارزش غذایی و نقش آن در اقتصاد۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل مطالعه علمی درباره تولید و فرآوری رب گوجه‌فرنگی؛ بررسی فناوری‌های صنعتی، ارزش غذایی و نقش آن در اقتصاد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل کامل مطالعه علمی درباره تولید و فرآوری رب گوجه‌فرنگی؛ بررسی فناوری‌های صنعتی، ارزش غذایی و نقش آن در اقتصاد :

دید کلی :

دانلود فایل فایل کامل مطالعه علمی درباره تولید و فرآوری رب گوجه‌فرنگی؛ بررسی فناوری‌های صنعتی، ارزش غذایی و نقش آن در اقتصاد ، در حجم ۴۶ اسلاید قابل ویرایش.


توضیحات کامل :

توضیحات:
فایل فایل کامل مطالعه علمی درباره تولید و فرآوری رب گوجه‌فرنگی؛ بررسی فناوری‌های صنعتی، ارزش غذایی و نقش آن در اقتصاد ، در حجم ۴۶ اسلاید قابل ویرایش.

بخشی از متن:
رب گوجه فرنگی عصاره غنی شده میوه بوته گوجه فرنگی بنام ycopericeum Esciuien Tum از خانواده soianaceae می باشد .
رنگ رب گوجه فرنگی باید رنگ گوجه فرنگی رسیده را داشته باشد و طعم باید دارای طعم مخصوص به خود بوده و عاری از هر گونه طعم سوختگی ، تلخی و یا هر گونه طعم خارجی باشد . مواد جامد محلول در آب کنسرو رب گوجه بعد از کم کردن نمک نباید از ۳۵ % کمتر باشد .
مقدار نمک طعام در رب گوجه فرنگی ( برحسب درصد وزن کلر ور سدیم ) نباید از ۳ گرم درصد تجاوز نماید .
میزان کپک در کنسرو رب گوجه فرنگی نباید بیش از ۴۵ درصد نمونه های آزمایش شده مثبت باشد .
علاوه بر ویژگی های فوق عوامل دیگری هستند که نبایستی در رب ظاهر شوند . در کنسرو رب گوجه فرنگی هیچ حشره ای ( تخم ، لارو ، شفیره ، قطعاتی از بدن حشره ) که با چشم غیر مسلح قابل تشخیص باشد نباید وجود داشته باشد . لکه های سیاه رنگ قابل رویت با چشم غیر مسلح در رب نیز ازعوامل ناپذیرفتنی هستند و کنسرو رب گوجه فرنگی بایستی عاری از شن و خاک و حتی المقدور عاری از دانه و پوست باشد .
و…

فایل کامل مطالعه علمی درباره تولید و فرآوری رب گوجه‌فرنگی؛ بررسی فناوری‌های صنعتی، ارزش غذایی و نقش آن در اقتصاد
فهرست مطالب:
رب گوجه فرنگی
ویژگیهای فیزیکی ، شیمیایی و میکروبی
خطرات احتمالی فیزیکی ، شیمیایی و میکروبی
محصول تولیدی طرح
کاربرد محصول
استاندارد های رب گوجه فرنگی
تکنولوژِی
مطالعات مربوط به مواد اولیه مورد مصرف در کارخانه
مواد مورد استفاده برای بسته بندی
دستگاه ها
میکروبیولوژِی
هردل

این فایل با فرمت پاورپوینت در ۴۶ اسلاید قابل ویرایش تهیه شده است.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.