فایل ورد کامل مقاله سیب و بهره‌برداری اقتصادی از آن؛ بررسی علمی، کشاورزی و صنعتی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
3 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل مقاله سیب و بهره‌برداری اقتصادی از آن؛ بررسی علمی، کشاورزی و صنعتی دارای ۲۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل مقاله سیب و بهره‌برداری اقتصادی از آن؛ بررسی علمی، کشاورزی و صنعتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

بخشی از فهرست مطالب پروژه فایل ورد کامل مقاله سیب و بهره‌برداری اقتصادی از آن؛ بررسی علمی، کشاورزی و صنعتی

مقدمه

اهداف

تاریخچه و گسترش سیب در دنیا و اهمیت اقتصادی آن

چکیده

خصوصیات درخت سیب

خواص گیاه شناسی و اکولوژیکی

طعم میوه

رنگ میوه

محیط پرورشی

شرایط اقلیمی

عناصر معدنی مورد نیاز درختان سیب

تولید و تکثیر درختان سیب

ایجاد باغ مادر برای تامین نیاز به ارقام مرغوب و مطمئن

باغهای متراکم یا پاکوتاه

عملیات زراعی لازم در باغهای پاکوتاه

محسنات باغهای پاکوتاه با تراکم زیاد

ارقام سیب

مشخصات ارقام سیب

تغییراتی که مقارن رسیدن در میوه رخ می دهد

ریزش میوه قبل از برداشت و امکان جلوگیری از آن

چیدن میوه

دشمنان سیب

بیماریهای درختان سیب

بازاریابی و فروش محصول

روشهای گوناگون فروش;

تبلیغات و معرفی محصول

نتایج و پیشنهادات

آخرین علاج برای نجات سیب کاران

فهرست منابع

خصوصیات درخت سیب

خواص گیاه شناسی و اکولوژیکی

درخت سیب از جمله درختان سردسیری معتدل و برگ ریز یا خزان کننده است بر حسب گونه ها بشره زیرین برگ کرکدار مایل به سفید و بشره فوقانی براق است. انواع کاشته شده شاخه های صاف دارد که بر حسب ارقام، عمودی یا مایل یا نرم و آویزان هستند. بعضی ارقام تولید تمایل زیاد به پاجوش دادن دارند. رنگ پوست شاخه های ارقام گوناگون از زرد تا قرمز متغیر و اکثراً قهوه ای است تاج درخت متنوع است. در بعضی ارقام چتری و تو هم در بعضی دیگر باز و کم شاخه، پرمی، مستطیلی، استوانه ای با شاخه های عمودی موازی یا بینابین. تنه بعد از ۷-۸ سال اول دارای نسج سوبرینی (چوب پنبه ای) مخطط و ناصاف می شود. اگر در سنین جوانی از پوست تنه مراقبت لازم به عمل نیاید، در اغلب مناطق مخصوصاً در شرایط جوی صاف و خشک در جهت جنوب غربی دچار سوختگی می شود، که منجر به پوست انداختن و ظاهر شدن چوب درونی می شود. معمولاًٌ از سنین ۴-۵ سالگی به تدریج در قسمتهای پایینی شاخه های اصلی شروع به تولید شاخه های عمودی کوتاهی می کند که روی آنها جوانه های گل ظاهر می شود. سیب از نظر زمان گل کردن در گروه سوم میوه های سردسیری قرار می گیرد و بعد از گیلاس و تقریباً همزمان با گلابی گل می کند. ریشه نیز بر حسب گونه ها و ارقام از رشد و فرم متفاوتی برخودار است. جوانه های درخت سیب به دو نوع برگی و گل تقسیم می شوند. رنگ گلهای ارقام گوناگون متفاوت است

طعم میوه

طعم میوه سیب بیشتر از سایر میوه های تحت تاثیر شرایط محیط قرار دارد. حرارت در دوران نمو ورسیدن آن موثر است. سیبهای پاییزه و زمستانه در مناطق ییلاقی و خنک بهترین طعم و نسخ خود را پیدا می کنند. مرغوبترین سیبهای این گروه مخصوص مناطق مرتفع و ییلاقی است. مثل دماوند ، سمیرم، دامنه های سهند و سبلان و کوهپایه های بینالود مشهد و سایر مناطق مشابه

اگر این قبیل سیبها را در جلگه ای گرم که حرارت در طول تابستان از ۳۵ درجه به مدت طولانی تجاوز می کند بکارند، کیفیت و عطر و طعم خود را به مقدار زیادی از دست خواهد داد. غیر از دمای محیط، عنصر ازت نیز در کیفیت و طعم سیب اثر دارد. زیادی ازت در زمان نزدیک به رسیدن سیب موجب تشدید خاصیت ریزش میوه در ارقامی، که طبیعتاً چنین عاداتی دارند می شود

رنگ میوه

ارقام گوناگون سیب دارای درجاتی از رنگهای زرد، (کرم، زرد، شیری سبز روشن) یا قرمز و یا مخلوطی از هر دو، به صورت یکدست یا رگه رگه که روی متن کرم یا زرد یا سفید هستند. عامل رنگ از نظر تجاری در قیمت میوه سیب عامل مهمی محسوب می شود. در اکثر سیبهای خوش رنگ قرمز بهتر به فروش می رسند

محیط پرورشی

شرایط اقلیمی

سیب درختی سردسیری، برگ ریز یا خزان کننده است (Decldiois)، بنابراین به طور طبیعی در اقلیم سرد و معتدله در هر دو نیکره شمالی و جنوبی کاشته می شود. سیب امروزه بیشترین سطح کشت را در این بین انواع میوه ها بدست آورده است و در حدود ۳۵۶۷۲۰۰۰ تن محصول تولید می شود

در بین عوامل متعدد محیط زیست، (اما مهترین فاکتور تعیین کننده است چون کنترل انسان روی روی دمای محدود بسیار محیط است، بنابراین باغدار باید با توجه به شرایط طبیعی منطقه، ارقامی را که با شرایط خاص منطقه حداکثر سازگاری را دارند انتخاب کند

عناصر معدنی مورد نیاز درختان سیب

درخت سیب مثل سایر درختان میوه به کلیه مواد معدنی ۱۳ گانه که از خاک به صورت محلول در آب باید جذب شود نیاز دارد

ازت: ازت یکی از مهمترین ترکیبات نسوخ گیاهی و سلولهای آنهاست. این عنصر ماده ترکیبی انواع پروتئینهای گیاهی است و در پروتوپلاسم زنده تمام سلولها وجود دارد

به همین دلیل سبب نیاز درختان به ازت از همه عناصر دیگر بیشتر است

به طور متوسط مقدار ازت لازم برای یک هکتار سیب بارور کامل را حدود ۱۰۰ کیلو خالص می گیرند که معادل است با ۵۰۰ کیلو کود سولفات دامونیم ۲۰ درصد

فسفر: یکی دیگر از عناصر مهم مورد نیاز درختان سیب فسفر است. میزان فسفر مورد نیاز درمقایسه با ازت به مراتب کمتر و معادل  الی  آن یعنی تقریباً حدود ۶ تا ۱۰ کیلو فسفات  در هکتار برای یک باغ سیب بارور است

روی (ZN): یکی از عناصر ضروری حیات سالم درختان است که به مقدار اندکی مورد نیاز است. یک باغ ۵-۶ هکتاری سیب با درختان بزرگ و بارور فقط حدود  کیلو روی در سال مصرف می کند

آهن (Fe): ذارت عنصر آهن در داخل کلروپلاست ها قرار گرفته اند و علاوه بر مشارکت در ساختن کلروفیل به احتمال قوی مثل سایر عناصر قلیل فلزی، در ترکیبات آنزیمها نیز دخیل هستند. نیاز درخت سیب به آهن ۱۰ تا ۲۰ برابر نیاز آنها به روی یا مس است

مس (Cu): مقدار آن به مراتب کمتر از روی است

بر (B): نیاز درخت به این عنصر نیز کم و حدود ۵۰۰ گرم در سال برای یک باغ ۵ هکتار است

منیزیم (Mg): منیزم از عناصری است که در ترکیب کفروفیل وجود دارد

منگنز (Mz): این عنصر با اینکه بسیار کم مورد نیاز است اگر کمبودی داشته باشد موجب تقلیل فعالیت برگها می شود

کلسیم (Ca): مورد استفاده کلسیم بیشتر در نسوج انتهایی ریشه ها و شاخه ها و در نسج ریتم است

سدیم (Na): این عنصر جزو عناصر ضروری به حساب نمی آید و زیادی آن مضر است و موجب قلیایی شدن خاک می شو

مولیبدنوم (Mo): مقدار بسیار کم، حدود  کیلو بریا یک لانج بارور ۵ هکتاری کافی است

متوسط بعضی از عناصر مهم در میوه سیب به این شرح است

N: 05/1 پودر در ۱۰۰۰ پودر میوه تازه

K: 04/1 پودر در ۱۰۰۰ پودر میوه تازه

P: پودر در ۱۰۰۰ پودر میوه تازه

S: پودر در ۱۰۰۰ پودر میوه تازه

Fe: پودر در ۱۰۰۰ پودر میوه تازه

Ca: پودر در ۱۰۰۰ پودر میوه تازه

Mg: 875/8 درصد در کل وزن خاکستر میوه

تولید و تکثیر درختان سیب

 

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.