فایل کامل پژوهش علمی درباره صمغ کتیرا و ویژگیهای رئولوژیکی آن؛ تحلیل اثر pH و نمک بر خواص فیزیکی
توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
فایل کامل پژوهش علمی درباره صمغ کتیرا و ویژگیهای رئولوژیکی آن؛ تحلیل اثر pH و نمک بر خواص فیزیکی دارای ۲۳ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت فایل کامل پژوهش علمی درباره صمغ کتیرا و ویژگیهای رئولوژیکی آن؛ تحلیل اثر pH و نمک بر خواص فیزیکی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل کامل پژوهش علمی درباره صمغ کتیرا و ویژگیهای رئولوژیکی آن؛ تحلیل اثر pH و نمک بر خواص فیزیکی۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل پژوهش علمی درباره صمغ کتیرا و ویژگیهای رئولوژیکی آن؛ تحلیل اثر pH و نمک بر خواص فیزیکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل کامل پژوهش علمی درباره صمغ کتیرا و ویژگیهای رئولوژیکی آن؛ تحلیل اثر pH و نمک بر خواص فیزیکی :
صمغ ها
صمغ ها گروه بزرگی ازپلی ساکاریدها ومشتقات آن هاهستند که قادرند محصول
هایی با ویسکوزیته ی بالا در غلظتهای پائین تولید کنند. صمغ ها به طور وسیع
در صنایع غذایی برای تهیه ژل و به عنوان پایدار کننده و عواملسوسپانسه کننده
مورد استفاده قرار می گیرند.
صمغ های ترشحی
صمغ های جلبکی
صمغ های دانه ای
صمغ های میکروبی
مشتقات نشاسته و سلولز
کتیرا
کتیرا(تراگاکانت)صمغ طبیعی است که از بوته گیاه Astragalus گرفته می شود و
بیش از ۲۰۰۰ گونه گیاهدارد.این گیاه در جنوب غربی آسیا می روید.۲ گونه تجاری
آن A.gummifer labill و A.microcephalus willd است.
صمغ کتیرا یک پروتئوگلایکان هتروژن،اسیدی با وزن مولکولی بالا (نزدیک به
۸۰۰۰۰۰ دالتون) است.
فایل پاورپوینت ۲۳ اسلاید
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 