فایل کامل مطالعه علمی درباره بستهبندی حبوبات، آجیل و ادویه؛ بررسی فناوریهای نوین، استانداردهای بهداشتی و بازار مصرف
توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
فایل کامل مطالعه علمی درباره بستهبندی حبوبات، آجیل و ادویه؛ بررسی فناوریهای نوین، استانداردهای بهداشتی و بازار مصرف دارای ۳۴ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت فایل کامل مطالعه علمی درباره بستهبندی حبوبات، آجیل و ادویه؛ بررسی فناوریهای نوین، استانداردهای بهداشتی و بازار مصرف کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل کامل مطالعه علمی درباره بستهبندی حبوبات، آجیل و ادویه؛ بررسی فناوریهای نوین، استانداردهای بهداشتی و بازار مصرف۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل مطالعه علمی درباره بستهبندی حبوبات، آجیل و ادویه؛ بررسی فناوریهای نوین، استانداردهای بهداشتی و بازار مصرف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل کامل مطالعه علمی درباره بستهبندی حبوبات، آجیل و ادویه؛ بررسی فناوریهای نوین، استانداردهای بهداشتی و بازار مصرف :
نوع فایل: پاورپوینت (قابل ویرایش)
قسمتی از متن پاورپوینت :
تعداد اسلاید : ۳۴ صفحه
۱ ۲ بسته بندی حبوبات,آجیل وادویه
۳ مقدمه: دروضعیت کنونی دنیا تولیدوتوزیع موادغذائی نه تنها ازجنبه اقتصادی بلکه ازجنبه سیاسی اهمیت فراوانی پیدا کرده است.همه ما درزندگی روزمره مان بابسته بندی سروکارداریم اما اگرازماخواسته شود که آنرا توضیح دهیم هرکدام تصویرمتفاوت ازدیگری درذهن داریم.بهترین واژه برای بسته بندی که امروزه نیزاین تعریف بعنوان کاملترین تعریف برای بسته بندی کاربردداردعبارتست از:
۱-یک سیستم که زمان تهیه کالا راجهت انتقال – توزیع – ذخیره –خرده فروشی ومصرف کاهش میدهد.
۲-یک مفهوم تضمین کننده برای تحویل مطمئن کالا به آخرین مصرف کننده درشرایط مطلوب وبا حداقل هزینه است.
۳-یک عمل فنی اقتصادی است که هزینه تحویل کالارابه حداقل می رساند درحالیکه فروش ودرنتیجه سودحاصل ازآن رابه بالاترین حدافزایش می دهد.
۴ اهداف: ۱-افزایش سطح تولیدات غذائی کشورازطریق برنامه ریزی مناطق باتوجه به محصولات موجودوامکانات بالقوه.
۲-ارتقاء سطح تولیدات غذائی کشورازطریق بهینه ازمواد اولیه وجلوگیری ازهدررفتن غذا بابهره گیری ازفن آوریهای جدید وبکارگیری نیروی متخصص به نحوی که محصولات مزبور بتوانددرعرصه بین الملل ازهرنظرباکالای مشابه رقابت منطقی داشته باشد. ۵ مشتریان ومصرف کنندگان: مصرف کنندگان آن همه مردم عادی وخانواده ها می باشند.
مشتریان آن رستوران ها وفروشگاه ها می باشند. ۶ رقبای این کار: کارخانجات تولیدی بزرگ تر از این کارخانه ولی ما میتوانیم با بسته بندی بادوام وزیبا از دیگر کارخانه ها جلوتر بیفتیم وهمچنین موفق ترباشیم. ۷ دلیل انتخاب این طرح: بدلیل اینکه بسته بندی یکی از قسمتهای مهم فرآیندموادغذائی است که دوعمل اصلی ذیل را انجام میدهد:
۱-تبلیغ ماده غذائی درنقطه فروش (بعلت جنبه ارتباطی -تبلیغاتی)
۲-حفاظت موادغذائی ازآلودگی ورسیدن به طول عمرتعیین شده (بعلت جنبه حفاظتی) ۸ نحوه تامین منابع مالی: مبلغ ۶۰.۰۰۰.۰۰۰ریال ازمحل تهسیلات بانکی تبصره ۳قانون بودجه ومابقی توسط متقاضی سرمایه گذاری می گردد.تسهیلات مذکوربه صورت مشارکت مدنی ودرمدت ۵سال پس ازبهره برداری واحدباتبدیل آن بفروش اقساطی باز پرداخت می گردد. ۹ خلاصه ای ازطرح: ۱۰ هزینه های ثابت ۱۱ ۱- سرمایه گذاری ثابت : ۱-زمین
۲-محوطه سازی
۳-ساختمان سازی
۴-ماشین آلات وتجهیزات خط تولید
۵-تاسیسات عمومی
۶-وسایط نقلیه
۷-وسایل اداری
۸-هزینه های قبل ازبهره برداری
۹-هزینه های پیش بینی نشده۵%
۱۲ ۱-۱زمین: ۱۳ ۲-۱محوطه سازی: شامل تسطیح،آماده سازی،آسفالت،فضای سبز،روشنائی وحصارکشی که به مبلغ ۸۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال ۱۴ ۳-۱ساختمانهای موردنیاز: ۱۵ ۴-۱ماشین آلات وتجهیزات خط تولید: ۱۶ ادامه: ۱۷ ۵-۱تاسیسات عمومی: ۱۸ ۶-۱وسایط نقلیه: ۱۹ ۷-۱وسایل اداری: ۲۰ ۸-۱هزینه های …
توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 