فایل کامل کاربرد فشارهای بالای هیدروستاتیک بر مخمر و صنایع غذایی؛ بررسی فرآیندها و اثرات کیفی
توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
فایل کامل کاربرد فشارهای بالای هیدروستاتیک بر مخمر و صنایع غذایی؛ بررسی فرآیندها و اثرات کیفی دارای ۶۶ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت فایل کامل کاربرد فشارهای بالای هیدروستاتیک بر مخمر و صنایع غذایی؛ بررسی فرآیندها و اثرات کیفی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل کامل کاربرد فشارهای بالای هیدروستاتیک بر مخمر و صنایع غذایی؛ بررسی فرآیندها و اثرات کیفی۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل کاربرد فشارهای بالای هیدروستاتیک بر مخمر و صنایع غذایی؛ بررسی فرآیندها و اثرات کیفی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل کامل کاربرد فشارهای بالای هیدروستاتیک بر مخمر و صنایع غذایی؛ بررسی فرآیندها و اثرات کیفی :
اثر فشار ایزو استاتیک بالا برفعالیتهای متابولیکی و ریخت شناسی مخمر
(Saccharomyces cerevisiae)
چکیده
استفاده از فشار ایزو استاتیک بالا در تحقیقات بیولوژیک و مواد غذائی در دهه اخیر مورد توجه زیادی قرار گرفته است.
در این پژوهش به منظور بررسی اثر فشار ایزو استاتیک بر فعالیت متابولیکی مخمر ابتدا سویه خالص تجارتی مخمرSaccharomyces cerevisiae را به مدت ۵،۱۰و ۱۵ دقیقه تحت فشارهای۱۵۰,۱۲۵,۱۰۰,۷۵,۵۰ مگاپاسکال قرار داده و یک نمونه نیز به عنوان شاهد و بدون اعمال فشار نگهداریگردید .
کلیه نمونه ها پس از ۲۴ ساعت نگهداری در ۴°C از نظر تعداد پرگنه در واحد حجم (CFU) فعالیت آنزیمی وتغییرات ریخت شناسی ، مورد ارزیابی قرار گرفتند نتایج پس از تجزیه و تحلیل آماری نشان داد که فشار۵۰ MPa هیچ تأ ثیری بر مخمر نداشته اما فعالیت آنزیمی مخمر تحت اثر فشار های ۷۵ و ۱۰۰ مگاپاسکال در مدت ۱۰ و ۱۵ دقیقه اعمال فشار به میزان قابل ملاحظه ای افزایش می یابد . با اینحال تصاویر میکرو گراف الکترونی به روشاسکن میکروسکوپ الکترونی(SEM) حاکی از تغییرات شدید سلول تحت اثر فشار ۱۰۰ MPa علیرغم افزایشفعالیت مخمر می باشد.
میزان فعالیت آنزیمی مخمر تحت اثر اعمال فشارهای ۱۲۵ و ۱۵۰ مگاپاسکال کاهش یافته و تعداد پرگنه در واحدحجم به اندازه حداقل یک چرخه لگاریتمی کاهش نشان می دهد که این اثرات می تواند ناشی از تغییرات شدید ساختمان
سلول مخمر تحت اثر اعمال فشارهای ۱۲۵, ۱۰۰ و ۱۵۰ مگاپاسکال باشد . هم چنین بررسی ریخت شناسیسلولی مخمر پس از یک ماه نگهداری در۴°C نشان داد که کلیه نمو نه های تیمار شده با فشار تجزیه شده و ازبینرفته اند.
مقدمه
استفاده از فرآیند فشار بالا یک امکان بالقوه برای فرآوری و نگهداری موادغذایی به شمار می آید. این فرآیند قادر بهغیرفعال ساختن میکرواورگانیزمها و آنزیمها بوده و بکارگیری این فناوری در صنایع غذایی نیازمند شناخت سازوکار و
سینتیک فشار در تخریب و نابودی و یا غیرفعال کردن میکرواورگانیزمها، آنزیمها و پروتئینها می باشدواولینگزارشها در مورد تأثیر فشار ایزواستاتیک بر میکروارگانیزمها توسط Cretes در سال ۱۸۸۳ منتشر گردید. اوباکتریهای زنده ای را در عمق۵۱۰۰ متری دریا مشاهده نمودار [ ۳] همچنین اثر استفاده از فشار بالا براینگهداری شیر توسط Hit و همکاران در دانشگاه ویرجینای غربی مورد بررسی قرار گرفت .
اصولا سلولهای رویشی مخمرها وکپک ها نسبت به فشار حساس هستند و در فشارهای ۳۰۰ – ۶۰۰ مگاپاسکالغیرفعال می شوند .اما باکتریها نسبت به فشار بسیار مقاوم بوده و غیر فعال نمودن آنها نیازمند اعمال فشارهای بالاتر
است . مقاومت باکتریها در مقابل فشار متفاوت است .
شکلهای گرد یا کوکسی نسبت به شکلهای، باسیل یاکشیده و نیز باکتری های گرم مثبت نسبت به باکتر یهای گرم منفیمقاومترند . علاوه بر این ثابت شده است که هاگهای باکتریها مقاوم ترین اشکال میکروبی نسبت به فشار به شمار میآیند .
و…………..
فایل پاورپوینت ۶۶ اسلاید
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 