فایل کامل پژوهش تخصصی درباره استراتژی‌های ملی در کنترل سرطان؛ بررسی سیاست‌های بهداشتی، برنامه‌های پیشگیری و درمان


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل فشرده
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 فایل کامل پژوهش تخصصی درباره استراتژی‌های ملی در کنترل سرطان؛ بررسی سیاست‌های بهداشتی، برنامه‌های پیشگیری و درمان دارای ۲۳ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت فایل کامل پژوهش تخصصی درباره استراتژی‌های ملی در کنترل سرطان؛ بررسی سیاست‌های بهداشتی، برنامه‌های پیشگیری و درمان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل کامل پژوهش تخصصی درباره استراتژی‌های ملی در کنترل سرطان؛ بررسی سیاست‌های بهداشتی، برنامه‌های پیشگیری و درمان۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل پژوهش تخصصی درباره استراتژی‌های ملی در کنترل سرطان؛ بررسی سیاست‌های بهداشتی، برنامه‌های پیشگیری و درمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل کامل پژوهش تخصصی درباره استراتژی‌های ملی در کنترل سرطان؛ بررسی سیاست‌های بهداشتی، برنامه‌های پیشگیری و درمان :

نوع فایل: پاورپوینت (قابل ویرایش)

قسمتی از متن پاورپوینت :

تعداد اسلاید : ۲۳ صفحه

به نام خدا استراتژی های کشوری در کنترل سرطان

اهداف آموزشی اختلاف آموزش و اطلاع رسانی مشخص شود.
استراتژی وزارت متبوع در کنترل وپیشگیری از بروز سرطان مشخص شود.
راه های دستیابی به هر راهکار مشخص شود.
علائم کلی سرطان که می بایست شک به بروز این بیماری را برانگیزد مشخص شود.
برنامه غربالگری موجود برای سرطانهای شایع توضیح داده شود.

سطوح پیشگیری و کنترل سرطان پیشگیری از بروز سرطان
تشخیص زودهنگام و در مراحل اولیه سرطان از طریق اجرای برنامه های غربالگری
باز توانی پس از درمان و پیشگیری از عوارض بعدی راهکارهای حرکت به سوی سطوح پیشگیری از سرطان
اطلاع رسانی در خصوص علائم و عوامل خطر ایجاد سرطان
آموزش در خصوص علائم و عوامل خطر ایجاد سرطان
غربالگری افراد در معرض خطر ابتلا به سرطان تفاوت اطلاع رسانی با آموزش اطلاع رسانی
صرفا آگاه نمودن افراد بدون توجه به در معرض خطر بودن یا نبودن آنها است.
در اطلاع رسانی سعی در ترغیب افراد جهت اقدام برای کسب اطلاعات بیشتر و ایجاد احساس نیازدر شخص برای وارد شدن به مراحل آموزش است.
با اطلاع رسانی تغییر رفتار می تواند رخ دهد یا ندهد. آموزش
– آموزش با هدف نهائی یادگیری در فرد آموزش گیرنده ارائه می شود.
– یادگیری عبارت است از تغییر نسبتا پایدار در رفتار بالقوه یادگیرنده که در نتیجه تمرین تقویت شده رخ می دهد.
– آموزش به گروه هدف و افراد در معرض خطر و بطور هدفمند و پس از تحلیل مخاطب انجام می شود.
علائمی که می توانند نشانگر سرطان باشند علائم مورد نظر در بروز سرطان می توانند در بیماریهائی
که جدیت کمتری دارند نیز وجود داشته باشند ولی همیشه بهتر است در مورد این علائم هوشیار باشیم.
علائم مد نظر خصوصا اگر بیش ازدوهفته تداوم داشته باشد می بایست بررسی شود.
تغییر قابل توجه و ماندگار در عادات روده ای و ادراری که علت واضح و مشخصی ندارد.
یک زخم یا کبودی که بطور طبیعی بهبود نمی یابد.
خونریزی یا ترشحات غیر معمول از مقعد،مجرای ادرار یا مجرای تناسلی.
یک ضخامت یا توده در پستان ،بیضه یا هرجای دیگر در بدن.
سوءهاضمه پایدار یا هر نوع اشکال در بلع.
هر تغییر مشخص در اندازه ،بافت،یا رنگ زگیل یا خال.
یک سرفه یا خشونت صدای مداوم و مزاحم.
سرفه با ترشحات خونی.
استفراغ مداوم و پایدار.
کاهش وزن مشخص(بدون علت واضح) . استراتژی های کشوری پیشگیری از سرطان رژیم غذائی سالم و مراقبت در خصوص غذاهائی که می خوریم
تحرک بدنی و حفظ وزن بدن در محدوده سالم
کنترل مصرف الکل
کاستن از درمعرض بودن در برابر نور آفتاب
کنترل دخانیات
ارتقاءسلامت جنسی و تولید مثل اصول کلی پیشگیری از سرطان باتوجه به استراتژی کشوری Guideline 1: choose a diet rich in a variety of planet-based foods دو سوم یا بیشتر از بشقاب غذای شما باید از غذاهای گیاهی باشد.
کمتر از یک سوم غذای شما از منابع حیوانی باشد.
در موقع غذا خوردن به کارهای دیگر مشغول نباشید و بر غذا خوردن خود تمرکز داشته باشید.(در حین راه رفتن و یا تماشای تلوزیون غذا نخورید.)‏
برخی اوقات در هفته صرفا از غذاهای گیاهی فصل استفاده کنید.(مانند عدسی ، انواع آش و پوره ها و سایر غذا های پخته شده با دانه ها)‏
از سالاد و سبزیجات تازه و حتی تربچه ،هویج،ویا اسفناج بصورت خام و یا آب پزبه عنوان یک وعده غذائی می توان استفاده کرد. Guideline 2: Eat plenty of vegetables and fruits حداقل نیاز خود را به سبزی و میوه در روز (به عنوان مکمل غذائی) تامین کنید.
در بالغین دو سهم از میوه جات و پنج سهم از سبزیجات هر روز

یک سهم از سبزیجات که شامل ۷۵ گرم سبزی خام نیز می شود معادل مقادیر زیر نیزمی شود:

یک دوم پیاله از سبزی پخته شده
یک سیب زمینی متوسط
یک پیاله سالاد سبزیجات


توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.