فایل کامل پژوهش جامع درباره بادام؛ بررسی ویژگیهای تغذیهای، خواص درمانی و نقش اقتصادی در کشاورزی
توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
فایل کامل پژوهش جامع درباره بادام؛ بررسی ویژگیهای تغذیهای، خواص درمانی و نقش اقتصادی در کشاورزی دارای ۱۸ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت فایل کامل پژوهش جامع درباره بادام؛ بررسی ویژگیهای تغذیهای، خواص درمانی و نقش اقتصادی در کشاورزی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل کامل پژوهش جامع درباره بادام؛ بررسی ویژگیهای تغذیهای، خواص درمانی و نقش اقتصادی در کشاورزی۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل پژوهش جامع درباره بادام؛ بررسی ویژگیهای تغذیهای، خواص درمانی و نقش اقتصادی در کشاورزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل کامل پژوهش جامع درباره بادام؛ بررسی ویژگیهای تغذیهای، خواص درمانی و نقش اقتصادی در کشاورزی :
نوع فایل: پاورپوینت (قابل ویرایش)
قسمتی از متن پاورپوینت :
تعداد اسلاید : ۱۸ صفحه
به نام خدا موضوع تحقیق : بادام عنوان درس : میوه های مناطق معتدله استاد مربوطه : تهیه کنندگان : ( ب ) بهار ۸۷ بادام با نام علمی Prunus amygdalus یکی از گیاهان تیره گل سرخ متعلق به دو لپه ای ها میباشد. بادام یک درخت بومی آسیای غربی ، کرانه جنوبی دریای مدیترانه و مراکش است. مقدمه : مشخصات گیاهشناسی : درخت به ارتفاع تا ۸ متر ، شاخههای جوان بدون کرک ، اول سبز و بعد قهوهای مایل به قرمز. شاخههای سال گذشته خاکستری برگ : برگها تخم مرغی- نیزهای ، نیزهای یا بیضی کشیده ، به طول تا ۱۰ ساتیمتر و عرض ۲ تا ۳ سانتیمتر ، قاعده گوهای پهن تا مورب ، نوک باریک ، نوک کشیده و یا به ندرت نوک کند ، سطح فوقانی برگ بدون کرک ، سطح تحتانی برگ بدون کرک یا با مقدار کمی کرک در اوایل سبز شدن ، حاشیه برگ دندانهای- ارهای همراه با یک غده کوچک روی هر دندانه است دمبرگ ۱ تا ۲ سانتیمتر گل درشت به قطر تا ۴ سانتیمتر ، سفید یا صورتی ، دمگل کوتاه حداکثر تا ۵ میلیمتر. و فصل گلدهی اواخر زمستان و اوایل بهار میباشد
گل : میوه تخم مرغی مورب تا تخم مرغی کشیده به طول ۲.۵ تا ۵ سانتی متر و ۱.۵ تا ۳ سانتی متر عرض ، دارای نوک کشیده ، پوشیده از کرکهای مخملی خاکستری ، هسته قایقی شکل ، بدون شیار طولی مشخص ، سوراخدار و گاهی دارای شیار کوچک در قاعده ، میوه آن یک شفت با پوشش خارجی پرزدار است که برونبر نامیده میشود و پوسته سخت و شبکهدار یا درونبر را دربرمیگیرد. دانه آن یک مغز است که بوسیله این پوششها محصور میگردد. میوه : توسط باد صورت می گیرد ، بعضی از بادامها به دلیل خود عقیمی نیاز به گرده زا دارند
بعضی از ارقام علاوه بر خود عقیمی ، دگر عقیم نیز هستند ، یعنی نسبت به دیگر گرده ها هم عقیم اند . گرده افشانی : پراکندگی جغرافیایی : گیاه متعلق به منطقه ایرانو- تورانی ، ترکیه ، ایران قفقاز، آسیای مرکزی و شمال آفریقا. ، پراکندگی آن در ایران در شمال غرب و غرب می باشد. دو نوع درخت بادام وجود دارد یک نوع دارای گلهای صورتی ، بادام شیرین تولید میکند و نوع دیگر آن با گلهای سفید ، بادام تلخ دارد. مغز نوع اول حاوی روغن نافرار و امولسیون است . بادام تلخ نسبتا پهنتر و کوتاهتر از نوع شیرین است انواع بادام : بادام تلخ ، دارای امولسیون مخمر است که در حضور آب روی آمیگدالین و گلوکوئید اثر کرده ، تولید گلوکز ، سیانور و روغن عصارهای بادام تلخ یا بنزالدئید میکند. ممکن است بادامهای تلخ بین ۶ تا ۸ درصد سیانید هیدروژن تولید نمایند.
بادام شیرین عملا فاقد نشاسته است بنابراین میتوان از آن در تهیه کیک و بیسکویت برای بیماران دیابتی یا هر نوع دیگری از بیماریهای قندی استفاده کرد بادام تلخ و شیرین بومی خاورمیانه است، اما قرنهاست که در اروپا و آمریکا نیز کاشته میشود. کالیفرنیا از زمان عرضه بادام در اواسط دهه اول قرن هجدهم ، بزرگترین تولید کننده این محصول به حساب آمده است و بادام هفتمین ماده غذایی صادراتی کلان کالیفرنیا محسوب میشود. بعد از کالیفرنیا دومین تولید کننده بزرگ بادام کشور اسپانیا است که انواع تجاری و عظیم بادامهای شیرین را تولید میکند بزرگترین تولید کنندگان بادام : بادام در بعضی از فرهنگها بسیار مقدس است. در بین یهودیان به علت گل آوری زود هنگام آن نماد هشیاری و تعهد میباشد در حالی که برای مردم چین نماد اندوه جاودانی و زیبایی زنان به حساب میآید. نمادگرایان مسیحی اغلب از شاخههای بادام به عنوان سمبلی برای تولد مسیح از مریم باکره استفاده می کنند رومیها بادام را در مراسم عروسی به عنوان سمبل خوشبختی و باروری به عروس و داماد هدیه میدادند. این سنت هنوز هم در ایتالیا رواج دارد. ابعاد فرهنگی : شیره میوه بادام با شکر سرفه را آسان و سینه و حنجره را نرم میکند و برای تنگی نفس و سینه پهلو مفید است و از خونریزی ریوی جلوگیری میکند. بادام به سبب لعابی که دارد جهت زخم روده و مثانه و اسهال و پیچش شکم مفید است. مربای بادام در چاق کردن افراد لاغر اثری معجزه آسا دارد. مغز کهنه و فاسد شده بادام باعث زیاد شدن غم و غصه شده و اشتها را سد میکند و اگر ایجاد قی نکند تولید غش خواهد نمود. خواص دارویی : چون بادام تلخ دارای اسید سیانیدریک است در مصرف آن باید نهایت دقت را بعمل آورد . – خوردن بادام تلخ برای تنگی نفس ، سرفه و ورم ریه مفید است .
-برای رفع درد کلیه ها بادام تلخ را با نشاسته و نعناع بخورید
مغز بادام تلخ ازنظر طب قدیم ایران خیلی گرم و خشک است بادام سینه را نرم می کند .
برای رفع سرفه ، ناراحتی حنجره و تنگی نفس مفید بوده و خلط آور است .
چغاله بادام لثه و ریشه دندان را تقویت می کند .
چغاله بادام برای خشکی دهان مفید است . بادام شیرین از نظر طب قدیم
توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 