فایل ورد کامل پژوهش جامع فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه مقایسه دو روش استخراج اسانس و ترکیبات شیمیایی در گونه‌های بومادران Achillea santolina و Achillea millefolium


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل پژوهش جامع فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه مقایسه دو روش استخراج اسانس و ترکیبات شیمیایی در گونه‌های بومادران Achillea santolina و Achillea millefolium صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل پژوهش جامع فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه مقایسه دو روش استخراج اسانس و ترکیبات شیمیایی در گونه‌های بومادران Achillea santolina و Achillea millefolium  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم پایان نامه بررسی دو روش استخراج بر اسانس و ترکیبات شیمیایی دو گونه بومادران (Achillea santolina, Achillea millefolium)

سطح زیر کشت گیاهان دارویی ۴
ارزش اقتصادی و صادرات گیاهان دارویی ۴
کاربرد گیاهان دارویی ۶
تاریخچه استخراج اسانس ۷
اسانس­گیری با مایکروویو ۹
مکانیسم روش مایکروویو ۹
نکات مهم در روش اسانس­گیری با امواج مایکروویو ۹
محاسن روش اسانس­گیری همراه با امواج مایکروویو ۱۰
معایب روش اسانس­گیری همراه با امواج مایکروویو ۱۰
اسانس­ها و خواص فیزیکی آنها ۱۱
کاربرد اسانس ۱۱
ترکیبات موجود در اسانس­ها ۱۳
تفاوت اسانس­ها با روغن­های معمولی ۱۴
استخراج اسانس از گیاهان ۱۵
آماده‌سازی اندام‌های گیاهی برای تقطیر ۱۶
تغییرات شیمیایی اسانس­ها در جریان تقطیر ۱۶
نگهداری اسانس ۱۷
انواع روش­های استخراج ۱۸
تشخیص ترکیبات موجود در اسانس با استفاده از روش­های جداسازی ۲۰
ترکیبات شیمیایی اسانس­ها ۲۱
بومادران ۲۳
عنوان صفحه
مشخصات گیاه ۲۴
تیمارهای مورد نیاز جهت برطرف کردن دوره خواب بذر ۲۵
واریته­های مختلف بومادران ۲۶
منشا بومادران ۲۶
محل رویش در ایران ۲۶
اقلیم مورد نیاز گیاه ۲۶
بافت خاک مناسب رشد گیاه ۲۷
ترکیبات شیمیایی ۲۷
اسانس بومادران ۲۷
اندام مورد استفاده ۲۷
خواص درمانی ۲۸
نکات احتیاطی ۲۸
فصل دوم
فرآیند خشک کردن قبل از اسانس­گیری ۳۰
مروری بر تحقیقات انجام گرفته ۳۰
درمنه ۳۲
فلفل سیاه ۳۳
اسطخودوس ۳۳
نعناع ۳۴
مرزه ۳۴
مرزنگوش ۳۵
رزماری ۳۵
مرکبات ۳۶
مریم گلی ۳۶
برگ بو ۳۶
اکالیپتوس ۳۷
گیاهان دیگر ۳۷

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.