فایل ورد کامل مطالعه علمی فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی خواص فیزیکی فیلم نانوکامپوزیت پلی‌لاکتیک‌اسید/نقره و تأثیر آن بر سینتیک رشد باکتری اشریشیا کلی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل مطالعه علمی فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی خواص فیزیکی فیلم نانوکامپوزیت پلی‌لاکتیک‌اسید/نقره و تأثیر آن بر سینتیک رشد باکتری اشریشیا کلی صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل مطالعه علمی فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی خواص فیزیکی فیلم نانوکامپوزیت پلی‌لاکتیک‌اسید/نقره و تأثیر آن بر سینتیک رشد باکتری اشریشیا کلی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم پایان نامه بررسی خواص فیزیکی فیلم نانو کامپوزیت پلی لاکتیک اسید/نقره و تاثیرآن بر سینتیک رشد باکتری اشریشیا کلی

۱-۲- پلیمر سنتزی.. ۴

۱-۳- پلیمر زیست تخریب پذیر.. ۵

۱-۳-۱- پلی لاکتیک اسید (PLA).. 5

۱-۴- فناوری نانو.. ۶

۱-۴-۱- نانو.. ۶

۱-۵- کامپوزیت، نانوکامپوزیت، بایونانوکامپوزیت.. ۶

۱-۶- نقره.. ۷

فصل دوم : مروری بر تحقیقات انجام شده

۲-۱- بسته بندی.. ۱۰

۲-۱-۱- تعریف بسته بندی.. ۱۱

۲-۱- ۲- هدف از بسته بندی.. ۱۱

۲-۱-۳- خصوصیات مواد اولیه بسته بندی.. ۱۲

۲-۲- بسته بندی فعال.. ۱۲

۲-۲-۱- انواع سیستم های بسته بندی فعال.. ۱۳

۲-۲-۱-۱- بسته بندی جاذب اکسیژن.. ۱۳

۲-۱-۲-۲- بسته بندی متصاعد کننده دی اکسید کربن.. ۱۳

۲-۲-۱-۳- بسته بندی جاذب رطوبت.. ۱۴

۲-۲-۱-۴- بسته بندی منتشرکننده اتانول.. ۱۴

۲-۲-۱-۵- بسته بندی منتشرکننده / جاذب طعم.. ۱۴

۲-۲-۱-۶- بسته بندی آنتی اکسیدانی.. ۱۴

۲-۲-۱-۷- بسته بندی ضد میکروبی.. ۱۵

۲-۳- بسته بندی های ضد میکروبی.. ۱۵

۲-۳-۱- ویژگی های ترکیب ضد میکروب.. ۱۶

۲-۴- فیلم و پوشش بسته بندی.. ۱۷

۲-۴-۱- کاربرد فیلم و پوشش های بسته بندی.. ۱۷

۲-۴-۲- ترکیب فیلم و پوشش های بسته بندی.. ۱۷

۲-۵- پلیمرهای سنتزی.. ۱۸

۲-۶- پلیمرهای زیست تخریب پذیر.. ۱۸

۲-۶-۱- طبقه بندی پلیمرهای زیست تخریب پذیر.. ۲۰

۲-۶-۲- مزایای پلیمرهای زیست تخریب پذیر.. ۲۱

۲-۶-۳- پلی لاکتیک اسید.. ۲۲

۲-۶-۳-۱- خصوصیات پلی لاکتیک اسید.. ۲۳

۲-۶-۳-۲- محدودیت پلی لاکتیک اسید.. ۲۵

۲-۷- فناوری نانو.. ۲۵

۲-۷-۱- نانو.. ۲۵

۲-۷-۲- کاربرد فناوری نانو در صنعت بسته بندی مواد غذایی.. ۲۶

۲-۸- کامپوزیت، نانو کامپوزیت و بایو نانو کامپوزیت.. ۲۷

۲-۹- نقره.. ۲۸

۲-۹-۱- مکانیسم عملکرد نقره در برابر باکتری.. ۲۹

۲-۱۰- اشرشیا کلی.. ۳۱

۲-۱۰-۱- بیماریزایی اشرشیا کلی.. ۳۱

۲-۱۰-۲- عفونت های ناشی از اشرشیا کلی.. ۳۲

۲-۱۱- تهیه و آماده سازی فیلم.. ۳۳

۲-۱۲- فرآیندهای ساخت فیلم.. ۳۴

۲-۱۳- مروری بر تحقیقات انجام شده.. ۳۵

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.