فایل ورد کامل پژوهش علمی فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و حسی حلوای آرد گندم و تأثیر کیفیت گلوتن آرد بر ساختار بافت آن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل پژوهش علمی فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و حسی حلوای آرد گندم و تأثیر کیفیت گلوتن آرد بر ساختار بافت آن صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل پژوهش علمی فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و حسی حلوای آرد گندم و تأثیر کیفیت گلوتن آرد بر ساختار بافت آن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم پایان نامه بررسی خصوصیات فیزیکی ، شیمیایی و حسی حلوای آرد گندم و مطالعه اثر کیفیت گلوتن آرد در بافت آن
۲-۱-تاریخچه گندم. ۵
۲-۲-گیاه شناسی گندم. ۵
۲-۳-مشخصات فیزیکی دانه گندم. ۶
۲-۴-ترکیبات گندم. ۶
۲-۴-۱-کربوهیدرات.. ۶
۲-۴-۲-پروتئین گندم (گلوتن). ۷
۲-۴-۲-۱-تاثیر گلوتن بر روی کیک ۸
۲-۴-۳-چربی.. ۸
۲-۴-۴-پنتوزان ها ۹
۲-۴-۵-سایر قندها ۹
۲-۴-۶-مواد معدنی گندم. ۱۰
۲-۵-آسیاب کردن گندم. ۱۰
۲-۶-درصد استخراج آرد. ۱۰
۲-۷-انواع آرد مصرفی.. ۱۱
۲-۷-۱- آرد مصرفی با توجه به درصد استخراج.. ۱۱
۲-۷-۲- آرد مصرفی با توجه به میزان گلوتن.. ۱۱
۲-۸-الک کردن.. ۱۲
۲-۹-خواص مفید گندم. ۱۲
۲-۱۰-آرد گندم مورد مصرف : ۱۳
۲-۱۱- نان.. ۱۳
۲-۱۱-۱-آرد نان.. ۱۳
۲-۱۱-۲-نقش آب در پخت نان.. ۱۴
۲-۱۱-۳-نقش مواد شیرین کننده در پخت نان.. ۱۴
۲-۱۱-۴-نقش چربیها و روغنها در پخت نان.. ۱۴
۲-۱۲-بیسکوئیت.. ۱۵
۲-۱۲-۱-نقش آرد در بیسکوئیت.. ۱۵
۲-۱۲-۲-نقش شکر و سایر شیرین کننده ها در بیسکوئیت.. ۱۵
۲-۱۲-۳-نقش روغن ها و چربی ها در بیسکوئیت.. ۱۶
۲-۱۲-۴-نقش آب در بیسکوئیت.. ۱۶
۲-۱۳-کیک.. ۱۶
۲-۱۳-۱-نقش آرد در کیک.. ۱۶
۲-۱۳-۲-نقش شکر در کیک.. ۱۷
۲-۱۳-۳-نقش روغن در کیک.. ۱۷
۲-۱۳-۴-نقش آب در کیک.. ۱۷
۲-۱۴- ویفر. ۱۷
۲-۱۴-۱- آرد ویفر. ۱۷
۲-۱۴-۲-نقش شکر در ویفر. ۱۸
۲-۱۴-۳-نقش روغن در ویفر. ۱۸
۲-۱۵-حلوا ۱۸
۲-۱۵-۱-حلوا در دین اسلام. ۱۹
۲-۱۶-تاثیر حرارت بر آرد. ۱۹
۲-۱۷-قهوه ای شدن غیر آنزیمی(میلارد). ۲۳
۲-۱۷-۱-مراحل انجام واکنش میلارد. ۲۳
۲-۱۷-۲-اثر عوامل مختلف بر قهوه ای شدن غیر آنزیمی.. ۲۴
۲-۱۸-واکنش میلارد در شیرینی جات.. ۲۴
..
..
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 