فایل ورد کامل مطالعه تخصصی فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی عصاره‌های چای سبز در فرمولاسیون نوشیدنی ماءالشعیر


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل مطالعه تخصصی فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی عصاره‌های چای سبز در فرمولاسیون نوشیدنی ماءالشعیر صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل مطالعه تخصصی فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی عصاره‌های چای سبز در فرمولاسیون نوشیدنی ماءالشعیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم پایان نامه بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی عصاره های چای سبز در فرمولاسیون ماءالشعیر

۱-۲- پلی فنل های ماءالشعیر..۵

فصل دوم.۸

پیشینه پژوهش..۸

۲-۲- تقسیم بندی کلی چای۱۰

۲-۳- تقسیم بندی چای از لحاظ سنتی۱۰

۲-۳-۱- چای سفید۱۰

۲-۳-۲- چای سبز..۱۰

۲-۳-۳- چای اولانگ۱۱

۲-۳-۴- چای قرمز۱۱

۲-۳-۵- چای پوئر۱۱

۲-۳-۶- چای زرد۱۱

۲-۳-۷- چای کوکیچا۱۱

۲-۳-۸- چای ژنمایکا۱۲

۲-۳-۹- چای گل(عطری)..۱۲

۲-۴- ترکیبات شیمیایی برگ سبز چای.۱۲

۲-۵-آنزیم ها..۱۳

۲-۶- اسیدهای آمینه..۱۴

۲-۷– کافئین..۱۴

۲-۸- کربوهیدارت ها۱۴

۲-۹- ترکیبات معطر..۱۴

۲-۱۰- مواد معدنی.۱۵

۲-۱۱- ترکیبات فنلی۱۵

۲-۱۲- آنتی اکسیدان ها۱۶

۲-۱۳- مکانیسم عملکرد آنتی اکسیدان ها..۱۷

۲-۱۴- آنتی اکسیدان های طبیعی۱۷

۲-۱۵- فلاوونوئیدها.۱۷

۲-۱۶- فواید و خواص چای سبز..۱۸

پیشینه پژوهش.۲۱

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.