فایل ورد کامل مطالعه تخصصی فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی عصارههای چای سبز در فرمولاسیون نوشیدنی ماءالشعیر
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل مطالعه تخصصی فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی عصارههای چای سبز در فرمولاسیون نوشیدنی ماءالشعیر صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل مطالعه تخصصی فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی عصارههای چای سبز در فرمولاسیون نوشیدنی ماءالشعیر کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم پایان نامه بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی عصاره های چای سبز در فرمولاسیون ماءالشعیر
۱-۲- پلی فنل های ماءالشعیر..۵
فصل دوم.۸
پیشینه پژوهش..۸
۲-۲- تقسیم بندی کلی چای۱۰
۲-۳- تقسیم بندی چای از لحاظ سنتی۱۰
۲-۳-۱- چای سفید۱۰
۲-۳-۲- چای سبز..۱۰
۲-۳-۳- چای اولانگ۱۱
۲-۳-۴- چای قرمز۱۱
۲-۳-۵- چای پوئر۱۱
۲-۳-۶- چای زرد۱۱
۲-۳-۷- چای کوکیچا۱۱
۲-۳-۸- چای ژنمایکا۱۲
۲-۳-۹- چای گل(عطری)..۱۲
۲-۴- ترکیبات شیمیایی برگ سبز چای.۱۲
۲-۵-آنزیم ها..۱۳
۲-۶- اسیدهای آمینه..۱۴
۲-۷– کافئین..۱۴
۲-۸- کربوهیدارت ها۱۴
۲-۹- ترکیبات معطر..۱۴
۲-۱۰- مواد معدنی.۱۵
۲-۱۱- ترکیبات فنلی۱۵
۲-۱۲- آنتی اکسیدان ها۱۶
۲-۱۳- مکانیسم عملکرد آنتی اکسیدان ها..۱۷
۲-۱۴- آنتی اکسیدان های طبیعی۱۷
۲-۱۵- فلاوونوئیدها.۱۷
۲-۱۶- فواید و خواص چای سبز..۱۸
پیشینه پژوهش.۲۱
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 