فایل ورد کامل پژوهش جامع فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسایشی روغن گیاه خرفه
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل پژوهش جامع فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسایشی روغن گیاه خرفه صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل پژوهش جامع فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسایشی روغن گیاه خرفه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم پایان نامه بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسایشی روغن خرفه
| فصل دوم- بررسی منابع | |
| ۲-۱ خرفه | ۶ |
| ۲-۱-۱ گیاهشناسی | ۶ |
| ۲-۱-۲ ساختار شیمیایی خرفه | ۷ |
| ۲-۱-۳ ویژگیهای درمانی خرفه | ۹ |
| ۲-۲ اکسایش لیپیدها | ۱۰ |
| ۲-۲-۱ اکسایش نوری | ۱۰ |
| ۲-۲-۲ اکسایش آنزیمی | ۱۱ |
| ۲-۲-۳ اکسایش اسیدهای چرب به وسیله آنزیم لیپوکسیژناز | ۱۱ |
| ۲-۲-۴ اکسایش خود به خودی | ۱۱ |
| ۲-۳ روشهای اندازهگیری اکسایش چربیها | ۱۲ |
| ۲-۳-۱ اندازهگیری فراوردههای اولیه اکسایش | ۱۳ |
| ۲-۳-۱-۱ عدد پراکسید (PV) | ۱۳ |
| ۲-۳-۱-۲ روش تیتراسیون یدومتری | ۱۳ |
| ۲-۳-۱-۳ کمپلکس یون آهن | ۱۳ |
| ۲-۳-۱-۴ اسپکتروسکوپی مادون قرمز تغییر شکل فوریر (FTIR) | ۱۴ |
| ۲-۳-۱-۵ دیانها و تریانهای کنژوگه | ۱۴ |
| ۲-۳-۲ اندازهگیری فراوردههای ثانویه اکسایش | ۱۵ |
| ۲-۳-۲-۱ عدد اسید تیوباربیتوریک (TBA) | ۱۵ |
| ۲-۳-۲-۲ عدد پارا آنیسیدین (AV) | ۱۵ |
| ۲-۳-۲-۳ عدد توتوکس یا عدد اکسایش | ۱۶ |
| ۲-۳-۲-۴ عدد کربونیل (CV) | ۱۶ |
| ۲-۴ آنتیاکسیدانهای غذایی | ۱۷ |
| ۲-۴-۱ آنتیاکسیدانهای سنتزی | ۱۷ |
| ۲-۴-۱-۱ بوتیلید هیدروکسی آنیزول (BHA) | ۱۸ |
| ۲-۴-۱-۲ بوتیلید هیدروکسی تولوئن (BHT) | ۱۸ |
| ۲-۴-۱-۳ ترشیو بوتیل هیدروکینون (TBHQ) | ۱۹ |
| ۲-۴-۱-۴ گالاتها و اسید گالیک | ۲۰ |
| ۲-۴-۲ آنتیاکسیدانهای طبیعی | ۲۰ |
| ۲-۴-۲-۱ توکوفرول | ۲۲ |
| ۲-۴-۲-۲ کاروتن | ۲۳ |
| ۲-۴-۲-۳ اسیدهای فنلی | ۲۴ |
| ۲-۴-۲-۴ فلاونوئیدها | ۲۵ |
| ۲-۴-۲-۵ ترپنوئیدها | ۲۶ |
| ۲-۴-۲-۶ اسید آسکوربیک | ۲۷ |
| ۲-۴-۲-۷ سزامول | ۲۷ |
| ۲-۴-۲-۸ گوسیپول | ۲۸ |
| ۲-۴-۲-۹ فیتاتها | ۲۸ |
| ۲-۴-۳ مکانیسم عمل آنتیاکسیدانها | ۲۸ |
| ۲-۴-۴ اندازهگیری قدرت آنتیاکسیدانی | ۲۹ |
| ۲-۴-۴-۱ اندازهگیری مقادیر کل ترکیبات فنلی | ۲۹ |
| ۲-۴-۴-۲ روش مهار رادیکال آزاد DPPH | ۲۹ |
| ۲-۴-۴-۳ ظرفیت آنتیاکسیدانی معادل ترولکس (TEAC) | ۳۰ |
| ۲-۴-۴-۴ ظرفیت جذب رادیکال اکسیژن (ORAC) | ۳۰ |
| ۲-۴-۴-۵ قدرت آنتیاکسیدانی احیاء آهن III | ۳۰ |
| ۲-۴-۴-۶ بیرنگ شدن بتا کاروتن | ۳۱ |
| ۲-۴-۴-۷ روش نگهداری در گرمخانه (آون) | ۳۱ |
| ۲-۵ استخراج عصارههای گیاهی | ۳۱ |
| ۲-۶ سینتیک واکنشهای اکسایشی | ۳۲ |
راهنمای خرید:
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 