فایل ورد کامل پژوهش جامع فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسایشی روغن گیاه خرفه


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل پژوهش جامع فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسایشی روغن گیاه خرفه صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل پژوهش جامع فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسایشی روغن گیاه خرفه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم پایان نامه بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسایشی روغن خرفه

فصل دوم- بررسی منابع
۲-۱ خرفه ۶
۲-۱-۱ گیاه­شناسی ۶
۲-۱-۲ ساختار شیمیایی خرفه ۷
۲-۱-۳ ویژگی­های درمانی خرفه ۹
۲-۲ اکسایش لیپیدها ۱۰
۲-۲-۱ اکسایش نوری ۱۰
۲-۲-۲ اکسایش آنزیمی ۱۱
۲-۲-۳ اکسایش اسیدهای چرب به وسیله آنزیم لیپوکسیژناز ۱۱
۲-۲-۴ اکسایش خود به خودی ۱۱
۲-۳ روش­های اندازه­گیری اکسایش چربی­ها ۱۲
۲-۳-۱ اندازه­گیری فراورده­های اولیه اکسایش ۱۳
۲-۳-۱-۱ عدد پراکسید (PV) ۱۳
۲-۳-۱-۲ روش تیتراسیون یدومتری ۱۳
۲-۳-۱-۳ کمپلکس یون آهن ۱۳
۲-۳-۱-۴ اسپکتروسکوپی مادون قرمز تغییر شکل فوریر (FTIR) ۱۴
۲-۳-۱-۵ دی­ان­ها و تری­ان­های کنژوگه ۱۴
۲-۳-۲ اندازه­گیری فراورده­های ثانویه اکسایش ۱۵
۲-۳-۲-۱ عدد اسید تیوباربیتوریک (TBA) ۱۵
۲-۳-۲-۲ عدد پارا آنیسیدین (AV) ۱۵
۲-۳-۲-۳ عدد توتوکس یا عدد اکسایش ۱۶
۲-۳-۲-۴ عدد کربونیل (CV) ۱۶
۲-۴ آنتی­اکسیدان­های غذایی ۱۷
۲-۴-۱ آنتی­اکسیدان­های سنتزی ۱۷
۲-۴-۱-۱ بوتیلید هیدروکسی آنیزول (BHA) ۱۸
۲-۴-۱-۲ بوتیلید هیدروکسی تولوئن (BHT) ۱۸
۲-۴-۱-۳ ترشیو بوتیل هیدروکینون (TBHQ) ۱۹
۲-۴-۱-۴ گالات­ها و اسید گالیک ۲۰
۲-۴-۲ آنتی­اکسیدان­های طبیعی ۲۰
۲-۴-۲-۱ توکوفرول ۲۲
۲-۴-۲-۲ کاروتن ۲۳
۲-۴-۲-۳ اسیدهای فنلی ۲۴
۲-۴-۲-۴ فلاونوئیدها ۲۵
۲-۴-۲-۵ ترپنوئیدها ۲۶
۲-۴-۲-۶ اسید آسکوربیک ۲۷
۲-۴-۲-۷ سزامول ۲۷
۲-۴-۲-۸ گوسیپول ۲۸
۲-۴-۲-۹ فیتات­ها ۲۸
۲-۴-۳ مکانیسم عمل آنتی­اکسیدان­ها ۲۸
۲-۴-۴ اندازه­گیری قدرت آنتی­اکسیدانی ۲۹
۲-۴-۴-۱ اندازه­گیری مقادیر کل ترکیبات فنلی ۲۹
۲-۴-۴-۲ روش مهار رادیکال آزاد DPPH ۲۹
۲-۴-۴-۳ ظرفیت آنتی­اکسیدانی معادل ترولکس (TEAC) ۳۰
۲-۴-۴-۴ ظرفیت جذب رادیکال اکسیژن (ORAC) ۳۰
۲-۴-۴-۵ قدرت آنتی­اکسیدانی احیاء آهن III ۳۰
۲-۴-۴-۶ بی­رنگ شدن بتا کاروتن ۳۱
۲-۴-۴-۷ روش نگهداری در گرمخانه (آون) ۳۱
۲-۵ استخراج عصاره­های گیاهی ۳۱
۲-۶ سینتیک واکنش­های اکسایشی ۳۲
  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.