فایل ورد کامل پژوهش جامع فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی ترکیبات اسانس گیاه آویشن در مراحل مختلف فنولوژی و تغییرات آن


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل پژوهش جامع فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی ترکیبات اسانس گیاه آویشن در مراحل مختلف فنولوژی و تغییرات آن صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل پژوهش جامع فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی ترکیبات اسانس گیاه آویشن در مراحل مختلف فنولوژی و تغییرات آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم پایان نامه بررسی ترکیبات اسانس آویشن در مراحل مختلف فنولوژی

  • ویژگی های گیاهی ۱۰

۱-۴-۱- راسته نعناع. ۱۰

۱-۴-۲- تیره نعناع‌سانان. ۱۰

۱-۴-۳- ویژگی گیاه‌شناسی جنس آویشن۱۲

۱-۴-۴- جنس‌های آویشن ۱۷

۱-۴-۴-۱- جنس Zataria ۱۸

۱-۴-۴-۲- جنس Ziziphora ۱۸

۱-۴-۴-۳- جنس  Thymus ۱۹

  • پراکنش جغرافیایی آویشن..۱۹

۱-۵-۱- پراکنش جغرافیایی آویشن در جهان ۱۹

۱-۵-۲- پراکنش جغرافیایی آویشن در ایران ۲۰

۱-۵-۳- جایگاه سیستماتیک گیاه آویشن ۲۰

۱-۵-۴- گونه‌های آویشن.موجود در ایران ۲۰

  • تاکسونومی و گونه‌های آویشن.۲۱
  • ویژگی‌های گیاهی آویشن شیرازی.۲۲
  • نیازهای اکولوژیک آویشن شیرازی۲۳
  • سابقه تاریخی گیاه آویشن..۲۵

۱-۹-۱- مصارف آویشن در طب سنتی ۲۷

۱-۹-۲-آویشن در طب نوین ۲۷

۱-۹-۳-مصارف خوراکی ۲۸

  • متابولیت‌ ثانویه .۲۸

۱-۱۰-۱- ماهیت اسانس و متابولیت ثانویه ۲۹

۱-۱۰-۱-۱- متابولیسم اسانس در بدن انسان ۳۰

۱-۱۰-۱-۲- محل تولید و ترشح اسانس‌های گیاهی ۳۱

۱-۱۰-۱-۳- بیوسنتز اسانس‌ها ۳۲

  • روش‌های مختلف اسانس‌گیری۳۳

۱-۱۱-۱- تقطیر با آب ۳۳

۱-۱۱-۲- تقطیر با آب و بخار ۳۴

۱-۱۱-۳- تقطیر با بخار مستقیم ۳۴

۱-۱۱-۴-روش آنزیمی ۳۴

۱-۱۱-۵- روش فشردن در حرارت معمولی ۳۵

۱-۱۱-۶- استخراج به کمک حلال ۳۵

۱-۱۱-۷- استخراج به کمک گازها ۳۵

۱-۱۱-۸- تقطیر تجزیه ای ۳۵

۱-۱۱-۹-روش گاز کروماتوگرافی و جرم سنجی ۳۶

۱-۱۱-۹-۱- روش کروماتوگرافی گازی ۳۶

۱-۱۱-۹-۲-طیف سنج جرمی ۳۸

۱-۱۲-برخی از ترکیب‌های سازنده اسانس آویشن و خواص درمانی آن‌ها ۳۹

۱-۱۲-۱-کارواکرول ۴۰

۱-۱۲-۲- تیمول ۴۱

۱-۱۲-۳- بورنئول ۴۳

۱-۱۲-۴- کامفور ۴۴

۱-۱۲-۵- ترپینن ۱-ایزوپروپیل۴متیل سیکلوهگزا ۱و۴ دین ۴۵

۱-۱۲-۶- لینالول، لینالیل استات، ژرانیال، نرال، ژرانیول ۴۵

۱-۱۲-۷- ۱و۸ سینئول ۴۶

۱-۱۲-۸- پاراسیمین ۴۷

فصل دوم: سوابق تحقیق

۲-۱- سوابق تحقیق داخلی در مورد اسانس گونه‌های آویشن ۴۹

۲-۲- سوابق تحقیق  خارجی در مورد اسانس گونه‌های آویشن ۵۹

 .

..

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.