فایل ورد کامل پژوهش جامع فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی تاریخ کاشت و محلول‌پاشی کود بر و تأثیر آن بر کیفیت، عملکرد تک‌بوته و عملکرد واحد سطح در کشت شلغم (Brassica rapa L.)


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل پژوهش جامع فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی تاریخ کاشت و محلول‌پاشی کود بر و تأثیر آن بر کیفیت، عملکرد تک‌بوته و عملکرد واحد سطح در کشت شلغم (Brassica rapa L.) صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل پژوهش جامع فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی تاریخ کاشت و محلول‌پاشی کود بر و تأثیر آن بر کیفیت، عملکرد تک‌بوته و عملکرد واحد سطح در کشت شلغم (Brassica rapa L.)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم پایان نامه بررسی تاریخ کاشت و محلول پاشی کود “بر” برکیفیت ، عملکرد تک بوته و عملکرد واحدسطح درکشت شلغم(Brassica rapa L.)

۱-۴- کلیات گیاه شناسی شلغم. ۶
 ۱-۵- مشخصات شلغم مورد مطالعه.. ۸
۱-۵-۱-گل ها ۸
 ۱-۵-۲- ریشه ۹
۱-۵-۳- ارتفاع گیاه ۱۳
۱-۵-۴- برگ.. ۱۳
۱-۵-۵- ساقه.. ۱۴
۱-۵-۶- طول عمر. ۱۴
۱-۵-۷- ترکیبات شیمیایی شلغم رقم Brassica rapa L.. ۱۵
۱-۵-۸- خواص دارویی شلغم رقم Brassica rapa L ۱۶
۱-۵-۹- قسمت های مورد استفاده شلغم Brassica rapa L ۱۷
۱-۵-۱۰-  مضرات شلغم Brassica rapa L ۱۷
۱-۶- کشت و تولید شلغم(شرایط آب و هوایی کشت شلغم). ۱۹
۱-۷- شرایط اقلیمی برای کشت و تیمار نمودن شلغم. ۱۹
۱-۸- طریقه بذر ۲۰
۱-۹- وقت بذر شلغم ۲۰
۱-۱۰- مقدار کود ۲۱
۱-۱۱- آبیاری. ۲۱
۱-۱۲- جمع آوری و نگهداری محصولات. ۲۲
 ۱-۱۳- تجارت شلغم.. ۲۲
۱-۱۴- اهمیت جهانی گونه های براسیکا( شلغم). ۲۳
۱-۱۵-  مهمترین عوامل  انتخاب شلغم و افزایش تولید. ۲۴
۱-۱۶- دلایل بررسی تاریخ کاشت شلغم. ۲۵
۱-۱۷- کود های شیمیایی و محلول پاشی با بر ۲۵
۱-۱۷-۱-  خواص شیمیایی بر) (B. ۲۶
 ۱-۱۷-۱-۱- کودهای عناصرکم محلول پاشی ۲۸
۱-۱۷-۱-۲-  بر در  خاک ها. ۲۹
 ۱-۱۷-۱-۳- فراکسیون ها. ۲۹
۱-۱۷-۱-۴-  بر در گیاهان. ۳۰
۱-۱۷-۱-۵-  دلایل بررسی بر در گیاهان(شلغم). ۳۰

 

فصل دوم:  مروری بر تحقیقات انجام شده..

 

۳۳
 ۲-۱- تحقیقات انجام شده. ۳۴
۲-۱-۱- تحقیقات انجام شده در خارج کشور ۳۴
۲-۱-۲- تحقیقات انجام شده در داخل کشور ۴۲
 

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.