فایل ورد کامل مطالعه علمی فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی تأثیر سطوح مختلف کنجاله گوار همراه با آنزیم همیسل بر عملکرد، کیفیت تخممرغ و شاخصهای خونی مرغهای تخمگذار
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل مطالعه علمی فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی تأثیر سطوح مختلف کنجاله گوار همراه با آنزیم همیسل بر عملکرد، کیفیت تخممرغ و شاخصهای خونی مرغهای تخمگذار صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل مطالعه علمی فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی تأثیر سطوح مختلف کنجاله گوار همراه با آنزیم همیسل بر عملکرد، کیفیت تخممرغ و شاخصهای خونی مرغهای تخمگذار کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم پایان نامه بررسی تاثیرسطوح مختلف کنجاله گوار با استفاده از آنزیم همی سل بر عملکرد، کیفیت تخم مرغ و فراسنجه های خونی مرغ های تخم گذار
فصل دوم: کلیات و بررسی منابع
- – پروتئین ها ۶
۲-۲- اهمیت پروتئین در تغذیه طیور. ۶
۲-۳- طبقه بندی پروتئین ها. ۷
۲-۳-۱- پروتئین های ساده. ۷
۲-۳-۱-۱- پروتئین های رشته ای. ۸
۲-۳-۱-۲- پروتئین های کروی. ۸
۲-۳-۲- پروتئین های مرکب. ۹
۲-۴- کنسانترههای پروتئینی. ۱۰
۲-۴-۱- منابع پروتئینهای گیاهی. ۱۰
۲-۴-۲- منابع پروتئینهای حیوانی. ۱۱
۲-۵- ارزیابی کیفیت پروتئین. ۱۱
- پروتئین و مصرف خوراک ۱۲
- پروتئین و تولید تخم مرغ. ۱۲
- پروتئین و اندازه تخم مرغ. ۱۲
- پروتئین و تشکیل تخم مرغ. ۱۳
- ساختمان و ترکیب شیمیائی تخم مرغ. ۱۴
- نطفه یا جسم رویان ۱۴
- زرده ۱۴
- آلبومین یا سفیده ۱۴
- غشاء تخممرغ ۱۵
- پوسته آهکی ۱۵
- دستگاه تولید مثل مرغ. ۱۵
- تخمدان ۱۵
- اویداکت یا مجرای تخم مرغ ۱۵
- اینفاندیبولوم.. ۱۵
- مگنوم.. ۱۶
- ایستموس.. ۱۶
- رحم.. ۱۶
- مهبل.. ۱۶
- گیاه شناسی گوار. ۱۷
- تاریخچه گوار. ۱۷
- خصوصیات گیاه گوار. ۱۷
- شرایط پرورش گیاه گوار ۱۸
- میزان تولید دانه گوار در جهان. ۱۹
- صمغها. ۱۹
- صمغ گوار ۲۰
- کنجاله گوار. ۲۲تولید صمغ از دانه گوار.. ۲۰
- اهمیت اقتصادی صمغ گوار.. ۲۱
-
- پروتئین کنجاله گوار ۲۲
- کیفیت پروتئین کنجاله گوار.. ۲۳
- انرژی قابل متابولیسم کنجاله گوار.. ۲۴
- مواد ضد تغذیهای کنجاله گوار.. ۲۵
- بازدارنده تریپسین. ۲۵
- ساپونین. ۲۶
- گالاکتومانان. ۲۷
- نقش پلی ساکاریدهای غیره نشاستهای در تغذیه طیور. ۲۸
- کمیت و کیفیت پلی ساکاریدهای غیره نشاستهای در مواد خوراکی ۲۸
- اثرات ضد تغذیهای پلی ساکاریدهای غیره نشاستهای محلول ۲۹
- آنزیمها. ۳۰
- نقش آنزیمهای گوارشی در هضم کربوهیدراتها. ۳۰
- تاریخچه استفاده از آنزیم در تغذیه طیور. ۳۰
- استفاده عملی از آنزیمهای خوراکی در جیره های غذایی طیور. ۳۲
- آنزیم همی سل. ۳۲
- فواید استفاده از آنزیم همی سل در تغذیه طیور. ۳۳
- تاثیر آنزیم همی سل روی بهبود جذب مواد مغذی ۳۳
- تاثیر آنزیم همی سل روی بهبود یکنواختی گله ۳۳
- تاثیر آنزیم همی سل روی بهبود وضعیت فیزیولوژیکی بدن و تولید ۳۳
- پروتئین کنجاله گوار ۲۲
- بررسی تحقیقات انجام شده پیرامون استفاده از کنجاله گوار در جیرههای غذایی طیور. ۳۵اهمیت اقتصادی استفاده از آنزیم همی سل در تغذیه طیور ۳۴
- تاثیر آنزیم همی سل بر بهبود عملکرد گلههای آلوده به کوکسیدیوز و آنتریت ۳۵
- پژوهشهای انجام شده راجع به استفاده از آنزیم همی سل در جیره های حاوی بتا- مانان. ۳۷
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 