فایل ورد کامل مطالعه علمی فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی تأثیر سطوح مختلف کنجاله گوار همراه با آنزیم همی‌سل بر عملکرد، کیفیت تخم‌مرغ و شاخص‌های خونی مرغ‌های تخم‌گذار


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل مطالعه علمی فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی تأثیر سطوح مختلف کنجاله گوار همراه با آنزیم همی‌سل بر عملکرد، کیفیت تخم‌مرغ و شاخص‌های خونی مرغ‌های تخم‌گذار صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل مطالعه علمی فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی تأثیر سطوح مختلف کنجاله گوار همراه با آنزیم همی‌سل بر عملکرد، کیفیت تخم‌مرغ و شاخص‌های خونی مرغ‌های تخم‌گذار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم پایان نامه بررسی تاثیرسطوح مختلف کنجاله گوار با استفاده از آنزیم همی سل بر عملکرد، کیفیت تخم مرغ و فراسنجه های خونی مرغ های تخم گذار

فصل دوم: کلیات و بررسی منابع

  • – پروتئین ها ۶

۲-۲- اهمیت پروتئین در تغذیه طیور. ۶

۲-۳- طبقه بندی پروتئین ها. ۷

۲-۳-۱- پروتئین های ساده. ۷

۲-۳-۱-۱- پروتئین های رشته ای. ۸

۲-۳-۱-۲- پروتئین های کروی. ۸

۲-۳-۲- پروتئین های مرکب. ۹

۲-۴- کنسانتره‌های پروتئینی. ۱۰

۲-۴-۱- منابع پروتئین‌های گیاهی. ۱۰

۲-۴-۲- منابع پروتئین‌های حیوانی. ۱۱

۲-۵- ارزیابی کیفیت پروتئین. ۱۱

  • پروتئین و مصرف خوراک ۱۲
    • پروتئین و تولید تخم مرغ. ۱۲
    • پروتئین و اندازه تخم مرغ. ۱۲
  • پروتئین و تشکیل تخم مرغ. ۱۳
  • ساختمان و ترکیب شیمیائی تخم مرغ. ۱۴
    • نطفه یا جسم رویان ۱۴
    • زرده ۱۴
    • آلبومین یا سفیده ۱۴
    • غشاء تخم‌مرغ ۱۵
    • پوسته آهکی ۱۵
  • دستگاه تولید مثل مرغ. ۱۵
    • تخمدان ۱۵
    • اویداکت یا مجرای تخم مرغ ۱۵
      • اینفاندیبولوم.. ۱۵
      • مگنوم.. ۱۶
      • ایستموس.. ۱۶
      • رحم.. ۱۶
      • مهبل.. ۱۶
    • گیاه شناسی گوار. ۱۷
    • تاریخچه گوار. ۱۷
    • خصوصیات گیاه گوار. ۱۷
      • شرایط پرورش گیاه گوار ۱۸
    • میزان تولید دانه گوار در جهان. ۱۹
    • صمغ‌ها. ۱۹
      • صمغ گوار ۲۰
  • کنجاله گوار. ۲۲تولید صمغ از دانه گوار.. ۲۰
  • اهمیت اقتصادی صمغ گوار.. ۲۱
    • پروتئین کنجاله گوار ۲۲
      • کیفیت پروتئین کنجاله گوار.. ۲۳
      • انرژی قابل متابولیسم کنجاله گوار.. ۲۴
      • مواد ضد تغذیه‌ای کنجاله گوار.. ۲۵
        • بازدارنده تریپسین. ۲۵
        • ساپونین. ۲۶
        • گالاکتومانان. ۲۷
      • نقش پلی ساکاریدهای غیره نشاسته‌ای در تغذیه طیور. ۲۸
        • کمیت و کیفیت پلی ساکاریدهای غیره نشاسته‌ای در مواد خوراکی ۲۸
        • اثرات ضد تغذیه‌ای پلی ساکاریدهای غیره نشاسته‌ای محلول ۲۹
      • آنزیم‌ها. ۳۰
      • نقش آنزیم‌های گوارشی در هضم کربوهیدرات‌ها. ۳۰
      • تاریخچه استفاده از آنزیم در تغذیه طیور. ۳۰
      • استفاده عملی از آنزیم‌های خوراکی در جیره های غذایی طیور. ۳۲
      • آنزیم همی سل. ۳۲
      • فواید استفاده از آنزیم همی سل در تغذیه طیور. ۳۳
        • تاثیر آنزیم همی سل روی بهبود جذب مواد مغذی ۳۳
        • تاثیر آنزیم همی سل روی بهبود یکنواختی گله ۳۳
        • تاثیر آنزیم همی سل روی بهبود وضعیت فیزیولوژیکی بدن و تولید ۳۳
  • بررسی تحقیقات انجام شده پیرامون استفاده از کنجاله گوار در جیره‌‌های غذایی طیور. ۳۵اهمیت اقتصادی استفاده از آنزیم همی سل در تغذیه طیور ۳۴
  • تاثیر آنزیم همی سل بر بهبود عملکرد گله‌های آلوده به کوکسیدیوز و آنتریت ۳۵
  • پژوهشهای انجام شده راجع به استفاده از آنزیم همی سل در جیره ‌های حاوی بتا- مانان. ۳۷

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.