فایل ورد کامل مطالعه تخصصی فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی تأثیر منابع گوناگون کودهای ازته و آلی بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت رقم سینگل کراس ۷۰۴


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل مطالعه تخصصی فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی تأثیر منابع گوناگون کودهای ازته و آلی بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت رقم سینگل کراس ۷۰۴ صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل مطالعه تخصصی فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی تأثیر منابع گوناگون کودهای ازته و آلی بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت رقم سینگل کراس ۷۰۴  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم پایان نامه بررسی تاثیر منابع مختلف کود ازته و آلی بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت سینگل کراس ۷۰۴

فصل اول: کلیات

۱-۲- تاریخچه و مبدأ ذرت ۴

۱-۳- اهمیت اقتصادی ذرت ۷

۱-۳-۱- موارد مصرف و ارزش غذایی ذرت ۸

۱-۴- سطح زیر کشت و تولید ذرت ۱۰

۱-۴-۱- وضعیت تولید ذرت در جهان ۱۰

۱-۴-۲- سطح، میزان تولید و عملکرد ذرت دانهای کشور ۱۱

۱-۴-۲-۱- سطح ۱۱

۱-۴-۲-۲- میزان تولید ۱۱

۱-۴-۲-۳- عملکرد در هکتار ۱۱

۱-۴-۳- وضعیت تولید ذرت در استان ایلام ۱۴

۱-۵- خصوصیات گیاه شناسی ۱۴

۱-۶- مشخصات مرفولوژیک ۱۷

۱-۶-۱- ریشه ۱۷

۱-۶-۲- ساقه ۱۸

۱-۶-۳- برگ ۱۸

۱-۶-۴- اندام‌های زایشی(گل آذین) ۲۰

۱-۶-۵- دانه ۲۱

۱-۵-۶- مراحل رشد ۲۱

۱-۶- هیبریدهای ذرت ۲۲

۱-۷- اکولوژی ذرت ۲۲

۱-۸- کاشت ۲۴

۱-۹- داشت ۲۵

۱-۱۰- تأثیر میزان تشعشع خورشید بر تولید ۲۵

۱-۱۱- تولید ماده خشک ۲۶

۱-۱۲- عملکرد ۲۶

۱-۱۳- عملیات برداشت ۲۶

۱-۱۳-۱- تعیین زمان برداشت ۲۸

۱-۱۴- نگهداری ذرت ۲۸

۱-۱۵- نیازهای غذایی ذرت ۲۸

۱-۱۶- جمع بندی ۲۹

فصل دوم: بررسی منابع

۲-۱- نقش تغذیه بر خصوصیات فیزیولوژیک و مورفولوژیک ذرت دانه‌ای ۳۱

۲-۱-۱- نیتروژن ۳۱

۲-۱-۲- کارآیی مصرف کود ۳۳

۲-۱-۳- مدیریت صحیح مصرف کودهای نیتروژنی ۳۴

۲-۲- تاثیر نیتروژن بر میزان پروتئین ۳۶

۲-۳- تأثیر کاربرد بار ور ۲ بر افزایش عملکرد و اجزای عملکرد ۳۷

۲-۴- تأثیر کاربرد کودهای آلی بر افزایش عملکرد و اجزای عملکرد ۳۸

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.