فایل ورد کامل پژوهش علمی فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر محلولپاشی نیتروژن و عنصر روی بر شاخصهای کمی و کیفی گیاه چای ترش
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل پژوهش علمی فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر محلولپاشی نیتروژن و عنصر روی بر شاخصهای کمی و کیفی گیاه چای ترش صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل پژوهش علمی فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر محلولپاشی نیتروژن و عنصر روی بر شاخصهای کمی و کیفی گیاه چای ترش کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم پایان نامه بررسی تأثیر محلول پاشی نیتروژن و روی بر پارامترهای کمی و کیفی گیاه چای ترش
فصل اول کلیات. ۴
- خاستگاه و اهمیت چای ترش ۵
- آمار سطح زیرکشت ، میزان تولید و عملکرد چای ترش ۶
- مشخصات گیاهشناسی چای ترش. ۶
- اکولوژی تولید چای ترش ۹
۱-۴-۱- درجه حرارت . ۹
۱-۴-۲- نور ۱۰
۱-۴- ۳- رطوبت ۱۰
۱-۴-۴- خاک. ۱۱
- آفات و بیماریها ۱۱
۱-۵-۱- حشرات .. ۱۱
۱-۵-۲- باکتریها .. ۱۴
۱-۵-۳- ویروسها ۱۴
۱-۵-۴- قارچها . ۱۴
۱-۵-۴-۱- پوسیدگی ریشه . ۱۴
- -۲- پوسیدگی چشمی ۱۵
۱-۵-۴-۳- پوسیدگی ساقه ۱۵
۱-۵-۴-۴ – پوسیدگی برگ. ۱۷
۱-۵-۵- نماتد . ۱۷
- تکنولوژی تولید .. ۱۸
۱-۶-۱- کاشت .. ۱۸
۱-۶-۱-۱- نور و دمای مناسب . ۱۸
۱-۶-۱-۲- خاک و رطوبت .. ۱۹
۱-۶-۱-۳- بذر و نحوه کاشت .. ۱۹
- موارد استفاده چای مکی . ۲۰
۱-۷-۱- استفاده های خوراکی .. ۲۰
۱-۷-۱-۱- کاسبرگ ۲۰
۱-۷-۱-۲- برگ ۲۲
۱-۷-۱-۳- دانه .. ۲۲
۱-۷-۱-۴- ریشه . ۲۲
۱-۷-۲- سایر استفاده ها . ۲۳
- ارزش غذایی ۲۴
- تکنولوژی تولید. ۲۴
۱-۹-۱- کاشت ۲۴
۱-۹-۲- کوددهی .. ۲۶
۱-۹-۳-علفهای هرز ۲۸
۱-۹-۴- گل دهی . ۲۹
- برداشت ۲۹
۱-۱۰-۱- کاسبرگ . ۲۹
۱-۱۰-۲- شاخ و برگ. ۳۱
۱-۱۰-۳- فیبر.. ۳۱
۱-۱۰-۴- دانه.. ۳۲
۱-۱۰-۵- خشک کردن .. ۳۲
۱-۱۰-۶- عملکرد ۳۳
فصل دوم بررسی منابع . ۳۵
- ترکیبات شیمیایی چای ترش. ۳۶
- ترکیبات شیمیایی دانه ۳۶
۲-۱-۱- چربی . ۳۶
۲-۱-۲-پروتئین .. ۳۷
- ترکیبات شیمیایی کاسبرگ ۳۷
۲-۲-۱-موسیلاژ ، پکتین ۳۷
۲-۲-۲-آنتوسیانین ۳۸
- کاربردهای چای ترش.. ۳۸
- اهمیت چای ترش در صنعت .. ۴۰
۲-۴-۱- صنایع غذایی ۴۰
۲-۴-۲- صنایع دیگر .. ۴۱
- ترکیب شیمیایی چای مکی.. ۴۳
۲-۵-۱- کاسبرگ ۴۳
۲-۵-۱-۱- موسیلاژ . ۴۳
۲-۵-۱-۲-آنتوسیانین ۴۴
۲-۵-۲- دانه . ۴۴
۲-۵-۲-۱- چربی دانه. ۴۴
۲-۵-۲-۲- پروتئین دانه . ۴۵
۲-۵-۳- سایر ترکیبات ۴۶
۲-۶- تاثیر کود روی بر گیاهان .. ۴۶
۲-۷- تاثیر کود نیتروژن بر گیاهان . ۴۹
..
..
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 