فایل ورد کامل پژوهش علمی فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر محلول‌پاشی نیتروژن و عنصر روی بر شاخص‌های کمی و کیفی گیاه چای ترش


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل پژوهش علمی فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر محلول‌پاشی نیتروژن و عنصر روی بر شاخص‌های کمی و کیفی گیاه چای ترش صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل پژوهش علمی فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر محلول‌پاشی نیتروژن و عنصر روی بر شاخص‌های کمی و کیفی گیاه چای ترش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم پایان نامه بررسی تأثیر محلول پاشی نیتروژن و روی بر پارامترهای کمی و کیفی گیاه چای ترش

فصل اول کلیات.       ۴

  • خاستگاه و اهمیت چای ترش ۵
  • آمار سطح زیرکشت ، میزان تولید و عملکرد چای ترش ۶
  • مشخصات گیاهشناسی چای ترش. ۶
  • اکولوژی تولید چای ترش      ۹

۱-۴-۱- درجه حرارت .       ۹

۱-۴-۲- نور      ۱۰

۱-۴- ۳- رطوبت      ۱۰

۱-۴-۴- خاک.      ۱۱

  • آفات و بیماریها ۱۱

۱-۵-۱- حشرات ..  ۱۱

۱-۵-۲- باکتریها  ..   ۱۴

۱-۵-۳- ویروسها    ۱۴

۱-۵-۴- قارچها .    ۱۴

۱-۵-۴-۱- پوسیدگی ریشه .    ۱۴

  • -۲- پوسیدگی چشمی   ۱۵

۱-۵-۴-۳- پوسیدگی ساقه    ۱۵

۱-۵-۴-۴ – پوسیدگی برگ.  ۱۷

۱-۵-۵-  نماتد . ۱۷

  • تکنولوژی تولید .. ۱۸

۱-۶-۱-  کاشت ..  ۱۸

۱-۶-۱-۱- نور و دمای مناسب  .  ۱۸

۱-۶-۱-۲- خاک و رطوبت ..  ۱۹

۱-۶-۱-۳- بذر و نحوه کاشت ..  ۱۹

  • موارد استفاده چای مکی . ۲۰

۱-۷-۱- استفاده های خوراکی  ..  ۲۰

۱-۷-۱-۱- کاسبرگ  ۲۰

۱-۷-۱-۲- برگ  ۲۲

۱-۷-۱-۳- دانه ..  ۲۲

۱-۷-۱-۴- ریشه .   ۲۲
۱-۷-۲- سایر استفاده ها .  ۲۳

  • ارزش غذایی ۲۴
  • تکنولوژی تولید. ۲۴

۱-۹-۱- کاشت    ۲۴

۱-۹-۲- کوددهی ..  ۲۶

۱-۹-۳-علفهای هرز   ۲۸

۱-۹-۴- گل دهی .  ۲۹

  • برداشت ۲۹

۱-۱۰-۱- کاسبرگ . ۲۹

۱-۱۰-۲- شاخ و برگ.  ۳۱

۱-۱۰-۳- فیبر..  ۳۱

۱-۱۰-۴- دانه..  ۳۲

۱-۱۰-۵- خشک کردن ..  ۳۲

۱-۱۰-۶- عملکرد   ۳۳

فصل دوم بررسی منابع .  ۳۵

  • ترکیبات شیمیایی چای ترش. ۳۶
  • ترکیبات شیمیایی دانه ۳۶

۲-۱-۱- چربی .  ۳۶

۲-۱-۲-پروتئین ..  ۳۷

  • ترکیبات شیمیایی کاسبرگ ۳۷

۲-۲-۱-موسیلاژ ، پکتین    ۳۷

۲-۲-۲-آنتوسیانین    ۳۸

  • کاربردهای چای ترش.. ۳۸
  • اهمیت چای ترش در صنعت .. ۴۰

۲-۴-۱- صنایع غذایی     ۴۰

۲-۴-۲- صنایع دیگر ..    ۴۱

  • ترکیب شیمیایی چای مکی.. ۴۳

۲-۵-۱- کاسبرگ    ۴۳

۲-۵-۱-۱- موسیلاژ .   ۴۳

۲-۵-۱-۲-آنتوسیانین  ۴۴

۲-۵-۲- دانه .  ۴۴

۲-۵-۲-۱- چربی دانه.  ۴۴

۲-۵-۲-۲- پروتئین دانه .  ۴۵

۲-۵-۳- سایر ترکیبات  ۴۶

۲-۶- تاثیر کود روی بر گیاهان ..  ۴۶

۲-۷- تاثیر کود نیتروژن بر گیاهان .  ۴۹

..

..

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.