فایل ورد کامل پژوهش جامع فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر کودهای بیولوژیک و شیمیایی (نیترات و فسفات) بر عملکرد زراعی و میزان اسانس گیاه نعناع فلفلی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل پژوهش جامع فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر کودهای بیولوژیک و شیمیایی (نیترات و فسفات) بر عملکرد زراعی و میزان اسانس گیاه نعناع فلفلی صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل پژوهش جامع فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر کودهای بیولوژیک و شیمیایی (نیترات و فسفات) بر عملکرد زراعی و میزان اسانس گیاه نعناع فلفلی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم پایان نامه بررسی تأثیر کودهای بیولوژیک و شیمیایی (نیتروژن و فسفر) بر عملکرد و میزان اسانس نعناع فلفلی
| فصل دوم- بررسی منابع | ۵ |
| ۲-۱- زراعت گیاهان دارویی | ۶ |
| ۲-۲- مشکلات عمده در تولید و توزیع گیاهان دارویی کشور | ۷ |
| ۲-۳- تیره نعناع | ۸ |
| ۲-۴- نعناع فلفلی | ۱۰ |
| ۲-۴-۱- تاریخچه | ۱۰ |
| ۲-۴-۲- وجه تسمیه | ۱۱ |
| ۲-۴-۳- مشخصات گیاهشناسی | ۱۲ |
| ۲-۴-۴- انواع واریته ها | ۱۳ |
| ۲-۵- مواد مؤثره نعناع فلفلی | ۱۴ |
| ۲-۵-۱- خصوصیات مواد مؤثره | ۱۴ |
| ۲-۵-۲- منتول | ۱۵ |
| ۲-۵-۳- مراحل سنتز اسانس در گیاه | ۱۶ |
| ۲-۵-۴- تغییرات اسانس نعناع فلفلی در مراحل فنولوژیکی گیاه | ۱۶ |
| ۲-۶- موارد استفاده | ۱۷ |
| ۲-۷- زراعت نعناع فلفلی | ۱۸ |
| ۲-۷-۱ – آماده سازی زمین | ۱۸ |
| ۲-۷-۲- کاشت و تکثیر | ۱۸ |
| ۲-۷-۳- روش کاشت | ۱۹ |
| ۲-۷-۴- برداشت | ۱۹ |
| ۲-۷-۵- پس از برداشت | ۲۱ |
| ۲-۷-۶- کشت،تولید و تجارت جهانی | ۲۱ |
| ۲-۸- اکولوژی نعناع فلفلی | ۲۲ |
| ۲-۸-۱- نیازهای اکولوژیکی | ۲۲ |
| ۲-۸-۲- تأثیر عوامل محیطی بر مواد مؤثره | ۲۳ |
| ۲-۹- احتیاجات غذایی گیاه | ۲۴ |
| ۲-۹-۱- تغذیه معدنی گیاه | ۲۴ |
| ۲-۹-۲- عناصر غذایی مورد نیاز گیاهان | ۲۴ |
| ۲-۱۰- نیتروژن | ۲۶ |
| ۲-۱۰-۱- معرفی عنصر نیتروژن | ۲۶ |
| ۲-۱۰-۲- نقش واهمیت نیتروژن در گیاه | ۲۶ |
| ۲-۱۰-۳- کمبود نیتروژن | ۲۷ |
| ۲-۱۰-۴- فرم های قابل جذب نیتروژن | ۲۸ |
| ۲-۱۰-۵- منابع نیتروژن خاک | ۲۸ |
| ۲-۱۰-۶- میکرو ارگانیسم های مؤثر بر تثبیت نیتروژن | ۲۹ |
| ۲-۱۱- فسفر | ۳۰ |
| ۲-۱۱-۱- عنصر فسفر در گیاه | ۳۰ |
| ۲-۱۱-۲- عنصر فسفر در خاک | ۳۱ |
| ۲-۱۱-۳- میکروارگانیسم های دخیل در چرخه فسفات | ۳۲ |
| ۲-۱۲- انواع کود | ۳۴ |
| ۲-۱۲- ۱- تاریخچه و مشخصات کودها | ۳۴ |
| ۲-۱۲-۲- کود اوره | ۳۶ |
| ۲-۱۲-۳- کود آمونیوم فسفات | ۳۶ |
| ۲-۱۳- خسارات ناشی از مصرف کود های شیمیایی | ۳۷ |
| ۲-۱۳-۱- خسارات زیست محیطی | ۳۷ |
| ۲-۱۳-۲- تجمع زیانبار نیترات در محصولات کشاورزی | ۳۷ |
| ۲-۱۳-۳- عوارض تجمع نیترات درخاک | ۳۸ |
| ۲-۱۳-۴- عوارض نیترات بربدن انسان | ۳۸ |
| ۲-۱۳-۵- اثرعوامل محیطی برافزایش نیترات | ۳۸ |
| ۲-۱۳-۶- اثرنوع کود، روش مصرف وتغذیه مناسب گیاه | ۳۸ |
| ۲-۱۳-۷- علل تجمع نیترات | ۳۹ |
| ۲-۱۳-۸- راهکارهای کاهش تجمع نیترات | ۳۹ |
| ۲-۱۴- کودهای زیستی | ۴۰ |
| ۲-۱۴-۱- معرفی کودهای زیستی | ۴۰ |
| ۲-۱۴-۲- تاریخچه کودهای زیستی | ۴۱ |
| ۲-۱۴-۳- انواع کودهای زیستی | ۴۳ |
| ۲-۱۴-۴- کود زیستی سوپر نیتروپلاس | ۴۳ |
| ۲-۱۴-۵- کود زیستی نیتروکسین | ۴۴ |
| ۲-۱۴-۶- کود زیستی بارور-۲ | ۴۵ |
| ۲-۱۵- تاثیر کودهای شیمیایی بر گیاهان دارویی | ۴۶ |
| ۲-۱۶- تأثیر کودهای زیستی بر گیاهان دارویی | ۵۰ |
| ۲-۱۷- تأثیر کودهای زیستی بر سایر گیاهان زراعی | ۵۳ |
| ۲-۱۸- هدف از مطالعه | ۵۵ |
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 