فایل ورد کامل پژوهش جامع فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر کودهای بیولوژیک و شیمیایی (نیترات و فسفات) بر عملکرد زراعی و میزان اسانس گیاه نعناع فلفلی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل پژوهش جامع فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر کودهای بیولوژیک و شیمیایی (نیترات و فسفات) بر عملکرد زراعی و میزان اسانس گیاه نعناع فلفلی صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل پژوهش جامع فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر کودهای بیولوژیک و شیمیایی (نیترات و فسفات) بر عملکرد زراعی و میزان اسانس گیاه نعناع فلفلی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم پایان نامه بررسی تأثیر کودهای بیولوژیک و شیمیایی (نیتروژن و فسفر) بر عملکرد و میزان اسانس نعناع فلفلی

فصل دوم- بررسی منابع ۵
۲-۱- زراعت گیاهان دارویی ۶
۲-۲- مشکلات عمده در تولید و توزیع گیاهان دارویی کشور ۷
۲-۳- تیره نعناع ۸
۲-۴- نعناع فلفلی ۱۰
۲-۴-۱- تاریخچه ۱۰
۲-۴-۲- وجه تسمیه ۱۱
۲-۴-۳- مشخصات گیاهشناسی ۱۲
۲-۴-۴- انواع واریته ها ۱۳
۲-۵- مواد مؤثره نعناع فلفلی ۱۴
۲-۵-۱- خصوصیات مواد مؤثره ۱۴
۲-۵-۲- منتول ۱۵
۲-۵-۳- مراحل سنتز اسانس در گیاه ۱۶
۲-۵-۴- تغییرات اسانس نعناع فلفلی در مراحل فنولوژیکی گیاه ۱۶
۲-۶- موارد استفاده ۱۷
۲-۷- زراعت نعناع فلفلی ۱۸
۲-۷-۱ – آماده سازی زمین ۱۸
۲-۷-۲- کاشت و تکثیر ۱۸
۲-۷-۳- روش کاشت ۱۹
۲-۷-۴- برداشت ۱۹
۲-۷-۵- پس از برداشت ۲۱
۲-۷-۶- کشت،تولید و تجارت جهانی ۲۱
۲-۸- اکولوژی نعناع فلفلی ۲۲
۲-۸-۱- نیازهای اکولوژیکی ۲۲
۲-۸-۲- تأثیر عوامل محیطی بر مواد مؤثره ۲۳
۲-۹- احتیاجات غذایی گیاه ۲۴
۲-۹-۱- تغذیه معدنی گیاه ۲۴
۲-۹-۲- عناصر غذایی مورد نیاز گیاهان ۲۴
۲-۱۰- نیتروژن ۲۶
۲-۱۰-۱- معرفی عنصر نیتروژن ۲۶
۲-۱۰-۲- نقش واهمیت نیتروژن در گیاه ۲۶
۲-۱۰-۳- کمبود نیتروژن ۲۷
۲-۱۰-۴- فرم های قابل جذب نیتروژن ۲۸
۲-۱۰-۵- منابع نیتروژن خاک ۲۸
۲-۱۰-۶- میکرو ارگانیسم های مؤثر بر تثبیت نیتروژن ۲۹
۲-۱۱- فسفر ۳۰
۲-۱۱-۱- عنصر فسفر در گیاه ۳۰
۲-۱۱-۲- عنصر فسفر در خاک ۳۱
۲-۱۱-۳- میکروارگانیسم های دخیل در چرخه فسفات ۳۲
۲-۱۲- انواع کود ۳۴
۲-۱۲- ۱- تاریخچه و مشخصات کودها ۳۴
۲-۱۲-۲- کود اوره ۳۶
۲-۱۲-۳- کود آمونیوم فسفات ۳۶
۲-۱۳- خسارات ناشی از مصرف کود های شیمیایی ۳۷
۲-۱۳-۱- خسارات زیست محیطی ۳۷
۲-۱۳-۲- تجمع زیانبار نیترات در محصولات کشاورزی ۳۷
۲-۱۳-۳- عوارض تجمع نیترات درخاک ۳۸
۲-۱۳-۴- عوارض نیترات بربدن انسان ۳۸
۲-۱۳-۵- اثرعوامل محیطی برافزایش نیترات ۳۸
۲-۱۳-۶- اثرنوع کود، روش مصرف وتغذیه مناسب گیاه ۳۸
۲-۱۳-۷- علل تجمع نیترات ۳۹
۲-۱۳-۸- راهکارهای کاهش تجمع نیترات ۳۹
۲-۱۴- کودهای زیستی ۴۰
۲-۱۴-۱- معرفی کودهای زیستی ۴۰
۲-۱۴-۲- تاریخچه کودهای زیستی ۴۱
۲-۱۴-۳- انواع کودهای زیستی ۴۳
۲-۱۴-۴- کود زیستی سوپر نیتروپلاس ۴۳
۲-۱۴-۵- کود زیستی نیتروکسین ۴۴
۲-۱۴-۶- کود زیستی بارور-۲ ۴۵
۲-۱۵- تاثیر کودهای شیمیایی بر گیاهان دارویی ۴۶
۲-۱۶- تأثیر کودهای زیستی بر گیاهان دارویی ۵۰
۲-۱۷- تأثیر کودهای زیستی بر سایر گیاهان زراعی ۵۳
۲-۱۸- هدف از مطالعه ۵۵

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.