فایل ورد کامل مطالعه تخصصی فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر تراکم‌های مختلف کشت گندم در شرایط دیم بر تغییرات مورفولوژیک، عملکرد و اجزای عملکرد با هدف تعیین تراکم مطلوب


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل مطالعه تخصصی فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر تراکم‌های مختلف کشت گندم در شرایط دیم بر تغییرات مورفولوژیک، عملکرد و اجزای عملکرد با هدف تعیین تراکم مطلوب صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل مطالعه تخصصی فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر تراکم‌های مختلف کشت گندم در شرایط دیم بر تغییرات مورفولوژیک، عملکرد و اجزای عملکرد با هدف تعیین تراکم مطلوب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم پایان نامه بررسی تأثیر تراکم های مختلف کشت گندم در شرایط دیم بر روی تغییرات مورفولوژیک عملکرد و اجزای عملکرد و شناخت تراکم مطلوب

فصل اول: کلیات

۱-۱- تاریخچه ۵

۱-۲- سطح زیر کشت و تولیدات ۵

۱-۳- اهمیت و دان غلات از نظر غذایی.. ۶

۱- ۳-۱- دانه (میوه) ۶

۱-۳-۲- لایه آلئورون. ۷

۱-۳-۳- آندوسپرم ۷

۱-۳-۴- جنین . ۷

۱-۴- رشد و نمو غلات ۷

۱-۴-۱- جوانه زدن ۷

۱-۴-۲- پنجه زنی. ۹

۱-۴-۳- تشکیل ساقه (ساقه رفتن ) ۱۴

۱-۴-۴- مرحله سنبله رفتن (خوشه رفتن). ۱۵

۱-۴-۵- مرحله گل دادن و باروری. ۱۶

۱-۴-۶- مرحله تشکیل و رسیدن دانه.. ۱۷

۱-۴-۷-  ورس (خوابیدگی غلات). ۱۸

۱-۵- اهمیت اقتصادی گندم. ۱۸

۱-۶- نواحی کشت گندم در دنیا ۱۹

۱-۷- تقسیم بندی گندم بر مبنای خصوصیات ژنتیکی۱۹  

۱-۷-۱- گندمهای تک دانه یا Einkorn (دیپلوئید) ۲۰

۱-۷-۲- گندمهای جفت دانه (تتراپلوئید) ۲۰

۱-۷-۳- گندمهای معمولی یا نان (دهگزاپلوئید) ۲۰

۱-۸- ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی دانه گندم:۲۰

۱-۸-۱- کربوهیدرات. ۲۰

۱-۸-۲- مواد پروتئینی. ۲۱

۱-۸-۳- مواد چربی.. ۲۱

۱-۸-۴- مواد سلولزی ۲۱

۱-۸-۵- مواد معدنی. ۲۱

۱-۸-۶- ویتامین ها. ۲۲

۱-۹- دانه گندم. ۲۲

۱-۹-۱- خفتگی بذر (خواب بذر) ۲۲

۱-۱۰- تراکم بوته ها.. ۲۲

۱-۱۰-۱ تراکم و ساقه های حامل سنبله گندم ۲۴

۱-۱۱- گروه های گندم و واکنش به عوامل محیطی. ۲۵

۱-۱۱-۱- گندم و واکنش به نور و حرارت .. .۲۵

۱-۱۱-۲رطوبت ۲۵

۱-۱۱-۳- خاک. ۲۶

۱-۱۱-۴- تناوب زراعی.. ۲۶

۱-۱۱-۵- کود. ۲۷

فصل دوم: مروری بر تحقیقات انجام شده

۲-۱- مروری بر تحقیقات انجام شده.. ۲۹

..

..

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.