فایل ورد کامل مطالعه تخصصی فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر تراکمهای مختلف کشت گندم در شرایط دیم بر تغییرات مورفولوژیک، عملکرد و اجزای عملکرد با هدف تعیین تراکم مطلوب
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل مطالعه تخصصی فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر تراکمهای مختلف کشت گندم در شرایط دیم بر تغییرات مورفولوژیک، عملکرد و اجزای عملکرد با هدف تعیین تراکم مطلوب صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل مطالعه تخصصی فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر تراکمهای مختلف کشت گندم در شرایط دیم بر تغییرات مورفولوژیک، عملکرد و اجزای عملکرد با هدف تعیین تراکم مطلوب کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم پایان نامه بررسی تأثیر تراکم های مختلف کشت گندم در شرایط دیم بر روی تغییرات مورفولوژیک عملکرد و اجزای عملکرد و شناخت تراکم مطلوب
فصل اول: کلیات
۱-۱- تاریخچه ۵
۱-۲- سطح زیر کشت و تولیدات ۵
۱-۳- اهمیت و دان غلات از نظر غذایی.. ۶
۱- ۳-۱- دانه (میوه) ۶
۱-۳-۲- لایه آلئورون. ۷
۱-۳-۳- آندوسپرم ۷
۱-۳-۴- جنین . ۷
۱-۴- رشد و نمو غلات ۷
۱-۴-۱- جوانه زدن ۷
۱-۴-۲- پنجه زنی. ۹
۱-۴-۳- تشکیل ساقه (ساقه رفتن ) ۱۴
۱-۴-۴- مرحله سنبله رفتن (خوشه رفتن). ۱۵
۱-۴-۵- مرحله گل دادن و باروری. ۱۶
۱-۴-۶- مرحله تشکیل و رسیدن دانه.. ۱۷
۱-۴-۷- ورس (خوابیدگی غلات). ۱۸
۱-۵- اهمیت اقتصادی گندم. ۱۸
۱-۶- نواحی کشت گندم در دنیا ۱۹
۱-۷- تقسیم بندی گندم بر مبنای خصوصیات ژنتیکی۱۹
۱-۷-۱- گندمهای تک دانه یا Einkorn (دیپلوئید) ۲۰
۱-۷-۲- گندمهای جفت دانه (تتراپلوئید) ۲۰
۱-۷-۳- گندمهای معمولی یا نان (دهگزاپلوئید) ۲۰
۱-۸- ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی دانه گندم:۲۰
۱-۸-۱- کربوهیدرات. ۲۰
۱-۸-۲- مواد پروتئینی. ۲۱
۱-۸-۳- مواد چربی.. ۲۱
۱-۸-۴- مواد سلولزی ۲۱
۱-۸-۵- مواد معدنی. ۲۱
۱-۸-۶- ویتامین ها. ۲۲
۱-۹- دانه گندم. ۲۲
۱-۹-۱- خفتگی بذر (خواب بذر) ۲۲
۱-۱۰- تراکم بوته ها.. ۲۲
۱-۱۰-۱ تراکم و ساقه های حامل سنبله گندم ۲۴
۱-۱۱- گروه های گندم و واکنش به عوامل محیطی. ۲۵
۱-۱۱-۱- گندم و واکنش به نور و حرارت .. .۲۵
۱-۱۱-۲رطوبت ۲۵
۱-۱۱-۳- خاک. ۲۶
۱-۱۱-۴- تناوب زراعی.. ۲۶
۱-۱۱-۵- کود. ۲۷
فصل دوم: مروری بر تحقیقات انجام شده
۲-۱- مروری بر تحقیقات انجام شده.. ۲۹
..
..
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 