فایل ورد کامل مطالعه علمی فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی عملکرد و مقاومت ارقام و لاین‌های امیدبخش کاهو در برابر بیماری سفیدک داخلی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل مطالعه علمی فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی عملکرد و مقاومت ارقام و لاین‌های امیدبخش کاهو در برابر بیماری سفیدک داخلی صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل مطالعه علمی فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی عملکرد و مقاومت ارقام و لاین‌های امیدبخش کاهو در برابر بیماری سفیدک داخلی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم پایان نامه بررسی ارقام و لاین های امید بخش کاهو نسبت به سفیدک داخلی

فهرست مطالب

۱- سفیدک داخلی ۲

۲- سفیدک سطحی کاهو ۴

۳- لکه قهوه ای کاهو ۵

۴- آنتراکنوز کاهو ۶

۵- سپتوریوز کاهو ۶

۶- پوسیدگی ریشه کاهو ۷

۷- پژمردگی فوزاریومی کاهو ۸

۸- کپک خاکستری کاهو ۸

۹- لکه خاکستری کاهو ۹

۱۰- موزانیک کاهو (Lmv ) Lettuce Mosauic Virus 9

موقعیت جغرافیایی ایستگاه تحقیقات زراعی قراخیل ۱۱

ویژگیهای آب و هوایی منطقه ۱۱

فصل اول ۱۳

مروری بر تحقیقات ۱۳

۱–۱- کاهو ۱۴

۱–۱–۱- تاریخچه ۱۴

۱-۱-۲- مشخصات گیاه شناسی ۱۴

۱-۱-۲-۱- بذر ۱۵

– انتقال مستقیم بوته های کاهو از خزانه به زمین اصلی ۱۶

۱-۱-۲-۲- ریشه ۱۸

۱-۱-۲-۳- برگ ۱۸

۱-۱-۲-۴- گل ۱۸

۱-۱-۳- طبقه بندی کاهو ۱۹

۱-۱-۳-۱- طبقه بندی از نظر گیاهشناسی کاهو به ۴ گروه به شرح زیر تقسیم می شوند: ۱۹

۱- کاهوی پیچ یا کاهو کلمی (Latuca sativus var. capitata) ۱۹

۲-کاهوی پیچ دولابی یا کاهو پیچ معمولی (L. sativus var.longifolia) ۲۰

۳– کاهو پرک (L. sativus var.crispum): ۲۱

۴- کاهوی ساقه (L. sativus var. angustana) ۲۲

۱-۱-۳-۲- طبقه بندی کاهو از نظرباغبانی ۲۲

۱-۱-۴- ارزش غذایی کاهو ۲۲

۱-۱-۵- عوامل موثر در رشد کاهو ۲۳

۱-۱-۵-۱- تاثیر شرایط محیطی در کشت کاهو ۲۳

۱-۱-۵-۱-۱- آب و هوا ۲۳

۱-۱-۵-۱-۲- خاک ۲۵

۱-۱-۵-۱-۳- کود ۲۵

۱–۱-۶- زمان کشت کاهو ۲۵

۱-۱-۷- مراقبت های زمان داشت ۲۶

۱-۱-۸– سطح زیر کشت و میزان تولید ۲۶

۱-۲- سفیدک داخلی کاهو ۲۸

۱-۲-۱- تاریخچه بیماری ۲۸

۱-۲-۲- علائم بیماری ۲۸

۱-۲–۳- عامل بیماری ۳۱

۱–۲-۴- رده بندی ۳۳

۱-۲-۵– زیست شناسی عامل بیماری ۳۴

۱–۲-۶- دامنه میزبانی ۳۵

۱-۲-۷- کنترل بیماری ۳۵

۱-۲-۷-۱- روش های زراعی ۳۵

حذف بقایای آلوده ۳۵

تناوب ۳۵

کشت ردیفی ۳۵

نحوه آبیاری ۳۶

زهکشی ۳۶

۱-۲-۷-۲- روش فیزیکی ۳۶

۱-۲-۷-۳- مبارزه شیمیائی ۳۶

۱-۲-۷-۴- ارقام مقاوم ۳۶

 ..

..

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.