فایل ورد کامل مطالعه علمی فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی عملکرد و مقاومت ارقام و لاینهای امیدبخش کاهو در برابر بیماری سفیدک داخلی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل مطالعه علمی فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی عملکرد و مقاومت ارقام و لاینهای امیدبخش کاهو در برابر بیماری سفیدک داخلی صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل مطالعه علمی فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی عملکرد و مقاومت ارقام و لاینهای امیدبخش کاهو در برابر بیماری سفیدک داخلی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم پایان نامه بررسی ارقام و لاین های امید بخش کاهو نسبت به سفیدک داخلی
فهرست مطالب
۱- سفیدک داخلی ۲
۲- سفیدک سطحی کاهو ۴
۳- لکه قهوه ای کاهو ۵
۴- آنتراکنوز کاهو ۶
۵- سپتوریوز کاهو ۶
۶- پوسیدگی ریشه کاهو ۷
۷- پژمردگی فوزاریومی کاهو ۸
۸- کپک خاکستری کاهو ۸
۹- لکه خاکستری کاهو ۹
۱۰- موزانیک کاهو (Lmv ) Lettuce Mosauic Virus 9
موقعیت جغرافیایی ایستگاه تحقیقات زراعی قراخیل ۱۱
ویژگیهای آب و هوایی منطقه ۱۱
فصل اول ۱۳
مروری بر تحقیقات ۱۳
۱–۱- کاهو ۱۴
۱–۱–۱- تاریخچه ۱۴
۱-۱-۲- مشخصات گیاه شناسی ۱۴
۱-۱-۲-۱- بذر ۱۵
– انتقال مستقیم بوته های کاهو از خزانه به زمین اصلی ۱۶
۱-۱-۲-۲- ریشه ۱۸
۱-۱-۲-۳- برگ ۱۸
۱-۱-۲-۴- گل ۱۸
۱-۱-۳- طبقه بندی کاهو ۱۹
۱-۱-۳-۱- طبقه بندی از نظر گیاهشناسی کاهو به ۴ گروه به شرح زیر تقسیم می شوند: ۱۹
۱- کاهوی پیچ یا کاهو کلمی (Latuca sativus var. capitata) ۱۹
۲-کاهوی پیچ دولابی یا کاهو پیچ معمولی (L. sativus var.longifolia) ۲۰
۳– کاهو پرک (L. sativus var.crispum): ۲۱
۴- کاهوی ساقه (L. sativus var. angustana) ۲۲
۱-۱-۳-۲- طبقه بندی کاهو از نظرباغبانی ۲۲
۱-۱-۴- ارزش غذایی کاهو ۲۲
۱-۱-۵- عوامل موثر در رشد کاهو ۲۳
۱-۱-۵-۱- تاثیر شرایط محیطی در کشت کاهو ۲۳
۱-۱-۵-۱-۱- آب و هوا ۲۳
۱-۱-۵-۱-۲- خاک ۲۵
۱-۱-۵-۱-۳- کود ۲۵
۱–۱-۶- زمان کشت کاهو ۲۵
۱-۱-۷- مراقبت های زمان داشت ۲۶
۱-۱-۸– سطح زیر کشت و میزان تولید ۲۶
۱-۲- سفیدک داخلی کاهو ۲۸
۱-۲-۱- تاریخچه بیماری ۲۸
۱-۲-۲- علائم بیماری ۲۸
۱-۲–۳- عامل بیماری ۳۱
۱–۲-۴- رده بندی ۳۳
۱-۲-۵– زیست شناسی عامل بیماری ۳۴
۱–۲-۶- دامنه میزبانی ۳۵
۱-۲-۷- کنترل بیماری ۳۵
۱-۲-۷-۱- روش های زراعی ۳۵
حذف بقایای آلوده ۳۵
تناوب ۳۵
کشت ردیفی ۳۵
نحوه آبیاری ۳۶
زهکشی ۳۶
۱-۲-۷-۲- روش فیزیکی ۳۶
۱-۲-۷-۳- مبارزه شیمیائی ۳۶
۱-۲-۷-۴- ارقام مقاوم ۳۶
..
..
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 