فایل ورد کامل پژوهش جامع فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی نقش کاربرد قارچ‌های مایکوریزا و شرایط تنش خشکی در بهبود کارایی جذب عناصر غذایی و تنظیم روابط آبی گیاه لوبیا سبز


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
2 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل پژوهش جامع فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی نقش کاربرد قارچ‌های مایکوریزا و شرایط تنش خشکی در بهبود کارایی جذب عناصر غذایی و تنظیم روابط آبی گیاه لوبیا سبز صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل پژوهش جامع فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی نقش کاربرد قارچ‌های مایکوریزا و شرایط تنش خشکی در بهبود کارایی جذب عناصر غذایی و تنظیم روابط آبی گیاه لوبیا سبز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم پایان نامه بررسی اثرکاربرد قارچ مایکوریزا و تنش خشکی برکارایی جذب عناصر غذایی و روابط آبی در گیاه لوبیا سبز

کلیات.. ۵

۱-۳-کلیات لوبیا سبز. ۵

۱-۴-ویژگیهای گیاه شناسی لوبیا سبز. ۶

۱-۵- نیاز گرمایی لوبیا سبز. ۷

۱-۶- تاثیر عوامل محیطی بر رشد لوبیا سبز. ۸

۱-۶-۱-درجه حرارت.. ۸

۱-۶-۲- نور. ۸

۱-۶-۳- رطوبت.. ۹

۱-۶-۴- باد ۹

۱-۷- نیازهای کودی لوبیا سبز. ۱۰

۱-۸- برداشت لوبیا سبز. ۱۰

فصل دوم : مروری بر تحقیقات انجام شده (بررسی منابع ). ۱۲

۲-۱- تنش.. ۱۲

۲-۲- تنش آبی. ۱۲

۲-۳- خشکی. ۱۳

۲-۴- خشکسالی. ۱۳

۲-۵- تاثیر تنش خشکی بر لوبیا سبز. ۱۴

۲-۶-کاربرد کودهای بیولوژِیک(کود زیستی) ۱۷

۲-۷- تعریف کودهای زیستی. ۱۸

۲-۸-تاریخچه میکوریزا ۱۹

۲-۹- قارچ میکوریزا ۲۰

۲-۹-۱- انواع میکوریزا ۲۰

۲-۹-۲-قارچهای اکتومیکوریزا ۲۰

۲-۹-۳-قارچهای اندومیکوریزا ۲۱

۲-۹-۴-مراحل تشکیل سیستم میکوریزایی. ۲۲

۲-۱۰-فواید همزیستی میکوریزایی. ۲۲

۲-۱۰-۱-نقش میکوریزا در بهبود جذب آب.. ۲۲

۲-۱۰-۲-میکوریزا و اختصاص مواد فتوسنتزی. ۲۴

۲-۱۰-۳-میکوریزا و واکنش های مرفوفیزیولوژیکی. ۲۴

۲-۱۰-۴-میکوریزا و افزایش جذب عناصر غذایی. ۲۴

۲-۱۰-۵-افزایش مقاومت به تنش خشکی. ۲۸

۲-۱۰-۶-افزایش کارایی مصرف کودهای شیمیایی. ۳۰

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.