فایل ورد کامل مطالعه جامع فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر کود بیولوژیک نیتروکسین و کود شیمیایی اوره بر عملکرد و اجزای عملکرد گیاه جو رقم سراسری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل مطالعه جامع فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر کود بیولوژیک نیتروکسین و کود شیمیایی اوره بر عملکرد و اجزای عملکرد گیاه جو رقم سراسری صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل مطالعه جامع فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر کود بیولوژیک نیتروکسین و کود شیمیایی اوره بر عملکرد و اجزای عملکرد گیاه جو رقم سراسری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم پایان نامه بررسی اثر کود بیولوژیک نیتروکسین و کود شیمیایی اوره بر عملکرد و اجزای عملکرد جو رقم سراسری
۱-۴- غلات
غلات به گروه بزرگی از گیاهان زراعی گفته میشود که دانه آنها در تغذیه مردم جهان و تهیه نان نقش عمدهای را بر عهده داشته وهمچنین در تغذیه حیوانات و پرندگان و مصارف صنعتی کاربرد وسیعی دارد. غلات شامل گیاهانی از جمله گندم، جو، یولاف، برنج، ارزن، ذرت، چاودار و سورگوم میباشد که از این گروه، گندم و جو در سطح وسیعی از زمینهای زراعی دنیا کشت میگردند بهطوریکه حتی در نواحی نیمه خشک که برای تولید محصول و رشد و نمو این گیاهان بارندگی نسبتاً کافی است کشت این محصولات موفقیتآمیز است. گندم، ذرت و برنج سه محصول مهم هستند که هریک نزدیک به ۴/۱ مقدار تولید سالانه کل غلات جهان را تشکیل میدهند و پنج گونه دیگر غلات یعنی جو، یولاف، چاودار، ذرت خوشهای و ارزن مجموعاً ۴/۱ میزان تولید سالیانه غلات را تشکیل میدهند ( خدابنده، ۱۳۸۴ ).
۱-۴-۱- اهمیت غذایی غلات
غلات تأمین کننده هیدراتهای کربن ( نشاسته، قند و سلولز )، پروتئین، روغن، مواد معدنی و برخی ویتامینها میباشد. انسان میتواند قسمت اعظم پروتئین مورد نیاز روزانه خود ( ۶۵ تا ۸۰ گرم ) را با خوردن مقدار زیادی غلات تأمین کند. غلات ارزانترین مواد غذایی حاوی پروتئین و نشاسته میباشد. بر اساس بررسیهای ارائه شده توسط مؤسسه علوم غذایی ایران در سه استان سیستان و بلوچستان، آذربایجان شرقی و غربی ۷۵ درصد پروتئین مصرفی روزانه افراد از غلات تأمین میشود. بهعلاوه نقش غلات در تهیه گوشت، لبنیات و تأمین مواد معدنی و غیره حائز اهمیت است (کردوانی، ۱۳۷۹ ).
۱-۴-۲- اهمیت اقتصادی غلات
غلات گیاهانی هستند که به مقدار زیاد و در مساحت وسیعی از زمینهای کشاورزی دنیا و حتی در نواحی خشک کشت گردیده و محصول کافی تولید تولید مینمایند. اهمیت اقتصادی غلات چه از نظر تولید و چه از نظر تغذیه در دنیا بیش از سایر محصولات کشاورزی کشت میشود. حتی در مناطقی که بهعلت متغیر بودن شرایط اقلیمی و یا خشکی محیط امکان تولید محصولی وجود نداشته باشد، به آسانی میتوان غلات را تولید نمود ( خدابنده، ۱۳۸۴ ). غلات بیشترین سطح زیر کشت را در مناطق کشور به خود اختصاص داده به طوری که نقش مهمی در سیاستگذاریهای بخش کشاورزی ایفا نموده است. نقش و اهمیت غلات در تغذیه انسان بر همگان آشکار بوده و در کشورهایی که قادر به تأمین نان مورد نیاز خود بوده و به دیگران احتیاج نداشته باشند اولین قدم در نیل به استقلال اقتصادی و خودکفائی میباشد (روستایی و اسکندری، ۱۳۸۷ ). در جامعه کنونی، بخشی از توسعه اقتصادی جامعه بستگی به کشاورزی دارد. زیرا بهطور مستقیم یا غیر مستقیم به محصولات کشاورزی وابسته میباشد ( فتحی، ۱۳۸۲ ).
۱-۵- جو
جو یکی از قدیمیترین گیاهان زراعی میباشد که توسط انسان اهلی شده و در نقاطی از خاور نزدیک که کاوشهای باستانشناسی صورت گرفته همیشه با گندمهای ایمر و اینکورن دیده شده است (پورصالح، ۱۳۷۹). قدیمیترین رقم جو از نوع دو ردیفه میباشد که در حفاریهای جنوب اروپا بهدست آمده و معلوم شده است که در عصر حجر کشت میشده است (خدابنده، ۱۳۸۴). محققین سه مرکز جغرافیایی را به عنوان مبدأ اولیه جو ذکر کردهاند:
۱- شرق آسیا از تبت تا ژاپن را مبدأ اولیه نامیده است که جوهای دو ردیفه پائیزه و ریشکدار در این مرکز قرار دارند.
۲- خاور نزدیک که شامل آناتولی، سوریه و فلسطین میباشد و این منطقه مبدأ جوهای دو ردیفه بوده و دارای فرمهای پائیزه- بهاره و حدواسط میباشد.
۳- آفریقا که در این ناحیه فرمهای حدواسط و بهاره دیده میشود.
جو گیاهی است که دامنه انتشار و سازش اقلیمی وسیعی دارد و در عین حال ارزش تجاری آن کمتر از گندم میباشد و به همین دلیل در نقاطی از مناطق خشک که میزان بارندگی بسیار اندک و غیرقابل پیشبینی و متغیر است و تکافوی تولید محصول رضایتبخش گندم را نمیکند، کشت میشود (پورصالح، ۱۳۷۹).
۱-۵-۱- مصارف جو
جو مصارف زیادی در تغذیه انسان و دام دارد و ارزش علوفهای دانههای جو قابل مقایسه با ارزش علوفهای دانههای ذرت میباشد. در بعضی از نواحی دنیا دانههای جو غذای اصلی تعداد زیادی از مردم است (پورصالح، ۱۳۷۹). کاه جو در تغذیه دام مورد استفاده قرار
..
..
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 