فایل ورد کامل مطالعه تخصصی فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر کاربرد عناصر ریزمغذی روی، بور و ترکیب پوترسین بر افزایش ماندگاری و کیفیت انبارمانی شلیل رقم کیوتا


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل مطالعه تخصصی فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر کاربرد عناصر ریزمغذی روی، بور و ترکیب پوترسین بر افزایش ماندگاری و کیفیت انبارمانی شلیل رقم کیوتا صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل مطالعه تخصصی فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر کاربرد عناصر ریزمغذی روی، بور و ترکیب پوترسین بر افزایش ماندگاری و کیفیت انبارمانی شلیل رقم کیوتا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم پایان نامه بررسی اثر کاربرد عنصر روی، بور و پوترسین بر انبارمانی شلیل رقم کیوتا

-۲-۱شلیل ۵

-۱-۲-۱تاریخچه شلیل ۵

۱-۲-۲- مناطق مناسب کشت و  پرورش هلوو شلیل در دنیا و ایران ۶

۱-۲-۳- مشخصات گیاهشناسی شلیل ۷

-۴-۲-۱سطح زیر کشت هلو و شلیل در ایران ۸

-۵-۲-۱استان هایی که در ایران شلیل پرورش می دهند ۸

-۶-۲-۱مسائل و مشکلات پرورش شلیل در ایران ۹

-۷-۲-۱ارقام مختلف شلیل ۹

-۸-۲-۱ویتامینها و املاح موجود در شلیل ۹

-۹-۲-۱ترکیب مواد مغذی در شلیل ۹

-۱۰-۲-۱ترکیبات شیمیایی شلیل ۱۰

-۳-۱دستورالعمل احداث باغ میوه شلیل ۱۱

-۱-۳-۱انتخاب مکان کشت ۱۱

-۲-۳-۱انتخاب زمین ۱۱

-۳-۳-۱خاک و پ هاش ۱۲

-۴-۳-۱کاشت ۱۲

-۵-۳-۱فواصل کاشت نهال در باغ ۱۲

-۶-۳-۱گلدهی و گرده افشانی درختان شلیل ۱۳

-۴-۱خواص شلیل ۱۳

-۵-۱شاخص های برداشت میوه شلیل ۱۴

-۶-۱اسید غالب در شلیل ۱۵

-۷-۱اهمیت فیزیولوژی پس از برداشت ۱۵

-۸-۱ضایعات پس از برداشت محصولات باغی ۱۷

-۹-۱برداشت و فیزیولوژی پس از برداشت میوه هلو و شلیل ۱۸

۱-۱۰- سولفات روی ZnSO4 18

۱-۱۱- بور ۱۹

۱-۱۲- پلی آمین ها ۲۰

۱-۱۲-۱- تاثیر پیش تیمارهای دمایی بر میزان سنتز پلی آمین ها ۲۱

۱-۱۲-۲- تاثیر پلی آمین ها بر تولید اتیلن ۲۲

۱-۱۲-۳- تاثیر پلی آمین ها بر سفتی بافت ۲۲

۱-۱۲-۴- تاثیر پلی آمین ها بر دیگر خصوصیات کیفی میوه ها و سبزیجات ۲۳

۱-۱۲-۵- ارتباط تیمارهای شیمیایی با پلی آمین های درونی میوه ۲۴

فصل دوم : مروری بر مطالعات گذشته

۲-۱- افزایش عمر انبارمانی میوه ها ۲۶

۲-۲-اثر پلی آمین ها بر فیزیولوژی پس از برداشت میوه ها ۳۰

۲-۳- کاربرد عناصر غذایی و اثر آنها در ماندگاری میوه ها ۳۸

۲-۳-۱- روی ۳۸

۲-۳-۲- بور ۳۹

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.