فایل ورد کامل مطالعه علمی فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر فرمولاسیون نانوذرات نقره همراه با عصاره و اسانس گیاه آویشن شیرازی در مهار باکتریهای بیماریزای پوستی شامل استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم و حساس به متیسیلین، استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس، استرپتوکوکوس پیوژنز و سودوموناس آئروژینوزا
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل مطالعه علمی فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر فرمولاسیون نانوذرات نقره همراه با عصاره و اسانس گیاه آویشن شیرازی در مهار باکتریهای بیماریزای پوستی شامل استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم و حساس به متیسیلین، استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس، استرپتوکوکوس پیوژنز و سودوموناس آئروژینوزا صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل مطالعه علمی فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر فرمولاسیون نانوذرات نقره همراه با عصاره و اسانس گیاه آویشن شیرازی در مهار باکتریهای بیماریزای پوستی شامل استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم و حساس به متیسیلین، استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس، استرپتوکوکوس پیوژنز و سودوموناس آئروژینوزا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم پایان نامه بررسی اثر فرمولاسیون نانو ذرات نقره، عصاره و اسانس گیاه آویشن شیرازی در مهار برخی باکتری های بیماریزای پوست شامل استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم و حساس به متی سیلین، استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس، استرپتوکوکوس پیوژنز و سودوموناس آئروژینوزا
فصل دوم: مروری بر متون گذشته
۲-۱- کلیات گیاه شناسی.. ۱۲
۲-۱-۱- گیاهان دارویی.. ۱۲
۲-۱-۲-علت انتخاب علت انتخاب آویشن شیرازی جهت انجام تحقیق.. ۱۳
۲-۱-۳-تاریخچه گیاه آویشن شیرازی.. ۱۴
۲-۱-۴- مشخصات گیاه آویشن شیرازی (Zataria multiflora).. ۱۴
۲-۱-۵- جایگاه آویشن شیرازی در عالم گیاهی.. ۱۶
۲-۱-۶- مشخصات جنس و گونهی گیاه.. ۱۷
۲-۱-۷- محل رویش گیاه.. ۱۷
۲-۱-۸- گیاهانی با اسامی و خصوصیات مشابه Zataria multiflora:.. ۱۸
۲-۱-۹- قسمت مورد استفاده گیاه آویشن شیرازی.. ۱۸
۲-۱-۱۰- ترکیب شیمیایی گیاه.. ۱۸
۲-۱-۱۰-۱- تیمول.. ۲۰
۲-۱-۱۰-۲-کارواکرول (Carvacrol).. 22
۲-۱-۱۱- اثرات ضد میکروبی گیاه آویشن شیرازی.. ۲۴
۲-۱-۱۲- اثرات گیاه آویشن شیرازی بر سیستم ایمنی.. ۲۶
۲-۱-۱۳- اثرات ضد دردی گیاه آویشن شیرازی.. ۲۶
۲-۱-۱۴-اثرات گیاه آویشن شیرازی بر ناراحتیهای گوارشی.. ۲۸
۲-۱-۱۵- اثرات گیاه آویشن شیرازی بر دستگاه تنفسی.. ۲۸
۲-۱-۱۶- اثرات گیاه آویشن شیرازی بر سیستم قلبی- عروقی و عصبی.. ۲۹
۲-۱-۱۷- اثرات گیاه آویشن شیرازی بر دستگاه ادراری- تناسلی.. ۲۹
۲-۱-۱۸- اثرات گیاه آویشن شیرازی بر پوست و موارد استعمال خارجی.. ۲۹
۲-۱-۱۹-سایر موارد کاربرد گیاه آویشن شیرازی در طب سنتی.. ۳۰
۲-۱-۲۰- گیاه آویشن شیرازی در صنایع آرایشی و بهداشتی.. ۳۰
۲-۱- ۲۱- گیاه آویشن شیرازی در صنایع غذایی.. ۳۰
۲-۱-۲۲- داروهای ساخته شده از گیاه آویشن شیرازی.. ۳۱
۲-۱-۲۳- عوارض جانبی احتمالی گیاه آویشن شیرازی.. ۳۱
۲-۲- آشنایی با نانو.. ۳۲
۲-۲-۱- تعریف نانو.. ۳۲
۲-۲-۲- نانوتکنولوژی.. ۳۳
۲-۲-۳- تاریخچه نانوتکنولوژی.. ۳۵
۲-۲-۴-فلز نقره.. ۳۷
۲-۲-۴-۱-خصوصیات فیزیکی و شیمیایی آن.. ۳۷
۲-۲-۵- سنتز نانو ذرات نقره.. ۳۹
۲-۲-۶- تاریخچه استفاده از نقره به عنوان عامل ضد میکروبی.. ۴۱
۲-۲-۷- دلایل استفاده از نانو ذرات نقره به عنوان عامل ضد میکروبی در این تحقیق.. ۴۲
۲-۲-۸- اثرات زیستی یون نقره (Ag+)، کلرید نقره (AgCl) و نانو ذرات نقره (Ag°).. ۴۳
۲-۲-۹- مکانیسم عمل ضد میکروبی نقره و نانو ذرات نقره.. ۴۴
۲-۲-۹-۱- جذب یونهای آزاد نقره.. ۴۵
۲-۲-۹-۲- ایجاد گونههای اکسیژن فعال.. ۴۶
۲-۲-۹-۳- آسیب مستقیم به غشاء سلولی.. ۴۷
۲-۲-۱۰- اثرات نانو ذرات نقره بر باکتریها.. ۴۸
۲-۲-۱۱- اثرات ضد ویروسی نانو ذرات نقره.. ۴۹
۲-۲-۱۲- اثرات ضد قارچی نانو ذرات نقره.. ۵۰
۲-۲-۱۳- کاربرد نقره در صنایع با تکیه بر خاصیت ضد میکروبی آن.. ۵۰
۲-۲-۱۴- عوارض جانبی احتمالی نانو ذرات نقره.. ۵۱
۲-۲-۱۵- کاربرد نقره و نانونقره در پزشکی.. ۵۱
۲-۲-۱۶- نانو ذرات نقره و گیاهان.. ۵۱
۲-۳- کلیات میکروب شناسی.. ۵۲
باکتریهای مورد بررسی در این تحقیق شامل:.. ۵۲
۲-۳-۱- علت استفاده از این باکتریها در این تحقیق.. ۵۳
۲-۳-۲- استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم و حساس به متی سیلین و استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس.. ۵۴
۲-۳-۲-۱- شکل (Morphology).. 54
۲-۳-۲-۲- ساختمان سلولی.. ۵۴
۲-۳-۲-۳- خواص کشت (Culture properties).. 55
۲-۳-۲-۴- خواص بیوشیمیایی (Biochemical properties).. 56
۲-۳-۲-۵- مقاومت دارویی.. ۵۶
۲-۳-۲-۶- بیماریزایی استافیلوکوکوس اورئوس.. ۵۷
۲-۳-۲-۷- بیماریزایی استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متیسیلین (MRSA).. 58
۲-۳-۲-۸- بیماریزایی استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس.. ۶۰
۲-۳-۱-۹- درمان.. ۶۰
۲-۳-۳- استرپتوکوکوس پیوژنز.. ۶۱
۲-۳-۳-۱- شکل (Morphology).. 61
۲-۳-۳-۲- ساختمان سلولی.. ۶۲
۲-۳-۳-۳- خواص کشت (Culture properties).. 63
۲-۳-۳-۴- خواص بیوشیمیایی (Biochemical properties).. 63
۲-۳-۳-۵- بیماریزایی استرپتوکوکوس پیوژنز.. ۶۳
۲-۳-۳-۶- درمان.. ۶۴
۲-۳-۴- سودوموناس آئروژینوزا.. ۶۵
۲-۳-۴-۱- شکل (Morphology).. 65
۲-۳-۴-۲- خواص کشت (Culture properties).. 65
۲-۳-۴-۳- خواص بیوشیمیایی (Biochemical properties).. 66
۲-۳-۴-۴- مقاومت.. ۶۶
۲-۳-۴-۵- بیماریزای سودوموناس آئروژینوزا.. ۶۷
۲-۳-۴-۶- درمان.. ۶۸
..
..
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 