فایل ورد کامل مطالعه علمی فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر فرمولاسیون نانوذرات نقره همراه با عصاره و اسانس گیاه آویشن شیرازی در مهار باکتری‌های بیماری‌زای پوستی شامل استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم و حساس به متی‌سیلین، استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس، استرپتوکوکوس پیوژنز و سودوموناس آئروژینوزا


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل مطالعه علمی فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر فرمولاسیون نانوذرات نقره همراه با عصاره و اسانس گیاه آویشن شیرازی در مهار باکتری‌های بیماری‌زای پوستی شامل استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم و حساس به متی‌سیلین، استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس، استرپتوکوکوس پیوژنز و سودوموناس آئروژینوزا صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل مطالعه علمی فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر فرمولاسیون نانوذرات نقره همراه با عصاره و اسانس گیاه آویشن شیرازی در مهار باکتری‌های بیماری‌زای پوستی شامل استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم و حساس به متی‌سیلین، استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس، استرپتوکوکوس پیوژنز و سودوموناس آئروژینوزا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم پایان نامه بررسی اثر فرمولاسیون نانو ذرات نقره، عصاره و اسانس گیاه آویشن شیرازی در مهار برخی باکتری های بیماریزای پوست شامل استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم و حساس به متی سیلین، استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس، استرپتوکوکوس پیوژنز و سودوموناس آئروژینوزا

فصل دوم: مروری بر متون گذشته

۲-۱- کلیات گیاه شناسی.. ۱۲

۲-۱-۱- گیاهان دارویی.. ۱۲

۲-۱-۲-علت انتخاب علت انتخاب آویشن شیرازی جهت انجام تحقیق.. ۱۳

۲-۱-۳-تاریخچه گیاه آویشن شیرازی.. ۱۴

۲-۱-۴- مشخصات گیاه آویشن شیرازی (Zataria multiflora).. ۱۴

۲-۱-۵- جایگاه آویشن شیرازی در عالم گیاهی.. ۱۶

۲-۱-۶- مشخصات جنس و گونهی گیاه.. ۱۷

۲-۱-۷- محل رویش گیاه.. ۱۷

۲-۱-۸- گیاهانی با اسامی و خصوصیات مشابه Zataria multiflora:.. ۱۸

۲-۱-۹- قسمت مورد استفاده گیاه آویشن شیرازی.. ۱۸

۲-۱-۱۰- ترکیب شیمیایی گیاه.. ۱۸

۲-۱-۱۰-۱- تیمول.. ۲۰

۲-۱-۱۰-۲-کارواکرول (Carvacrol).. 22

۲-۱-۱۱- اثرات ضد میکروبی گیاه آویشن شیرازی.. ۲۴

۲-۱-۱۲- اثرات گیاه آویشن شیرازی بر سیستم ایمنی.. ۲۶

۲-۱-۱۳- اثرات ضد دردی گیاه آویشن شیرازی.. ۲۶

۲-۱-۱۴-اثرات گیاه آویشن شیرازی بر ناراحتیهای گوارشی.. ۲۸

۲-۱-۱۵- اثرات گیاه آویشن شیرازی بر دستگاه تنفسی.. ۲۸

۲-۱-۱۶- اثرات گیاه آویشن شیرازی بر سیستم قلبی- عروقی و عصبی.. ۲۹

۲-۱-۱۷- اثرات گیاه آویشن شیرازی بر دستگاه ادراری- تناسلی.. ۲۹

۲-۱-۱۸- اثرات گیاه آویشن شیرازی بر پوست و موارد استعمال خارجی.. ۲۹

۲-۱-۱۹-سایر موارد کاربرد گیاه آویشن شیرازی در طب سنتی.. ۳۰

۲-۱-۲۰- گیاه آویشن شیرازی در صنایع آرایشی و بهداشتی.. ۳۰

۲-۱- ۲۱- گیاه آویشن شیرازی در صنایع غذایی.. ۳۰

۲-۱-۲۲- داروهای ساخته شده از گیاه آویشن شیرازی.. ۳۱

۲-۱-۲۳- عوارض جانبی احتمالی گیاه آویشن شیرازی.. ۳۱

۲-۲-  آشنایی با نانو.. ۳۲

۲-۲-۱- تعریف نانو.. ۳۲

۲-۲-۲- نانوتکنولوژی.. ۳۳

۲-۲-۳- تاریخچه نانوتکنولوژی.. ۳۵

۲-۲-۴-فلز نقره.. ۳۷

۲-۲-۴-۱-خصوصیات فیزیکی و شیمیایی آن.. ۳۷

۲-۲-۵- سنتز نانو ذرات نقره.. ۳۹

۲-۲-۶- تاریخچه استفاده از نقره به عنوان عامل ضد میکروبی.. ۴۱

۲-۲-۷- دلایل استفاده از نانو ذرات نقره به عنوان عامل ضد میکروبی در این تحقیق.. ۴۲

۲-۲-۸- اثرات زیستی یون نقره (Ag+)، کلرید نقره (AgCl) و نانو ذرات نقره (Ag°).. ۴۳

۲-۲-۹- مکانیسم عمل ضد میکروبی نقره و نانو ذرات نقره.. ۴۴

۲-۲-۹-۱- جذب یونهای آزاد نقره.. ۴۵

۲-۲-۹-۲- ایجاد گونههای اکسیژن فعال.. ۴۶

۲-۲-۹-۳- آسیب مستقیم به غشاء سلولی.. ۴۷

۲-۲-۱۰- اثرات نانو ذرات نقره بر باکتریها.. ۴۸

۲-۲-۱۱- اثرات ضد ویروسی نانو ذرات نقره.. ۴۹

۲-۲-۱۲- اثرات ضد قارچی نانو ذرات نقره.. ۵۰

۲-۲-۱۳- کاربرد نقره در صنایع با تکیه بر خاصیت ضد میکروبی آن.. ۵۰

۲-۲-۱۴- عوارض جانبی احتمالی نانو ذرات نقره.. ۵۱

۲-۲-۱۵- کاربرد نقره و نانونقره در پزشکی.. ۵۱

۲-۲-۱۶- نانو ذرات نقره و گیاهان.. ۵۱

۲-۳- کلیات میکروب شناسی.. ۵۲

باکتریهای مورد بررسی در این تحقیق شامل:.. ۵۲

۲-۳-۱- علت استفاده از این باکتریها در این تحقیق.. ۵۳

۲-۳-۲- استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم و حساس به متی سیلین و استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس.. ۵۴

۲-۳-۲-۱- شکل (Morphology).. 54

۲-۳-۲-۲- ساختمان سلولی.. ۵۴

۲-۳-۲-۳- خواص کشت (Culture properties).. 55

۲-۳-۲-۴- خواص بیوشیمیایی (Biochemical properties).. 56

۲-۳-۲-۵- مقاومت دارویی.. ۵۶

۲-۳-۲-۶- بیماریزایی استافیلوکوکوس اورئوس.. ۵۷

۲-۳-۲-۷- بیماریزایی استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متیسیلین (MRSA).. 58

۲-۳-۲-۸- بیماریزایی استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس.. ۶۰

۲-۳-۱-۹- درمان.. ۶۰

۲-۳-۳- استرپتوکوکوس پیوژنز.. ۶۱

۲-۳-۳-۱- شکل (Morphology).. 61

۲-۳-۳-۲- ساختمان سلولی.. ۶۲

۲-۳-۳-۳- خواص کشت (Culture properties).. 63

۲-۳-۳-۴- خواص بیوشیمیایی (Biochemical properties).. 63

۲-۳-۳-۵- بیماریزایی استرپتوکوکوس پیوژنز.. ۶۳

۲-۳-۳-۶- درمان.. ۶۴

۲-۳-۴- سودوموناس آئروژینوزا.. ۶۵

۲-۳-۴-۱- شکل (Morphology).. 65

۲-۳-۴-۲- خواص کشت (Culture properties).. 65

۲-۳-۴-۳- خواص بیوشیمیایی (Biochemical properties).. 66

۲-۳-۴-۴- مقاومت.. ۶۶

۲-۳-۴-۵- بیماریزای سودوموناس آئروژینوزا.. ۶۷

۲-۳-۴-۶- درمان.. ۶۸

..

..

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.