فایل ورد کامل پژوهش تخصصی فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر فرآورده‌های کِفیر موجود در بازار ایران بر مهار و کنترل عوامل بیماری‌زای روده‌ای


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل پژوهش تخصصی فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر فرآورده‌های کِفیر موجود در بازار ایران بر مهار و کنترل عوامل بیماری‌زای روده‌ای صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل پژوهش تخصصی فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر فرآورده‌های کِفیر موجود در بازار ایران بر مهار و کنترل عوامل بیماری‌زای روده‌ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم پایان نامه بررسی اثر فرآورده‌ها ی کفیر موجود در بازار ایران بر روی عوامل بیماریزای روده ای

فصل اول: مقدمه و هدف

۱-۱-۱- پروبیوتیک. ۱

۱-۱-۱-۱- تاریخچه . ۱

۱-۱-۱- ۲- تعریف . ۲

۱-۱-۱-۳-نقش پروبیوتیک‌ها . ۳

۱-۱-۱-۴-تاثیرات نا مطلوب مصرف پروبیوتیکها . ۵

۱-۱-۱-۵- اشکال مصرف پروبیوتیک‌ها  . ۵

۱-۱-۱-۵-۱- لبنیات و غذاهایی با پایه لبنی . ۵

۱-۱-۱-۵-۲- آب میوه‌ها  . ۶

۱-۱-۱-۵-۳- سبزیجات و ترشیجات . ۶

۱-۱-۱-۵-۴- شکلات و سایر تنقلات . ۶

۱-۱-۱-۵-۵- مکمل‌ها ی غذایی دارویی . ۶

۱-۱-۱-۶- میزان مصرف . ۶

۱-۱-۱-۷- میکروارگانیسم‌های پروبیوتیک . ۷

۱-۱-۲– کفیر (kefir). 8

۱-۱-۲-۱- تاریخچه کفیر . ۸

۱-۱-۲-۲- کفیر به عنوان پروبیوتیک . ۸

۱-۱-۲-۳- ماهیت کفیر . ۸

۱-۱-۲-۴- ترکیب شیمیایی کفیر . ۸

۱-۱-۲-۵ – اجزای تشکیل دهنده کفیر . ۹

۱-۱-۲-۵-۱- پلی ساکاریدهای بیرونی:( Exopolysaccharides) . 9

۱-۱-۲-۵-۲- آنزیم‌ها  . ۱۱

۱-۱-۲-۶- میکروبیولوژی کفیر . ۱۱

۱-۱-۲-۷- خواص کفیر . ۱۳

۱-۱-۲-۸-مضرات کفیر . ۱۴

عنوان                                                                                                                                صفحه

۱-۱-۲-۹- تولیدکفیر . ۱۴

۱-۱-۲-۹-۱- روش سنتی . ۱۴

۱-۱-۲-۹-۲-تولید کفیر به روش صنعتی . ۱۵

۱-۲- جنبه‌های میکروب شناسی. ۱۶

۱-۲-۱- اشریشیاکلی(Escherichchia coli) . ۱۶

۱-۲-۱-۱- ریخت شناسی و کشت . ۱۷

۱-۲-۱-۲- بیماریزایی در انسان . ۱۷

۱-۲-۱-۳- مقاومت . ۱۷

۱-۲-۲- شیگلاسونئی . ۱۸

۱-۲-۲-۱- ریخت شناسی و کشت . ۱۸

۱-۲-۲-۲- بیماریزایی . ۱۸

۱-۲-۲-۳- مقاومت . ۱۸

۱-۲-۳- لیستریا مونوسیتوجنز. ۱۸

۱-۲-۳-۱- ریخت شناسی وکشت . ۱۹

۱-۲-۳-۲- بیماری زایی. ۱۹

۱-۲-۳-۳-مقاومت . ۱۹

۱-۲-۴- ویبریو کلرا . ۱۹

۱-۲-۴-۱- ریخت شناسی وکشت . ۱۹

۱-۲-۴-۲- بیماری زایی . ۲۰

۱-۲-۵- هلیکوباکتر پیلوری . ۲۰

۱-۲-۵-۱-ریخت شناسی وکشت . ۲۰

۱-۲-۵-۲-بیماری زایی . ۲۱

۱-۲-۶- سالمونلا تیفی . ۲۱

۱-۲-۶-۱- ریخت شناسی و کشت . ۲۱

۱-۲-۶-۲- بیماری زایی. ۲۱

۱-۳- روش‌های بررسی اثرات ضد میکروبی . ۲۱

۱-۳-۱- روشهای رقتی. ۲۲

عنوان                                                                                                                                صفحه

۱-۳-۱-۱ روش لوله (Test tube serial dilution Method) . 22

۱-۳-۱-۲- روش پلیت (Agar dilution or Plate Method) . 22

۱-۳-۲- روش‌های انتشار . ۲۲

۱-۳-۲-۱- انتشار عمودی . ۲۳

۱-۳-۲-۲- انتشار افقی . ۲۳

۱-۳-۲-۳- فاکتور‌های موثر در ا ندازه گیری به روش انتشار . ۲۴

۱-۳-۲-۳-۱- آگار . ۲۴

۱-۳-۲-۳-۲- شرایط کشت در گرمخانه . ۲۴

۱-۳-۲-۳-۳- طرز قرار گرفتن ارگانیسم روی آگار . ۲۵

۱-۳-۲-۳-۴- مواد مورد آزمایش(ماده آنتی باکتریال) . ۲۵

۱-۴- عوامل موثر بر کشت میکروارگانیسم‌ها  . ۲۵

۱-۴-۱- سن و شرایط کشت . ۲۵

۱-۴-۲- مقدار میکروب . ۲۵

۱-۴-۳- درجه حرارت وارتباط آن . ۲۶

۱-۴-۴- محیط کشت . ۲۶

۱-۴-۵- ارتباط با اکسیژن . ۲۶

۱-۵ –  محیط‌های کشت ونحوه تهیه آنها . ۲۶

۱-۶- هدف . ۲۷

 ..

..

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.