فایل ورد کامل پژوهش تخصصی فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر فرآوردههای کِفیر موجود در بازار ایران بر مهار و کنترل عوامل بیماریزای رودهای
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل پژوهش تخصصی فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر فرآوردههای کِفیر موجود در بازار ایران بر مهار و کنترل عوامل بیماریزای رودهای صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل پژوهش تخصصی فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر فرآوردههای کِفیر موجود در بازار ایران بر مهار و کنترل عوامل بیماریزای رودهای کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم پایان نامه بررسی اثر فرآوردهها ی کفیر موجود در بازار ایران بر روی عوامل بیماریزای روده ای
فصل اول: مقدمه و هدف
۱-۱-۱- پروبیوتیک. ۱
۱-۱-۱-۱- تاریخچه . ۱
۱-۱-۱- ۲- تعریف . ۲
۱-۱-۱-۳-نقش پروبیوتیکها . ۳
۱-۱-۱-۴-تاثیرات نا مطلوب مصرف پروبیوتیکها . ۵
۱-۱-۱-۵- اشکال مصرف پروبیوتیکها . ۵
۱-۱-۱-۵-۱- لبنیات و غذاهایی با پایه لبنی . ۵
۱-۱-۱-۵-۲- آب میوهها . ۶
۱-۱-۱-۵-۳- سبزیجات و ترشیجات . ۶
۱-۱-۱-۵-۴- شکلات و سایر تنقلات . ۶
۱-۱-۱-۵-۵- مکملها ی غذایی دارویی . ۶
۱-۱-۱-۶- میزان مصرف . ۶
۱-۱-۱-۷- میکروارگانیسمهای پروبیوتیک . ۷
۱-۱-۲– کفیر (kefir). 8
۱-۱-۲-۱- تاریخچه کفیر . ۸
۱-۱-۲-۲- کفیر به عنوان پروبیوتیک . ۸
۱-۱-۲-۳- ماهیت کفیر . ۸
۱-۱-۲-۴- ترکیب شیمیایی کفیر . ۸
۱-۱-۲-۵ – اجزای تشکیل دهنده کفیر . ۹
۱-۱-۲-۵-۱- پلی ساکاریدهای بیرونی:( Exopolysaccharides) . 9
۱-۱-۲-۵-۲- آنزیمها . ۱۱
۱-۱-۲-۶- میکروبیولوژی کفیر . ۱۱
۱-۱-۲-۷- خواص کفیر . ۱۳
۱-۱-۲-۸-مضرات کفیر . ۱۴
عنوان صفحه
۱-۱-۲-۹- تولیدکفیر . ۱۴
۱-۱-۲-۹-۱- روش سنتی . ۱۴
۱-۱-۲-۹-۲-تولید کفیر به روش صنعتی . ۱۵
۱-۲- جنبههای میکروب شناسی. ۱۶
۱-۲-۱- اشریشیاکلی(Escherichchia coli) . ۱۶
۱-۲-۱-۱- ریخت شناسی و کشت . ۱۷
۱-۲-۱-۲- بیماریزایی در انسان . ۱۷
۱-۲-۱-۳- مقاومت . ۱۷
۱-۲-۲- شیگلاسونئی . ۱۸
۱-۲-۲-۱- ریخت شناسی و کشت . ۱۸
۱-۲-۲-۲- بیماریزایی . ۱۸
۱-۲-۲-۳- مقاومت . ۱۸
۱-۲-۳- لیستریا مونوسیتوجنز. ۱۸
۱-۲-۳-۱- ریخت شناسی وکشت . ۱۹
۱-۲-۳-۲- بیماری زایی. ۱۹
۱-۲-۳-۳-مقاومت . ۱۹
۱-۲-۴- ویبریو کلرا . ۱۹
۱-۲-۴-۱- ریخت شناسی وکشت . ۱۹
۱-۲-۴-۲- بیماری زایی . ۲۰
۱-۲-۵- هلیکوباکتر پیلوری . ۲۰
۱-۲-۵-۱-ریخت شناسی وکشت . ۲۰
۱-۲-۵-۲-بیماری زایی . ۲۱
۱-۲-۶- سالمونلا تیفی . ۲۱
۱-۲-۶-۱- ریخت شناسی و کشت . ۲۱
۱-۲-۶-۲- بیماری زایی. ۲۱
۱-۳- روشهای بررسی اثرات ضد میکروبی . ۲۱
۱-۳-۱- روشهای رقتی. ۲۲
عنوان صفحه
۱-۳-۱-۱ روش لوله (Test tube serial dilution Method) . 22
۱-۳-۱-۲- روش پلیت (Agar dilution or Plate Method) . 22
۱-۳-۲- روشهای انتشار . ۲۲
۱-۳-۲-۱- انتشار عمودی . ۲۳
۱-۳-۲-۲- انتشار افقی . ۲۳
۱-۳-۲-۳- فاکتورهای موثر در ا ندازه گیری به روش انتشار . ۲۴
۱-۳-۲-۳-۱- آگار . ۲۴
۱-۳-۲-۳-۲- شرایط کشت در گرمخانه . ۲۴
۱-۳-۲-۳-۳- طرز قرار گرفتن ارگانیسم روی آگار . ۲۵
۱-۳-۲-۳-۴- مواد مورد آزمایش(ماده آنتی باکتریال) . ۲۵
۱-۴- عوامل موثر بر کشت میکروارگانیسمها . ۲۵
۱-۴-۱- سن و شرایط کشت . ۲۵
۱-۴-۲- مقدار میکروب . ۲۵
۱-۴-۳- درجه حرارت وارتباط آن . ۲۶
۱-۴-۴- محیط کشت . ۲۶
۱-۴-۵- ارتباط با اکسیژن . ۲۶
۱-۵ – محیطهای کشت ونحوه تهیه آنها . ۲۶
۱-۶- هدف . ۲۷
..
..
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 