فایل ورد کامل پژوهش علمی فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر عصاره گیاه مریم‌نخودی بر ویژگی‌های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم خوراکی مبتنی بر نشاسته سیب‌زمینی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل پژوهش علمی فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر عصاره گیاه مریم‌نخودی بر ویژگی‌های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم خوراکی مبتنی بر نشاسته سیب‌زمینی صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل پژوهش علمی فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر عصاره گیاه مریم‌نخودی بر ویژگی‌های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم خوراکی مبتنی بر نشاسته سیب‌زمینی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم پایان نامه بررسی اثر عصاره مریم نخودی بر روی خواص میکروبی، فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم خوراکی بر پایه نشاسته سیب زمینی

فهرست مطالب

۱-۱- گیاهان دارویی. ۱۷

۱-۲- خواص گیاهان دارویی. ۱۸

۱-۳- خواص ضداکسایشی گیاهان دارویی. ۱۹

۱-۴- رادیکالهای آزاد. ۱۹

۱-۵- اکسیداسیون لیپیدها. ۲۰

۱-۶- اسانس. ۲۱

۱-۶-۱- خواص عمومی اسانس ها. ۲۱

۱-۷- خواص بیولوژیک اسانسها و عصاره های گیاهی. ۲۳

۱-۷-۱- بی خطر بودن مصرف اسانس و عصاره. ۲۳

۱-۷-۲- خواص ضد باکتری اسانسها و عصاره های گیاهی. ۲۳

۱-۸- عوامل موثر بر فعالیت ضد میکروبی اسانس و عصاره در مواد غذایی. ۲۴

۱-۹- عصاره. ۲۵

۱-۱۰- شیمی اسانسها و عصارهها. ۲۶

۱-۱۰-۱- ترکیبات موجود در اسانسها و عصاره ها. ۲۶

۱-۱۰-۲- خواص بیولوژیک اسانسها و عصاره ها. ۲۷

۱-۱۱- بسته بندی مواد غذایی و اهمیت آن. ۲۸

۱-۱۱-۱- تاریخچه بسته بندی. ۲۹

۱-۱۱-۲- بسته بندی پلاستیکی. ۳۰

۱-۱۱-۳- مواد اولیه بسته بندی پلاستیکی. ۳۰

۱-۱۱-۴- فیلم. ۳۰

۱-۱۱-۵- Sheet 30

۱-۱۱-۶- لمینیت. ۳۰

۱-۱۱-۷- فیلمهای مرکب. ۳۱

۱-۱۱-۸- موارد استفاده بسته بندی پلاستیکی. ۳۱

۱-۱۱-۹- جایگزین هایی جدید برای پلاستیک در صنعت بسته بندی. ۳۱

۱-۱۲- فیلمهای خوراکی. ۳۱

۱-۱۲-۱- مواد ضد میکروبی در فیلم های خوراکی. ۳۲

۱-۱۲-۲- فاکتورهای مهم در کاربرد بسته بندی های ضد میکروبی. ۳۴

۱-۱۲-۳- انواع بستهبندی بر اساس نوع پلیمر. ۳۶

۱-۱۲-۴- بسته بندی های تجزیه ناپذیر. ۳۷

۱-۱۲-۵- بسته بندی های زیست تخریب پذیر. ۴۳

۱-۱۳- سیب زمینی. ۴۶

۱-۱۳-۱- تاریخچه تولید سیب زمینی. ۴۶

۱-۱۳-۲- ارقام مختلف سیب زمینی. ۴۷

۱-۱۴- نشاسته. ۴۸

۱-۱۴-۱- ساختار شیمیایی نشاسته. ۴۸

۱-۱۵- گیاه مریم نخودی. ۵۰

۱-۱۶- اهداف تحقیق. ۵۲

۲- مروری بر تحقیقات پیشین. ۵۵

۲-۱- خواص ضد اکسایشی و ضد میکروبی چند گیاه دارویی در محیط آزمایشگاهی. ۵۵

۲-۲- استفاده از اسانس و عصاره گیاهان دارویی در نگهداری مواد غذایی. ۵۷

۲-۳- بررسی اثر عصاره در فیلمهای خوراکی. ۵۸

..

..

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.