فایل ورد کامل پژوهش جامع فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر عصاره گیاه زنیان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، مکانیکی، نفوذپذیری و خاصیت ضدمیکروبی فیلم خوراکی نشاسته ساگو
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل پژوهش جامع فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر عصاره گیاه زنیان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، مکانیکی، نفوذپذیری و خاصیت ضدمیکروبی فیلم خوراکی نشاسته ساگو صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل پژوهش جامع فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر عصاره گیاه زنیان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، مکانیکی، نفوذپذیری و خاصیت ضدمیکروبی فیلم خوراکی نشاسته ساگو کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم پایان نامه بررسی اثر عصاره زنیان بر خواص فیزیکوشیمیایی، مکانیکی، عبوردهی و ضد میکروبی فیلم خوراکی نشاسته ساگو
۱-۱ کلیات .۳
۱-۲ بیوپلیمرهای زیست تخریب پذیر.۴-۳
۱-۲-۱ مزایای استفاده از بیوپلیمرهای زیست تخریب پذیر۴
۱-۳- پوشش های خوراکی.۴
۱-۳-۱:مزایای استفاده از پوشش های خوراکی.۵
۱-۴- تفاوت فیلم خوراکی و پوشش خوراکی و ورقه های خوراکی۵
۱-۵- ایده اولیه پوشش های خوراکی ..۵
۱-۶- تاریخچه استفاده از فیلم ها و پوشش های خوراکی .۶-۵
۱-۷- کاربرد فیلم های خوراکی و زیست تخریب پذیر۶
۱-۸- بیوپلیمرهای مورد استفاده در تولید بسته بندی های زیست تخریب پذیر و خوراکی ۷-۶
۱-۹- پلی ساکاریدها.۸-۷
۱-۱۰- نشاسته ..۸
۱-۱۰-۱- ساختار نشاسته..۹-۸
۱-۱۰-۲- ژلاتینه شدن نشاسته..۹
۱-۱۱- خصوصیات نشاسته ساگو۱۰-۹
۱-۱۲- روش های تولید بسته بندی های زیستی..۱۰
۱-۱۲-۱- روش خشک(ترموپلاست)۱۱-۱۰
۱-۱۲-۲- روش مرطوب(کاستینگ).۱۱
۱-۱۳- مواد تشکیل دهنده فیلم های نشاستهای ۱۱
۱-۱۴-تشکیل فیلم نشاستهای ۱۲-۱۱
۱-۱۵- فرایند ژلاتینه شدن نشاسته۱۲
۱-۱۵-۱- خمیری شدن نشاسته.۱۲
۱-۱۵-۲- ترکیدن گرانول ها۱۳
۱-۱۵-۳- رتروگرادسیون نشاسته..۱۳
۱-۱۶-پلاستی سایزر یا ماده نرم کننده۱۳
۱-۱۷- ماده حلال.۱۴
۱-۱۸- حرارت دهی۱۴
۱-۱۹- خشک کردن.۱۴
۱-۲۰- فیلم های ضدمیکروبی۱۵-۱۴
۱-۲۱- تاریخچه فیلم های ضدمیکروبی .۱۶-۱۵
۱-۲۲- مواد مورد استفاده در فیلم های ضدمیکروبی..۱۶
۱-۲۲-۱- ویژگی های مواد مورد استفاده در فیلم های ضدمیکربی.۱۶
۱-۲۲-۲- مواد مورد استفاده در فیلم های ضدمیکروبی(بسته بندی های فعال(.۱۷
۱-۲۳-عصاره ها و اسانس های گیاهی..۱۸
۱-۲۳-۱- مکانیسم عمل اسانس ها و عصاره ها در جلوگیری از رشد میکروارگانیسم ها..۱۹-۱۸
۱-۲۴- میکروارگانیسم مورد بررسی ..۱۹
۱-۲۴-۱- باکتری اشرشیاکلی.۲۰-۱۹
۱-۲۴-۱-۱-آنتی ژن های اشرشیاکلی۲۱-۲۰
۱-۲۴-۱-۲- سوش های مسمومیت زای اشرشیاکلی..۲۱
۱-۲۵- زنیان.۲۲
۱-۲۵-۱- ترکیبات اصلی زنیان.۲۳-۲۲
فصل ۲:مروری بر منابع گذشته۲۶
۱-۲:مروری بر تحقیقات پیشین.۳۶-۲۷
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 