فایل ورد کامل پژوهش جامع فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر عصاره گیاه زنیان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، مکانیکی، نفوذپذیری و خاصیت ضد‌میکروبی فیلم خوراکی نشاسته ساگو


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل پژوهش جامع فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر عصاره گیاه زنیان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، مکانیکی، نفوذپذیری و خاصیت ضد‌میکروبی فیلم خوراکی نشاسته ساگو صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل پژوهش جامع فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر عصاره گیاه زنیان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، مکانیکی، نفوذپذیری و خاصیت ضد‌میکروبی فیلم خوراکی نشاسته ساگو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم پایان نامه بررسی اثر عصاره زنیان بر خواص فیزیکوشیمیایی، مکانیکی، عبوردهی و ضد میکروبی فیلم خوراکی نشاسته ساگو

۱-۱ کلیات .۳

۱-۲ بیوپلیمرهای زیست تخریب پذیر.۴-۳

۱-۲-۱ مزایای استفاده از بیوپلیمرهای زیست تخریب پذیر۴

۱-۳- پوشش های خوراکی.۴

۱-۳-۱:مزایای استفاده از پوشش های خوراکی.۵

۱-۴- تفاوت فیلم خوراکی و پوشش خوراکی و ورقه های خوراکی۵

۱-۵- ایده اولیه پوشش های خوراکی ..۵

۱-۶- تاریخچه استفاده از فیلم ها و پوشش های خوراکی .۶-۵

۱-۷- کاربرد فیلم های خوراکی و زیست تخریب پذیر۶

۱-۸- بیوپلیمرهای مورد استفاده در تولید بسته بندی های زیست تخریب پذیر و خوراکی ۷-۶

۱-۹- پلی ساکاریدها.۸-۷

۱-۱۰- نشاسته    ..۸

۱-۱۰-۱- ساختار نشاسته..۹-۸

۱-۱۰-۲- ژلاتینه شدن نشاسته..۹

۱-۱۱- خصوصیات نشاسته ساگو۱۰-۹

۱-۱۲- روش های تولید بسته بندی های زیستی..۱۰

۱-۱۲-۱- روش خشک(ترموپلاست)۱۱-۱۰

۱-۱۲-۲- روش مرطوب(کاستینگ).۱۱

۱-۱۳- مواد تشکیل دهنده فیلم های نشاسته­ای ۱۱

۱-۱۴-تشکیل فیلم نشاسته­ای ۱۲-۱۱

۱-۱۵- فرایند ژلاتینه شدن نشاسته۱۲

۱-۱۵-۱- خمیری شدن نشاسته.۱۲

۱-۱۵-۲- ترکیدن گرانول ها۱۳

۱-۱۵-۳- رتروگرادسیون نشاسته..۱۳

۱-۱۶-پلاستی سایزر یا ماده نرم کننده۱۳

۱-۱۷- ماده حلال.۱۴

۱-۱۸- حرارت دهی۱۴

۱-۱۹- خشک کردن.۱۴

۱-۲۰- فیلم های ضدمیکروبی۱۵-۱۴

۱-۲۱- تاریخچه فیلم های ضدمیکروبی .۱۶-۱۵

۱-۲۲- مواد مورد استفاده در فیلم های ضدمیکروبی..۱۶

۱-۲۲-۱- ویژگی های مواد مورد استفاده در فیلم های ضدمیکربی.۱۶

۱-۲۲-۲- مواد مورد استفاده در فیلم های ضدمیکروبی(بسته بندی های فعال(.۱۷

۱-۲۳-عصاره ها و اسانس های گیاهی..۱۸

۱-۲۳-۱- مکانیسم عمل اسانس ها و عصاره ها در جلوگیری از رشد میکروارگانیسم ها..۱۹-۱۸

۱-۲۴- میکروارگانیسم مورد بررسی ..۱۹

۱-۲۴-۱- باکتری اشرشیاکلی.۲۰-۱۹

۱-۲۴-۱-۱-آنتی ژن های اشرشیاکلی۲۱-۲۰

۱-۲۴-۱-۲- سوش های مسمومیت زای اشرشیاکلی..۲۱

۱-۲۵- زنیان.۲۲

۱-۲۵-۱- ترکیبات اصلی زنیان.۲۳-۲۲

فصل ۲:مروری بر منابع گذشته۲۶

۱-۲:مروری بر تحقیقات پیشین.۳۶-۲۷

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.