فایل ورد کامل مطالعه جامع فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر عصاره گیاه آویشن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، مکانیکی و فعالیت ضد‌میکروبی فیلم خوراکی نشاسته ساگو


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل مطالعه جامع فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر عصاره گیاه آویشن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، مکانیکی و فعالیت ضد‌میکروبی فیلم خوراکی نشاسته ساگو صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل مطالعه جامع فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر عصاره گیاه آویشن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، مکانیکی و فعالیت ضد‌میکروبی فیلم خوراکی نشاسته ساگو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم پایان نامه بررسی اثر عصاره آویشن برخواص فیزیکوشیمیایی، مکانیکی و ضد میکروبی فیلم خوراکی نشاسته ساگو

فصل دوم: مروری بر منابع
۷ ۲-۱- بسته­بندی
۷ ۲-۲- پلیمر و بیوپلیمر
۷ ۲-۲-۱- مزیت بیوپلیمرها
۸ ۲-۲-۲- خصوصیات بیوپلیمرها
۸ ۲-۲-۲-۱- بازدارندگی در برابر گازها
۹ ۲-۲-۲-۲- بازدارندگی نسبت به بخار آب
۹ ۲-۲-۳- بکارگیری بیوپلیمرها در بسته بندی
۱۰ ۲-۲-۴- روشهای تولید بسته بندیهای زیستی (بیوپلیمری)
۱۰ ۲-۳- پوششها و فیلمهای خوراکی
۱۱ ۲-۳-۱- تاریخچه استفاده از پوشش­های خوراکی
۱۲ ۲-۳-۲- مواد به کار رفته در پوششها و فیلمهای خوراکی
۱۲ ۲-۳-۲-۱- پوششها و فیلمهای بر پایه پلیساکارید
۱۲ ۲-۳-۲-۲- پوششها و فیلمهای بر پایه کیتوزان
۱۳ ۲-۳-۲-۳- پوششها و فیلمهای بر پایه سلولز
۱۳ ۲-۳-۲-۴- پوششها و فیلمهای بر پایه آلژینات
۱۳ ۲-۳-۲-۵- پوششها و فیلمهای بر پایه پکتین
۱۴ ۲-۳-۲-۶- پوششها و فیلمهای بر پایه کاراگینان
۱۴ ۲-۳-۲-۷- پوششها و فیلمهای بر پایه نشاسته
۱۵ ۲-۳-۲-۸- پوششها و فیلمهای بر پایه دکسترینها
۱۵ ۲-۳-۲-۹- پوششها و فیلمهای بر صمغهای میکروبی
۱۵ ۲-۳-۲-۱۰- پوششها و فیلمهای بر پایه پروتئین
۱۶ ۲-۳-۲-۱۱- پوششها و فیلمهای بر پایه زئین
۱۶ ۲-۳-۲-۱۲- پوششها و فیلمهای بر پایه گلوتن
۱۷ ۲-۳-۲-۱۳- پوششها و فیلمهای بر پایه کازئین
۱۷ ۲-۳-۲-۱۴- پوششها و فیلم های بر پایه پروتئینهای آب پنیر
۱۷ ۲-۳-۲-۱۵- پوششها و فیلمهای بر پایه ژلاتین
۱۸ ۲-۳-۲-۱۶- پوششها و فیلمهای بر پایه کلاژن
۱۸ ۲-۳-۲-۱۶- پوششها و فیلمهای بر پایه پروتئین سویا
۱۹ ۲-۳-۲-۱۷- پوششها و فیلمهای بر پایه چربی
۲۰ ۲-۳-۲-۱۸- فیلمهای مرکب
۲۱ ۲-۳-۳- روش تهیه فیلمهای خوراکی
۲۱ ۲-۳-۴- خصوصیات فیلم های خوراکی
۲۱ ۲-۳-۴-۱- خصوصیات مکانیکی
۲۳ ارزیابی خواص مکانیکی فیلمهای خوراکی
۲۵ ۲-۳-۴-۲- خصوصیات ارگانو لیپتیک
۲۵ ۲-۳-۴-۳- حلالیت در آب و چربی
۲۵ ۲-۳-۴-۴- نفوذپذیری
۲۹ ۲- ۳-۵- افزودنیهای فیلمهای خوراکی
۳۰ ۲– ۳ -۶- مزایا و کاربرد فیلمها و پوششهای خوراکی
۳۲ ۲– ۳ –۷- معایب پوششهای خوراکی
۳۳ ۲-۳-۸- پوششها وبسته بندی­های جدید
۳۴ ۲-۳-۸-۱- بسته بندی فعال
۳۴ ۲-۳-۸-۲- بسته بندی ضدمیکروبی
۳۵ ۲-۳-۸-۳- مزایای استفاده از بسته بندیهای ضدمیکروبی
۳۵ ۲-۳-۸-۴- معایب استفاده از بسته بندی­های ضدمیکروبی
۳۶ ۲-۳-۸-۵- کاربرد مواد ضدمیکروبی در فیلم­های خوراکی
۳۸ ۲-۳-۸-۶- مکانیسم عمل اسانس­ها و عصاره­ها در جلوگیری از رشد میکرو ارگانیسمها
۳۹ ۲– ۴- میکروارگانیسم­های مورد بررسی
۳۹ ۲-۴-۱- اشرشیا کلی
۴۱ ۲-۴-۲- استافیلوکوکوس اورئوس
۴۲ ۲-۵- پژوهشهای انجام شده روی ساگو و نشاسته آن
۴۲ ۲-۵-۱- گیاه شناسی ساگو
۴۳ ۲-۵-۲- منشا و پراکنش جغرافیایی ساگو
۴۳ ۲-۵-۳- نشاسته در پالم ساگو
۴۴ ۲-۵-۴- اجزاء غیر نشاستهای در مغز ساگو
۴۵ ۲-۵-۵- خواص عملکردی و فیزکوشیمیایی نشاسته ساگو
۴۸ ۲-۵-۶-کیفیت نشاسته ساگو
۴۹ ۲-۶- پژوهشهای انجام شده روی عصاره آویشن
۴۹ ۲-۶-۱- تاریخچه آویشن
۵۰ ۲-۶-۲- مشخصات گیاهشناسی و رده بندی آن
۵۱ ۲-۶-۳- مواد مؤثره
۵۲ ۲-۶-۴- محلهای بیوسنتز و تجمع اسانس ومونوترین ها
۵۴ ۲-۷- پژوهشهای انجام شده روی تاثیر پلاستیسایزر
۵۹ ۲-۸- پژوهشهای انجام شده روی خواص فیزیکوشیمیایی
۶۲ ۲-۹- پژوهشهای انجام شده روی خواص مکانیکی
۶۵ ۲-۱۰- پژوهشهای انجام شده روی خواص ضد میکروبی

..

..

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.