فایل ورد کامل مطالعه جامع فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر عصاره گیاه آویشن بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، مکانیکی و فعالیت ضدمیکروبی فیلم خوراکی نشاسته ساگو
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل مطالعه جامع فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر عصاره گیاه آویشن بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، مکانیکی و فعالیت ضدمیکروبی فیلم خوراکی نشاسته ساگو صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل مطالعه جامع فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر عصاره گیاه آویشن بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، مکانیکی و فعالیت ضدمیکروبی فیلم خوراکی نشاسته ساگو کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم پایان نامه بررسی اثر عصاره آویشن برخواص فیزیکوشیمیایی، مکانیکی و ضد میکروبی فیلم خوراکی نشاسته ساگو
| فصل دوم: مروری بر منابع | |
| ۷ | ۲-۱- بستهبندی |
| ۷ | ۲-۲- پلیمر و بیوپلیمر |
| ۷ | ۲-۲-۱- مزیت بیوپلیمرها |
| ۸ | ۲-۲-۲- خصوصیات بیوپلیمرها |
| ۸ | ۲-۲-۲-۱- بازدارندگی در برابر گازها |
| ۹ | ۲-۲-۲-۲- بازدارندگی نسبت به بخار آب |
| ۹ | ۲-۲-۳- بکارگیری بیوپلیمرها در بسته بندی |
| ۱۰ | ۲-۲-۴- روشهای تولید بسته بندیهای زیستی (بیوپلیمری) |
| ۱۰ | ۲-۳- پوششها و فیلمهای خوراکی |
| ۱۱ | ۲-۳-۱- تاریخچه استفاده از پوششهای خوراکی |
| ۱۲ | ۲-۳-۲- مواد به کار رفته در پوششها و فیلمهای خوراکی |
| ۱۲ | ۲-۳-۲-۱- پوششها و فیلمهای بر پایه پلیساکارید |
| ۱۲ | ۲-۳-۲-۲- پوششها و فیلمهای بر پایه کیتوزان |
| ۱۳ | ۲-۳-۲-۳- پوششها و فیلمهای بر پایه سلولز |
| ۱۳ | ۲-۳-۲-۴- پوششها و فیلمهای بر پایه آلژینات |
| ۱۳ | ۲-۳-۲-۵- پوششها و فیلمهای بر پایه پکتین |
| ۱۴ | ۲-۳-۲-۶- پوششها و فیلمهای بر پایه کاراگینان |
| ۱۴ | ۲-۳-۲-۷- پوششها و فیلمهای بر پایه نشاسته |
| ۱۵ | ۲-۳-۲-۸- پوششها و فیلمهای بر پایه دکسترینها |
| ۱۵ | ۲-۳-۲-۹- پوششها و فیلمهای بر صمغهای میکروبی |
| ۱۵ | ۲-۳-۲-۱۰- پوششها و فیلمهای بر پایه پروتئین |
| ۱۶ | ۲-۳-۲-۱۱- پوششها و فیلمهای بر پایه زئین |
| ۱۶ | ۲-۳-۲-۱۲- پوششها و فیلمهای بر پایه گلوتن |
| ۱۷ | ۲-۳-۲-۱۳- پوششها و فیلمهای بر پایه کازئین |
| ۱۷ | ۲-۳-۲-۱۴- پوششها و فیلم های بر پایه پروتئینهای آب پنیر |
| ۱۷ | ۲-۳-۲-۱۵- پوششها و فیلمهای بر پایه ژلاتین |
| ۱۸ | ۲-۳-۲-۱۶- پوششها و فیلمهای بر پایه کلاژن |
| ۱۸ | ۲-۳-۲-۱۶- پوششها و فیلمهای بر پایه پروتئین سویا |
| ۱۹ | ۲-۳-۲-۱۷- پوششها و فیلمهای بر پایه چربی |
| ۲۰ | ۲-۳-۲-۱۸- فیلمهای مرکب |
| ۲۱ | ۲-۳-۳- روش تهیه فیلمهای خوراکی |
| ۲۱ | ۲-۳-۴- خصوصیات فیلم های خوراکی |
| ۲۱ | ۲-۳-۴-۱- خصوصیات مکانیکی |
| ۲۳ | ارزیابی خواص مکانیکی فیلمهای خوراکی |
| ۲۵ | ۲-۳-۴-۲- خصوصیات ارگانو لیپتیک |
| ۲۵ | ۲-۳-۴-۳- حلالیت در آب و چربی |
| ۲۵ | ۲-۳-۴-۴- نفوذپذیری |
| ۲۹ | ۲- ۳-۵- افزودنیهای فیلمهای خوراکی |
| ۳۰ | ۲– ۳ -۶- مزایا و کاربرد فیلمها و پوششهای خوراکی |
| ۳۲ | ۲– ۳ –۷- معایب پوششهای خوراکی |
| ۳۳ | ۲-۳-۸- پوششها وبسته بندیهای جدید |
| ۳۴ | ۲-۳-۸-۱- بسته بندی فعال |
| ۳۴ | ۲-۳-۸-۲- بسته بندی ضدمیکروبی |
| ۳۵ | ۲-۳-۸-۳- مزایای استفاده از بسته بندیهای ضدمیکروبی |
| ۳۵ | ۲-۳-۸-۴- معایب استفاده از بسته بندیهای ضدمیکروبی |
| ۳۶ | ۲-۳-۸-۵- کاربرد مواد ضدمیکروبی در فیلمهای خوراکی |
| ۳۸ | ۲-۳-۸-۶- مکانیسم عمل اسانسها و عصارهها در جلوگیری از رشد میکرو ارگانیسمها |
| ۳۹ | ۲– ۴- میکروارگانیسمهای مورد بررسی |
| ۳۹ | ۲-۴-۱- اشرشیا کلی |
| ۴۱ | ۲-۴-۲- استافیلوکوکوس اورئوس |
| ۴۲ | ۲-۵- پژوهشهای انجام شده روی ساگو و نشاسته آن |
| ۴۲ | ۲-۵-۱- گیاه شناسی ساگو |
| ۴۳ | ۲-۵-۲- منشا و پراکنش جغرافیایی ساگو |
| ۴۳ | ۲-۵-۳- نشاسته در پالم ساگو |
| ۴۴ | ۲-۵-۴- اجزاء غیر نشاستهای در مغز ساگو |
| ۴۵ | ۲-۵-۵- خواص عملکردی و فیزکوشیمیایی نشاسته ساگو |
| ۴۸ | ۲-۵-۶-کیفیت نشاسته ساگو |
| ۴۹ | ۲-۶- پژوهشهای انجام شده روی عصاره آویشن |
| ۴۹ | ۲-۶-۱- تاریخچه آویشن |
| ۵۰ | ۲-۶-۲- مشخصات گیاهشناسی و رده بندی آن |
| ۵۱ | ۲-۶-۳- مواد مؤثره |
| ۵۲ | ۲-۶-۴- محلهای بیوسنتز و تجمع اسانس ومونوترین ها |
| ۵۴ | ۲-۷- پژوهشهای انجام شده روی تاثیر پلاستیسایزر |
| ۵۹ | ۲-۸- پژوهشهای انجام شده روی خواص فیزیکوشیمیایی |
| ۶۲ | ۲-۹- پژوهشهای انجام شده روی خواص مکانیکی |
| ۶۵ | ۲-۱۰- پژوهشهای انجام شده روی خواص ضد میکروبی |
..
..
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 