فایل ورد کامل پژوهش تخصصی فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر ترکیب عسل و زنجبیل در بهبود ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی خامه و مقایسه آن با خامه معمولی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل پژوهش تخصصی فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر ترکیب عسل و زنجبیل در بهبود ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی خامه و مقایسه آن با خامه معمولی صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل پژوهش تخصصی فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر ترکیب عسل و زنجبیل در بهبود ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی خامه و مقایسه آن با خامه معمولی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم پایان نامه بررسی اثر عسل و زنجبیل در بهبود ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی خامه و مقایسه آن با خامه معمولی
فصل اول : کلیات ۱۱
۱-۱- فراورده های لبنی .۱۲
۱-۲- انواع فراورده های لبنی .۱۲
۱-۳- خامه ..۱۳
۱-۳-۱-تعریف خامه.۱۴
۱-۳-۲-سیستم های جدا کننده خامه از شیر .۱۵
۱-۳-۲-۱-عوامل موثر در جدا شدن خامه ..۱۵
۱-۳-۳-انواع مختلف خامه۱۶
۱-۳-۳-۱-خامه ساده.۱۶
۱-۳-۳-۲-خامه قنادی یا خامه زده .۱۶
۱-۳-۳-۳-خامه قهوه. ۱۷
۱-۳-۳-۴-خامه ترش.۱۷
۱-۳-۳-۵-خامه استریل.۱۸
۱-۳-۳-۶-خامه سفت۱۸
۱-۳-۳-۷-خامه ترکیبی.۱۸
۱-۳-۳-۸-خامه رژیمی.۱۹
۱-۳-۳-۹-خامه کم چرب۱۹
۱-۳-۴-طعم دار کردن خامه. ۲۱
۱-۳-۴-۱-خامه طعم دار.۲۱
۱-۳-۴-۲-خامه طعم دار بازساخته۲۲
۱-۳-۴-۳-خامه طعم دار بازترکیبی..۲۲
۱-۳-۴-۴-خامه قنادی طعم دار..۲۲
۱-۳-۴-۵-خامه طعم دارپر شده تحت فشار۲۲
۱-۳-۴-۶-طبقه بندی خامه های طعم دار.۲۲
۱-۳-۴-۶-۱-طبقه بندی انواع خامه طعم دار بر حسب نوع طعم.۲۳
-۱-۳-۴-۷-مواد اولیه جهت تولید خامه طعم دار.۲۳
۱-۳-۵- تولید محصولات عملگر از خامه . ۲۴
۱-۳-۵-۱-ترکیب خامه و خرما..۲۴
۱-۳-۵-۲-ترکیب خامه و دارچین.۲۵
۱-۳-۵-۳-ترکیب خامه و عسل و دارچین۲۶
۱-۳-۵-۴- ترکیب خامه با زنجبیل۲۷
۱-۴- محصولات عملگرا ..۲۸
۱-۴-۲-۱-۱-خصوصیات فیزیکی عسل۳۰
۱-۴-۲-۱-۲-خصوصیات شیمیایی عسل..۳۰
۱-۴-۲-۲- زنجبیل۳۲
فصل دوم: مروری بر پژوهش ها ..۳۴
۲-۱- مروری بر پژوهش ها ۳۵
۲-۱-۱- پژوهش های انجام شده در مورد خامه و محصولات مشابه۳۵
۲-۱-۲- مطالعات انجام شده در مورد اثرات دارویی عسل و زنجبیل.۳۸
..
..
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 