فایل ورد کامل پژوهش علمی فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثرات ضدقارچی عصاره تام متانولی و فراکسیون‌های اتردوپترولی، کلروفرمی، اتیل استاتی، متانولی و آبی بخش هوایی گلدار


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل پژوهش علمی فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثرات ضدقارچی عصاره تام متانولی و فراکسیون‌های اتردوپترولی، کلروفرمی، اتیل استاتی، متانولی و آبی بخش هوایی گلدار صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل پژوهش علمی فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثرات ضدقارچی عصاره تام متانولی و فراکسیون‌های اتردوپترولی، کلروفرمی، اتیل استاتی، متانولی و آبی بخش هوایی گلدار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم پایان نامه بررسی اثر ضد قارچی عصاره تام متانولی و فراکسیون های اتردوپترولی، کلروفرمی، اتیل استاتی،متانولی و آبی بخش هوائی گلدار

فصل دوم :بررسی متون و مطالعات دیگران در این زمینه

بخش اول :کلیات گیاه شناسی

۲-۱-۱اختصاصات تیره نعنائیان ۸

۲-۱-۲رده بندی گیاه Otostegia persica. ۱۰

۲-۱-۳جنس  Otostegia. ۱۱

۲-۱-۴گونه persica . ۱۱

۲-۱-۵رویشگاه گونه persica .. ۱۲

۲-۱-۶اثرفارماکولوژیک و بیولوژیک جنس Otostegia .. ۱۲

۲-۱-۷موارد استعمال جنس Otostegia . ۱۳

بخش دوم :مراحل تهیه عصاره گیاهی

۲-۲-۱تعریف عصاره ۱۶

۲-۲-۲عصاره گیری.. ۱۶

۲-۲-۳روش های عصاره گیری .. ۱۶

۲-۲-۳-۱روش خیساندن.. ۱۶

۲-۲-۳-۲روش پرکولاسیون ۱۷

۲-۲-۳-۳انتخاب حلال مناسب .. ۱۸

۲-۲-۳-۴مزایای پرکولاسیون .. ۱۹

۲-۲-۳-۵روش خیساندن با حرارت ملایم .. ۱۹

۲-۲-۳-۶روش دم کردن . ۱۹

۲-۲-۳-۷روش جوشاندن . ۲۰

۲-۲-۴روش های مختلف تغلیظ عصاره . ۲۰

۲-۲-۴-۱تقطیر در خلا.. ۲۰

۲-۲-۴-۲لیو فیلیزاسیون . ۲۰

۲-۲-۴-۳حرارت مستقیم ۲۱

 بخش سوم :کلیات قارچ شناسی

۲-۳-۱ خصوصیات قارچ ها.. ۲۳

۲-۳-۲تولید مثل قارچ ها ۲۴

۲-۳-۲-۱تولید مثل غیر جنسی ۲۴

۲-۳-۲-۲تولید مثل جنسی . ۲۵

۲-۳-۳ساختمان پیکری قارچ ها .. ۲۵

۲-۳-۴شرایط لازم رشد قارچ ها .. ۲۶

۲-۳-۵قارچ های مورد بررسی در این تحقیق ۲۷

۲-۳-۵-۱جنس میکروسپوریوم(Microsporum.. ۲۷

۲-۳-۵-۱-۱میکروسپوروم کانیس (M. canis) . ۲۷

۲-۳-۵-۱-۲میکروسپوروم جیپسئوم (M .gypseum. ۲۸

۲-۳-۵-۲جنس ترایکوفایتون ( Trichophytom )  . ۲۹

۲-۳-۵-۲-۱ترایکوفایتون منتاگروفایتیس (T.mentagrophaytes ).. ۲۹

۲-۳-۵-۲-۲ترایکوفایتون روبروم(T .rubrum) .. ۳۰

۲-۳-۵-۲-۳ترایکوفایتون وروکوزوم(T. vorrocosum,) ۳۰

۲-۳-۵-۳ جنس اپیدرموفایتون (Epidermophyton) ۳۱

۲-۳-۵-۳-۱اپیدرموفایتون فلوکوزوم((E.floccosum ۳۱

۲-۳-۵-۴جنس آسپرژیلوس(   Aspergillus)  ۳۱

۲-۳-۵-۴-۱آسپرژیلوس فومیگاتوس  (Aspergillus fumigates). ۳۲

۲-۳-۵-۴-۲آسپرژیلوس فلاووس (Aspergillus fumigates)   ۳۲

۲-۳-۵-۵کاندیداالبیکنس (Candida albicans ۳۲

 بخش چهارم: بیماری های  قارچی

۲-۴-۱اکتساب عفونت‌های قارچ. ۳۴

۲-۴-۲انواع بیماری‌های قارچی حاصل ازقارچ های مورد نظر ۳۴

۲-۴-۲-۱بیماری قارچی گوش خارجی .. ۳۵

۲-۴-۲-۲بیماری قارچی جلدی.. ۳۶

۲-۴-۲-۳آسپرژیلوزیس . ۴۱

۲-۴-۲-۳-۱آسپرژیلوزیس آلرژیک.. ۴۲

۲-۴-۲-۳-۲آسپرژیلوما یا آسپرژیلوزیس کلنیزه ۴۲

۲-۴-۲-۳آسپرژیلوزیس مهاجم.. ۴۳

۲-۴-۲-۴کاندیدیازیس.. ۴۳

۲-۴-۲-۴-۱عفونت‌های مخاطی ۴۴

۲-۴-۲-۴-۲بیماری‌های جلدی ۴۴

۲-۴-۲-۴-۳بیماری‌های سیستمیک .. ۴۴

بخش پنجم:روش های بررسی عوامل ضد قارچی

۲-۵روش‌های اندازه‌گیری عوامل ضدقارچی. ۴۷

۲-۵-۱عوامل مؤثر بر رشد میکروارگانیسم‌ها ۴۷

۲-۵-۱-۱محیط کشت . ۴۷

۲-۵-۲-۲عوامل مؤثر در کشت . ۴۷

۲-۵-۲-۳ مقدار قارچ.. ۴۸

۲-۵-۲-۴ دما ۴۸

۲-۵-۲-۵ .اکسیژن ۴۸

۲-۵-۳ارزیابی ترکیبات ضد قارچی ۴۹

۲-۵-۳-۱روش رقیق‌سازی. ۴۹

۲-۵-۳-۱روش لوله.. ۴۹

۲-۵-۳-۲روش پلیت با استفاده از محیط جامد.. ۴۹

۲-۵-۳-۱-۳ روش گرادیانت پلیت.. ۵۰

۲-۵-۳-۲روش کدورت سنجی.. ۵۰

۲-۵-۳-۳روش انتشار ۵۱

۲-۵-۳-۳-۱انتشار عمودی.. ۵۱

۲-۵-۳-۳-۱انتشار افقی ۵۱

۲-۵-۴ .عوامل مؤثر در اندازه‌گیری به روش انتشار .. ۵۴

۲-۵-۴-۱آگار .. ۵۴

۲-۵-۴-۲ pHآگار و محلول مورد اندازه‌گیری ۵۵

۲-۵-۴-۳ شرایط کشت در گرم‌خانه. ۵۶

۲-۵-۴-۴ طرز قرار دادن میکروارگانیسم‌هاروی اگار. ۵۶

۲-۵-۴-۵ماده مورد اندازه‌گیری.. ۵۷

۲-۵-۴-۶هاله‌های رشد و عدم رشد ۵۷

۲-۵-۵ صحت نتایج حاصل .. ۵۸

۲-۵-۶ محاسن و معایب روش انتشار . ۵۸

۲-۵-۷حداقل غلظت مهاری . ۵۹

۲-۵-۸روش‌های تعیین MIC . 59

۲-۵-۹عوامل مؤثر در تعیین MIC 59

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.