فایل ورد کامل پژوهش علمی فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثرات ضدقارچی عصاره تام متانولی و فراکسیونهای اتردوپترولی، کلروفرمی، اتیل استاتی، متانولی و آبی بخش هوایی گلدار
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل پژوهش علمی فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثرات ضدقارچی عصاره تام متانولی و فراکسیونهای اتردوپترولی، کلروفرمی، اتیل استاتی، متانولی و آبی بخش هوایی گلدار صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل پژوهش علمی فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثرات ضدقارچی عصاره تام متانولی و فراکسیونهای اتردوپترولی، کلروفرمی، اتیل استاتی، متانولی و آبی بخش هوایی گلدار کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم پایان نامه بررسی اثر ضد قارچی عصاره تام متانولی و فراکسیون های اتردوپترولی، کلروفرمی، اتیل استاتی،متانولی و آبی بخش هوائی گلدار
فصل دوم :بررسی متون و مطالعات دیگران در این زمینه
بخش اول :کلیات گیاه شناسی
۲-۱-۱اختصاصات تیره نعنائیان ۸
۲-۱-۲رده بندی گیاه Otostegia persica. ۱۰
۲-۱-۳جنس Otostegia. ۱۱
۲-۱-۴گونه persica . ۱۱
۲-۱-۵رویشگاه گونه persica .. ۱۲
۲-۱-۶اثرفارماکولوژیک و بیولوژیک جنس Otostegia .. ۱۲
۲-۱-۷موارد استعمال جنس Otostegia . ۱۳
بخش دوم :مراحل تهیه عصاره گیاهی
۲-۲-۱تعریف عصاره ۱۶
۲-۲-۲عصاره گیری.. ۱۶
۲-۲-۳روش های عصاره گیری .. ۱۶
۲-۲-۳-۱روش خیساندن.. ۱۶
۲-۲-۳-۲روش پرکولاسیون ۱۷
۲-۲-۳-۳انتخاب حلال مناسب .. ۱۸
۲-۲-۳-۴مزایای پرکولاسیون .. ۱۹
۲-۲-۳-۵روش خیساندن با حرارت ملایم .. ۱۹
۲-۲-۳-۶روش دم کردن . ۱۹
۲-۲-۳-۷روش جوشاندن . ۲۰
۲-۲-۴روش های مختلف تغلیظ عصاره . ۲۰
۲-۲-۴-۱تقطیر در خلا.. ۲۰
۲-۲-۴-۲لیو فیلیزاسیون . ۲۰
۲-۲-۴-۳حرارت مستقیم ۲۱
بخش سوم :کلیات قارچ شناسی
۲-۳-۱ خصوصیات قارچ ها.. ۲۳
۲-۳-۲تولید مثل قارچ ها ۲۴
۲-۳-۲-۱تولید مثل غیر جنسی ۲۴
۲-۳-۲-۲تولید مثل جنسی . ۲۵
۲-۳-۳ساختمان پیکری قارچ ها .. ۲۵
۲-۳-۴شرایط لازم رشد قارچ ها .. ۲۶
۲-۳-۵قارچ های مورد بررسی در این تحقیق ۲۷
۲-۳-۵-۱جنس میکروسپوریوم(Microsporum.. ۲۷
۲-۳-۵-۱-۱میکروسپوروم کانیس (M. canis) . ۲۷
۲-۳-۵-۱-۲میکروسپوروم جیپسئوم (M .gypseum. ۲۸
۲-۳-۵-۲جنس ترایکوفایتون ( Trichophytom ) . ۲۹
۲-۳-۵-۲-۱ترایکوفایتون منتاگروفایتیس (T.mentagrophaytes ).. ۲۹
۲-۳-۵-۲-۲ترایکوفایتون روبروم(T .rubrum) .. ۳۰
۲-۳-۵-۲-۳ترایکوفایتون وروکوزوم(T. vorrocosum,) ۳۰
۲-۳-۵-۳ جنس اپیدرموفایتون (Epidermophyton) ۳۱
۲-۳-۵-۳-۱اپیدرموفایتون فلوکوزوم((E.floccosum ۳۱
۲-۳-۵-۴جنس آسپرژیلوس( Aspergillus) ۳۱
۲-۳-۵-۴-۱آسپرژیلوس فومیگاتوس (Aspergillus fumigates). ۳۲
۲-۳-۵-۴-۲آسپرژیلوس فلاووس (Aspergillus fumigates) ۳۲
۲-۳-۵-۵کاندیداالبیکنس (Candida albicans ۳۲
بخش چهارم: بیماری های قارچی
۲-۴-۱اکتساب عفونتهای قارچ. ۳۴
۲-۴-۲انواع بیماریهای قارچی حاصل ازقارچ های مورد نظر ۳۴
۲-۴-۲-۱بیماری قارچی گوش خارجی .. ۳۵
۲-۴-۲-۲بیماری قارچی جلدی.. ۳۶
۲-۴-۲-۳آسپرژیلوزیس . ۴۱
۲-۴-۲-۳-۱آسپرژیلوزیس آلرژیک.. ۴۲
۲-۴-۲-۳-۲آسپرژیلوما یا آسپرژیلوزیس کلنیزه ۴۲
۲-۴-۲-۳آسپرژیلوزیس مهاجم.. ۴۳
۲-۴-۲-۴کاندیدیازیس.. ۴۳
۲-۴-۲-۴-۱عفونتهای مخاطی ۴۴
۲-۴-۲-۴-۲بیماریهای جلدی ۴۴
۲-۴-۲-۴-۳بیماریهای سیستمیک .. ۴۴
بخش پنجم:روش های بررسی عوامل ضد قارچی
۲-۵روشهای اندازهگیری عوامل ضدقارچی. ۴۷
۲-۵-۱عوامل مؤثر بر رشد میکروارگانیسمها ۴۷
۲-۵-۱-۱محیط کشت . ۴۷
۲-۵-۲-۲عوامل مؤثر در کشت . ۴۷
۲-۵-۲-۳ مقدار قارچ.. ۴۸
۲-۵-۲-۴ دما ۴۸
۲-۵-۲-۵ .اکسیژن ۴۸
۲-۵-۳ارزیابی ترکیبات ضد قارچی ۴۹
۲-۵-۳-۱روش رقیقسازی. ۴۹
۲-۵-۳-۱روش لوله.. ۴۹
۲-۵-۳-۲روش پلیت با استفاده از محیط جامد.. ۴۹
۲-۵-۳-۱-۳ روش گرادیانت پلیت.. ۵۰
۲-۵-۳-۲روش کدورت سنجی.. ۵۰
۲-۵-۳-۳روش انتشار ۵۱
۲-۵-۳-۳-۱انتشار عمودی.. ۵۱
۲-۵-۳-۳-۱انتشار افقی ۵۱
۲-۵-۴ .عوامل مؤثر در اندازهگیری به روش انتشار .. ۵۴
۲-۵-۴-۱آگار .. ۵۴
۲-۵-۴-۲ pHآگار و محلول مورد اندازهگیری ۵۵
۲-۵-۴-۳ شرایط کشت در گرمخانه. ۵۶
۲-۵-۴-۴ طرز قرار دادن میکروارگانیسمهاروی اگار. ۵۶
۲-۵-۴-۵ماده مورد اندازهگیری.. ۵۷
۲-۵-۴-۶هالههای رشد و عدم رشد ۵۷
۲-۵-۵ صحت نتایج حاصل .. ۵۸
۲-۵-۶ محاسن و معایب روش انتشار . ۵۸
۲-۵-۷حداقل غلظت مهاری . ۵۹
۲-۵-۸روشهای تعیین MIC . 59
۲-۵-۹عوامل مؤثر در تعیین MIC 59
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 