فایل ورد کامل مطالعه جامع فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر سوشهای منتخب باکتریهای خانواده سودوموناس بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام گندم زمستانه
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل مطالعه جامع فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر سوشهای منتخب باکتریهای خانواده سودوموناس بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام گندم زمستانه صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل مطالعه جامع فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر سوشهای منتخب باکتریهای خانواده سودوموناس بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام گندم زمستانه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم پایان نامه بررسی اثر سویه های منتخب باکتری خانواده سودوموناس بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام گندم زمستانه
فصل اول: کلیات
۱-۱-گندم ۵
۱-۱-۱- وسعت منطقه کشت ۵
۱-۱-۲-گیاه شناسی گندم ۵
۱-۱-۳-آب و هوای مناسب برای رشد گندم ۵
۱-۲- انواع گندم ۶
۱-۳ – مراحل رشد فیزیولوژیکی گندم ۶
۱-۳-۱- جوانه زنی تا سبز شدن ۶
۱-۳-۲- سبز شدن تا توسعه رویشی ۶
۱-۳-۳- بهاره سازی ۷
۱-۳-۴-برجستگی دوگانه تا گرده افشانی ۷
۱-۳-۵- سنبلچه های نهایی ۷
۱-۳-۶- گرده افشانی تا رسیدگی فیزیولوژیکی ۸
۱-۴- پتانسیل عملکرد ۸
۱-۵- کودهای بیولوژیک ۹
۱-۵- ۱- تاریخچه کودهای بیولوژیک ۹
۱-۵-۲- تعریف کودهای بیولوژیک ۹
۱-۵-۲-۱- طبقه بندی کودهای بیولوژیکی ۱۰
فصل دوم: بررسی منابع علمی
۲-۱- ریشه گاه(ریزوسفر) ۱۱
۳-۲- باکتریهای ریشه گاهی ۱۱
۲-۳- باکتری های ریشه گاهی محرک رشد گیاه ( PGPR) 12
۲-۴- تاریخچه استفاده از باکتری های مفید ریشه گاهی ۱۲
۲-۵- جنس های گزارش شده ازباکتری های ریزوسفری محرک رشد گیاه ۱۳
۲-۵-۱- خصوصیات کلی باکتریهای جنس سودوموناس ۱۳
۲-۶- مکانیسم های مختلف تحریک رشدگیاه ۱۴
۲-۶-۱- مکانیسم های غیرمستقیم ۱۴
۲-۶-۱-۱- تولیدآهن بر ۱۴
۲-۶-۱-۲- تولیدآنتی بیوتیک ۱۵
۲-۶-۱-۳- تولید آنزیم ۱۶
۲-۶-۱-۴- تولید سیانید هیدروژن (HCN) 16
۲-۶-۱-۵- القا مقاومت سیستماتیک (ISR) درگیاهان ۱۷
۲-۶-۲- مکانیسم های مستقیم ۱۷
۲-۶-۲-۱- نقش سیدروفورها درافزایش رشد گیاهان و تولید آنزیم ۱۸
۲-۶-۲-۲- تثبیت نیتروژن ۱۹
۲-۶-۲-۲- تولید اسیدهای آلی ۱۹
۲-۶-۲-۴- افزایش جذب مواد غذایی به ویژه فسفر و آهن ۱۹
۲-۶-۲-۵- تنظیم کننده های رشد گیاه (PGRs) 21
۲-۶-۲-۵-۱- سنتزباکتریای IAA و تاثیرآن روی رشد گیاهان ۲۳
۲-۶-۲-۵-۲- تنظیم باکتریایی تولید اتیلن درگیاهان توسط آنزیم ACC دی آمینازباکتریایی ۲۴
۲-۶-۳- سایرمکانیسم های مستقیم ۲۷
۲-۷- عوامل موثردرافزایش کارایی PGPR 27
۲-۷-۱- تراوه های ریشه ای ۲۷
۲-۷-۲- کلونیزاسیون ریشه ۲۹
۲-۷-۳- توان رقابتی ۳۰
۲-۷-۴- وابستگی به گیاه میزبان ۳۱
۲-۹- تاثیر PGPR بر گیاه ۳۲
۲-۹-۱- تاثیر PGPR بر سیستم ریشه ای ۳۲
۲-۹-۲- تاثیر PGPR بر جوانه زنی و استقرار ۳۳
۲-۹-۳- تاثیر PGPR بر رشد گیاهان ۳۳
۲-۹-۴- تاثیر PGPR بر عملکرد گیاهان ۳۴
۲-۱۰- تاثیر PGPR بر مرفولوژی و رشد گندم ۳۵
۲-۱۰-۱- تاثیر مقادیر مختلف اکسین بر مرفولوژی ریشه گندم ۳۵
۲-۱۰-۲- تاثیرPGPR بر رشد گیاه گندم ۳۵
..
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 