فایل ورد کامل مطالعه جامع فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر سوش‌های منتخب باکتری‌های خانواده سودوموناس بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام گندم زمستانه


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل مطالعه جامع فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر سوش‌های منتخب باکتری‌های خانواده سودوموناس بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام گندم زمستانه صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل مطالعه جامع فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر سوش‌های منتخب باکتری‌های خانواده سودوموناس بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام گندم زمستانه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم پایان نامه بررسی اثر سویه های منتخب باکتری خانواده سودوموناس بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام گندم زمستانه

فصل اول: کلیات

۱-۱-گندم ۵

۱-۱-۱- وسعت منطقه کشت ۵

۱-۱-۲-گیاه شناسی گندم ۵

۱-۱-۳-آب و هوای مناسب برای رشد گندم ۵

۱-۲- انواع گندم ۶

۱-۳ – مراحل رشد فیزیولوژیکی گندم ۶

۱-۳-۱- جوانه زنی تا سبز شدن ۶

۱-۳-۲- سبز شدن تا توسعه رویشی ۶

۱-۳-۳- بهاره سازی ۷

۱-۳-۴-برجستگی دوگانه تا گرده افشانی ۷

۱-۳-۵- سنبلچه های نهایی ۷

۱-۳-۶- گرده افشانی تا رسیدگی فیزیولوژیکی ۸

۱-۴- پتانسیل عملکرد ۸

۱-۵- کودهای بیولوژیک ۹

۱-۵- ۱- تاریخچه کودهای بیولوژیک ۹

۱-۵-۲- تعریف کودهای بیولوژیک ۹

۱-۵-۲-۱- طبقه بندی کودهای بیولوژیکی ۱۰

فصل دوم: بررسی منابع علمی

 ۲-۱- ریشه گاه(ریزوسفر) ۱۱

۳-۲- باکتریهای ریشه گاهی ۱۱

۲-۳- باکتری های ریشه گاهی محرک رشد گیاه ( PGPR) 12

۲-۴- تاریخچه استفاده از باکتری های مفید ریشه گاهی ۱۲

۲-۵- جنس های گزارش شده ازباکتری های ریزوسفری محرک رشد گیاه ۱۳

۲-۵-۱- خصوصیات کلی باکتریهای جنس سودوموناس ۱۳

۲-۶- مکانیسم های مختلف تحریک رشدگیاه ۱۴

۲-۶-۱- مکانیسم های غیرمستقیم ۱۴

۲-۶-۱-۱- تولیدآهن بر ۱۴

۲-۶-۱-۲- تولیدآنتی بیوتیک ۱۵

۲-۶-۱-۳- تولید آنزیم ۱۶

۲-۶-۱-۴- تولید سیانید هیدروژن (HCN) 16

۲-۶-۱-۵- القا مقاومت سیستماتیک (ISR) درگیاهان ۱۷

۲-۶-۲- مکانیسم های مستقیم ۱۷

۲-۶-۲-۱- نقش سیدروفورها درافزایش رشد گیاهان و تولید آنزیم ۱۸

۲-۶-۲-۲- تثبیت نیتروژن ۱۹

۲-۶-۲-۲- تولید اسیدهای آلی ۱۹

۲-۶-۲-۴- افزایش جذب مواد غذایی به ویژه فسفر و آهن ۱۹

۲-۶-۲-۵- تنظیم کننده های رشد گیاه (PGRs) 21

۲-۶-۲-۵-۱- سنتزباکتریای IAA و تاثیرآن روی رشد گیاهان ۲۳

۲-۶-۲-۵-۲- تنظیم باکتریایی تولید اتیلن درگیاهان توسط آنزیم  ACC دی آمینازباکتریایی ۲۴

۲-۶-۳- سایرمکانیسم های مستقیم ۲۷

۲-۷- عوامل موثردرافزایش کارایی  PGPR 27

۲-۷-۱- تراوه های ریشه ای ۲۷

۲-۷-۲- کلونیزاسیون ریشه ۲۹

۲-۷-۳- توان رقابتی ۳۰

۲-۷-۴- وابستگی به گیاه میزبان ۳۱

۲-۹- تاثیر PGPR بر گیاه ۳۲

۲-۹-۱- تاثیر PGPR بر سیستم ریشه ای ۳۲

۲-۹-۲- تاثیر PGPR بر جوانه زنی و استقرار ۳۳

۲-۹-۳- تاثیر PGPR بر رشد گیاهان ۳۳

۲-۹-۴- تاثیر PGPR بر عملکرد گیاهان ۳۴

۲-۱۰- تاثیر PGPR بر مرفولوژی و رشد گندم ۳۵

۲-۱۰-۱- تاثیر مقادیر مختلف اکسین بر مرفولوژی ریشه گندم ۳۵

۲-۱۰-۲- تاثیرPGPR بر رشد گیاه گندم ۳۵

..

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.