فایل ورد کامل مطالعه علمی فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد دو رقم ذرت شیرین (زودرس ۵۴۰ و میان‌رس ۶۶۶) در کشت دوم پس از برداشت گندم پاییزه


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل مطالعه علمی فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد دو رقم ذرت شیرین (زودرس ۵۴۰ و میان‌رس ۶۶۶) در کشت دوم پس از برداشت گندم پاییزه صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل مطالعه علمی فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد دو رقم ذرت شیرین (زودرس ۵۴۰ و میان‌رس ۶۶۶) در کشت دوم پس از برداشت گندم پاییزه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم پایان نامه بررسی اثر سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد و اجزاء عملکرد دو رقم ذرت شیرین (رقم زودرس ۵۴۰ و میان رس ۶۶۶) به عنوان کشت دوم بعد از برداشت گندم پاییزه

فصل دوم: مروری بر پژوهش­های پیشین

۲-۱) معرفی و اهمیت ذرت شیرین ۷

۲-۱-۱- موارد مصرف ذرت شیرین ۸

۲-۲) اهمیت اقتصادی ذرت شیرین در ایران و جهان ۹

۲-۳) ویژگی‌های گیاه‌شناسی ذرت شیرین ۱۰

۲-۳-۱- ویژگی‌های اکوفیزیولوژیک ذرت شیرین ۱۰

۲-۴) زمان برداشت، حمل و نقل و نگهداری ذرت شیرین ۱۱

۲-۵) اثر کود شیمیایی بر خصوصیات کمی و کیفی گیاهان ۱۲

۲-۶) اهمیت مطالعه نیتروژن ۱۴

۲-۷) مخاطرات زیست محیطی نیتروژن ۱۵

۲-۸) کودهای نیتروژنی ۱۶

۲-۹) تأثیر کودهای نیتروژنی بر عملکرد ذرت ۱۷

۲-۹-۱- تأثیر نیتروژن بر وزن هزار دانه ۱۷

۲-۹-۲- تأثیر نیتروژن بر تعداد بلال در متر مربع ۱۸

۲-۹-۳- تأثیر نیتروژن بر تعداد دانه در بلال ۱۹

۲-۹-۴- تأثیر نیتروژن بر عملکرد دانه و بلال ۲۰

۲-۹-۵- تأثیر نیتروژن بر عملکرد علوفه و بیولوژیک ۲۲

۲-۹-۶- تأثیر نیتروژن بر شاخص برداشت، ارتفاع و قطر ساقه و طول و قطر بلال ۲۳

۲-۹-۷- تأثیر نیتروژن بر میزان پروتئین دانه ۲۴

۲-۱۰) هیبریدهای ذرت شیرین، عملکرد و اجزای عملکرد آن­ها ۲۵

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.