فایل ورد کامل پژوهش تخصصی فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر رزماری تازه و عصاره آن بر افزایش ماندگاری گوشت شتر در شرایط نگهداری یخچالی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل پژوهش تخصصی فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر رزماری تازه و عصاره آن بر افزایش ماندگاری گوشت شتر در شرایط نگهداری یخچالی صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل پژوهش تخصصی فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر رزماری تازه و عصاره آن بر افزایش ماندگاری گوشت شتر در شرایط نگهداری یخچالی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم پایان نامه بررسی اثر رزماری تازه و عصارهآن بر ماندگاری گوشت شتر طی نگهداری در یخچال
فصل دوم:بررسی منابع
۲-۱-گوشت ..۵
۲-۱-۱-ترکیبات شیمیایی گوشت ..۵
۲-۱-۱-۱- آب.. ۵
۲-۱-۱-۲-پروتئین ها. ۶
۲-۱-۱-۳-چربی ها یا لیپیدها.. ۶
۲-۱-۱-۴-مواد معدنی ۷
۲-۱-۱-۵-کربوهیدرات ها ۷
۲-۱-۱-۶- ویتامین ها و آنزیم ها..۸
۲-۱-۱-۷-مواد ازته غیر پروتئینی ۹
۲-۲-شتر.. .۹
۲-۲-۱- طبقه بندی شتر.. ۹
۲-۲-۲- مشخصات عمومی شتر .۱۰
۲-۲-۳-آناتومی و عضلات. ۱۲
۲-۲-۴-اهمیت و آمار پرورش ۱۲
۲-۲-۵-ترکیبات شیمیایی گوشت شتر ۱۴
۲-۲-۶- ویژگی های فیزیکوشیمیایی گوشت شتر..۱۵
۲-۳- فلور میکروبی گوشت خام.. ۱۶
۲-۳-۱-منشا آلودگی گوشت.. ۱۷
۲-۳-۲-انواع میکروارگانیزم های عامل فساد گوشت .۱۷
۲-۳-۳-انواع میکروارگانیزم های گوشت سرد. ۱۸
۲-۳-۴-روش های نگهداری گوشت۱۸
۲-۴-رزماری..۲۳
۲-۴-۱- گیاه شناسی..۲۳
۲-۴-۲- خواص و کاربرد ها ۲۳
۲-۴-۳-ترکیبات شیمیایی ۲۴
۲-۵-مروری بر پژوهش های پیشین.. ۲۵
..
..
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 