فایل ورد کامل پژوهش تخصصی فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر رزماری تازه و عصاره آن بر افزایش ماندگاری گوشت شتر در شرایط نگهداری یخچالی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل پژوهش تخصصی فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر رزماری تازه و عصاره آن بر افزایش ماندگاری گوشت شتر در شرایط نگهداری یخچالی صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل پژوهش تخصصی فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر رزماری تازه و عصاره آن بر افزایش ماندگاری گوشت شتر در شرایط نگهداری یخچالی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم پایان نامه بررسی اثر رزماری تازه و عصارهآن بر ماندگاری گوشت شتر طی نگهداری در یخچال

فصل دوم:بررسی منابع

۲-۱-گوشت ..۵

۲-۱-۱-ترکیبات شیمیایی گوشت ..۵

۲-۱-۱-۱- آب.. ۵

۲-۱-۱-۲-پروتئین ها. ۶

۲-۱-۱-۳-چربی ها یا لیپیدها.. ۶

۲-۱-۱-۴-مواد معدنی ۷

۲-۱-۱-۵-کربوهیدرات ها    ۷

۲-۱-۱-۶- ویتامین ها و آنزیم ها..۸

۲-۱-۱-۷-مواد ازته غیر پروتئینی   ۹

۲-۲-شتر.. .۹

۲-۲-۱- طبقه بندی شتر.. ۹

۲-۲-۲- مشخصات عمومی شتر .۱۰

۲-۲-۳-آناتومی و عضلات. ۱۲

۲-۲-۴-اهمیت و آمار پرورش ۱۲

۲-۲-۵-ترکیبات شیمیایی گوشت شتر ۱۴

۲-۲-۶- ویژگی های فیزیکوشیمیایی گوشت شتر..۱۵

۲-۳- فلور میکروبی گوشت خام.. ۱۶

۲-۳-۱-منشا آلودگی گوشت.. ۱۷

۲-۳-۲-انواع میکروارگانیزم های عامل فساد گوشت .۱۷

۲-۳-۳-انواع میکروارگانیزم های گوشت سرد. ۱۸

۲-۳-۴-روش های نگهداری گوشت۱۸

۲-۴-رزماری..۲۳

۲-۴-۱- گیاه شناسی..۲۳

۲-۴-۲- خواص و کاربرد ها ۲۳

۲-۴-۳-ترکیبات شیمیایی ۲۴

۲-۵-مروری بر پژوهش های پیشین.. ۲۵

..

..

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.