فایل ورد کامل پژوهش جامع فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر حفاظتی عصاره الکلی یونجه (Medicago sativa) بر آنزیمهای عملکردی کبد و شاخصهای خونی در مسمومیت کبدی جوجههای گوشتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل پژوهش جامع فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر حفاظتی عصاره الکلی یونجه (Medicago sativa) بر آنزیمهای عملکردی کبد و شاخصهای خونی در مسمومیت کبدی جوجههای گوشتی صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل پژوهش جامع فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر حفاظتی عصاره الکلی یونجه (Medicago sativa) بر آنزیمهای عملکردی کبد و شاخصهای خونی در مسمومیت کبدی جوجههای گوشتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم پایان نامه بررسی اثر حفاظتی عصاره الکلی یونجه (Medicago sativa) بر روی آنزیم های عملکردی کبد و پارامترهای خونی در مسمومیت کبدی در جوجه های گوشتی
۱-۲- میکروبها و دستگاه گوارش پرندگان. ۸
۱-۳- تاثیر میکروارگانیسمها بر فیزیولوژی دستگاه گوارش. ۹
۱-۴- موارد مصرف آنتیبیوتیکها در طیور. ۱۰
۱-۴- ۱- محرک رشد آنتیبیوتیکی و مکانیسم عمل آنتیبیوتیکها. ۱۱
۱-۴- ۲- آنتیبیوتیکها و معایب مصرف آنها. ۱۲
۱-۴- ۳- ممنوعیت مصرف آنتی بیوتیکهای خوراکی. ۱۳
۱-۴-۴- افزودنیهای خوراکی جایگزین آنتیبیوتیکها. ۱۴
۱-۴-۴-۱- اسید های آلی. ۱۴
۱-۴-۴-۲-پریبیوتیکها. ۱۵
۱-۴-۴-۳- پروبیوتیکها. ۱۶
۱-۴-۴-۳-۱- تعریف پروبیوتیکها. ۱۶
۱-۴-۴-۳-۲- پروبیوتیکها و اثرات آنها. ۱۷
۱-۴-۴-۳-۴- اثر مکملهای پروبیوتیکی بر عملکرد طیور گوشتی. ۱۸
۱-۴-۴-۳-۵- پروبیوتیک ها و اثرات آنها بر فراسنجه های خونی. ۱۹
۱-۴-۴-۴- مصرف داروهای گیاهی به عنوان محرک رشد. ۲۰
۱-۴-۴-۶- چگونگی اثرگذاری ترکیبات فعال گیاهی . ۲۲
۱-۴-۴-۷- اثرات داروهای گیاهی به عنوان محرکرشد و چگونگی عمل آنها. ۲۷
۱-۴-۴-۸- پاسخ پرنده به محرکهای رشد گیاهی. ۲۸
۱-۴-۴-۱۰- کلسترول سرم و اثرات ترکیبات گیاهی بر آن . ۲۸
۱-۴-۴-۱۱- محرکهای رشد گیاهی و تاثیر آنها بر عملکرد طیور گوشتی. ۳۰
۱-۴-۴-۱۲- جمعیت میکروبی روده و تاثیر محرکهای رشد گیاهی بر آن. ۳۱
۱-۴-۴- ۱۳- خواص آنتیاکسیدانی محرکهای رشد گیاهی . ۳۳
۱-۴-۴-۱۴- محرکهای رشد گیاهی و اثرات آنها بر هضم مواد مغذی. ۳۴
۱–۴-۵- محرکهای رشد گیاهی و اثر بر فراسنجههای خونی. ۳۵
۱-۴-۵-۱- عوامل مؤثر بر غلظت کلسترول پلاسما. ۳۶
۱-۵- کبد. ۳۷
۱-۵-۱- هپاتیت ناشی از داروها و سموم. ۴۰
۱-۵-۱-۱- هپاتیت ناشی از مسکنها. ۴۱
۱-۵-۱-۲- هپاتیت ناشی از آنتی بیوتیکها و ضد ویروسها. ۴۲
۱-۵-۱-۳- هپاتیت ناشی از گیاهان دارویی. ۴۲
۱-۵-۲- بررسی عملکرد کبد. ۴۳
۱-۵-۲-۱- آنزیم های کبدی. ۴۳
۱-۵-۲-۱-۱- آنزیم آلانین آمینو ترانسفراز(ALT) . 44
۱-۵-۲-۱-۲- آنزیم آسپارتات آمینوترانسفراز (AST). 45
۱-۵-۲-۱-۳- آنزیم آلکالین فسفاتاز (ALP). 46
۱-۵-۲-۲-بیلیروبینBilirubin. 46
۱-۵-۲-۳- پروتئین تام Total Protein. 47
۱-۵-۲-۴- آلبومین Albumin . 48
۱-۶- معرفی گیاه یونجه. ۴۹
۱-۶-۱- یونجه alfalfa. 50
۱-۷- اهداف تحقیق. ۵۷
..
..
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 