فایل ورد کامل پژوهش جامع فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر حفاظتی عصاره الکلی یونجه (Medicago sativa) بر آنزیم‌های عملکردی کبد و شاخص‌های خونی در مسمومیت کبدی جوجه‌های گوشتی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل پژوهش جامع فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر حفاظتی عصاره الکلی یونجه (Medicago sativa) بر آنزیم‌های عملکردی کبد و شاخص‌های خونی در مسمومیت کبدی جوجه‌های گوشتی صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل پژوهش جامع فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر حفاظتی عصاره الکلی یونجه (Medicago sativa) بر آنزیم‌های عملکردی کبد و شاخص‌های خونی در مسمومیت کبدی جوجه‌های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم پایان نامه بررسی اثر حفاظتی عصاره الکلی یونجه (Medicago sativa) بر روی آنزیم های عملکردی کبد و پارامترهای خونی در مسمومیت کبدی در جوجه‏ های گوشتی

۱-۲- میکروب­ها و دستگاه گوارش پرندگان. ۸

۱-۳- تاثیر میکروارگانیسم­­ها بر فیزیولوژی دستگاه گوارش. ۹

۱-۴- موارد مصرف آنتی­بیوتیک­ها در طیور. ۱۰

۱-۴- ۱- محرک رشد آنتی­بیوتیکی و مکانیسم عمل آنتی­بیوتیک­ها. ۱۱

۱-۴- ۲- آنتی­بیوتیک­ها و معایب مصرف آنها. ۱۲

۱-۴- ۳- ممنوعیت مصرف آنتی بیوتیک­­های خوراکی. ۱۳

۱-۴-۴- افزودنی­های خوراکی جایگزین­ آنتی­بیوتیک­ها. ۱۴

۱-۴-۴-۱- اسید های آلی. ۱۴

۱-۴-۴-۲-پری­بیوتیک­ها. ۱۵

۱-۴-۴-۳- پرو­بیوتیک­ها. ۱۶

۱-۴-۴-۳-۱- تعریف پرو­بیوتیک­ها. ۱۶

۱-۴-۴-۳-۲- پروبیوتیک­ها و اثرات آنها. ۱۷

۱-۴-۴-۳-۴- اثر مکمل­های پروبیوتیکی بر عملکرد طیور گوشتی. ۱۸

۱-۴-۴-۳-۵- پروبیوتیک ها و اثرات آنها بر فراسنجه های خونی. ۱۹

۱-۴-۴-۴- مصرف داروهای گیاهی به عنوان محرک رشد. ۲۰

۱-۴-۴-۶- چگونگی اثرگذاری ترکیبات فعال گیاهی . ۲۲

۱-۴-۴-۷- اثرات داروهای گیاهی به عنوان محرک­رشد و چگونگی عمل آنها. ۲۷

۱-۴-۴-۸- پاسخ پرنده به محرک­های رشد گیاهی. ۲۸

۱-۴-۴-۱۰- کلسترول سرم و اثرات ترکیبات گیاهی بر آن . ۲۸

۱-۴-۴-۱۱- محرک­های رشد گیاهی  و تاثیر آنها بر عملکرد طیور گوشتی. ۳۰

۱-۴-۴-۱۲- جمعیت میکروبی روده و تاثیر محرک­های رشد گیاهی بر آن. ۳۱

۱-۴-۴- ۱۳- خواص آنتی­­اکسیدانی محرک­های رشد گیاهی . ۳۳

۱-۴-۴-۱۴- محرک­های رشد گیاهی و اثرات آنها بر هضم مواد مغذی. ۳۴

۱–۴-۵-  محرک­های رشد گیاهی و اثر بر فراسنجه­های خونی. ۳۵

۱-۴-۵-۱- عوامل مؤثر بر غلظت کلسترول پلاسما. ۳۶

۱-۵- کبد. ۳۷

۱-۵-۱- هپاتیت ناشی از داروها و سموم. ۴۰

۱-۵-۱-۱- هپاتیت ناشی از مسکن­ها. ۴۱

۱-۵-۱-۲- هپاتیت ناشی از آنتی بیوتیک­ها و ضد ویروس­ها. ۴۲

۱-۵-۱-۳- هپاتیت ناشی از  گیاهان دارویی. ۴۲

۱-۵-۲- بررسی عملکرد کبد. ۴۳

۱-۵-۲-۱- آنزیم های کبدی. ۴۳

۱-۵-۲-۱-۱- آنزیم آلانین آمینو ترانسفراز(ALT) . 44

۱-۵-۲-۱-۲- آنزیم آسپارتات آمینوترانسفراز (AST). 45

۱-۵-۲-۱-۳- آنزیم آلکالین فسفاتاز (ALP). 46

۱-۵-۲-۲-بیلی­روبینBilirubin. 46

۱-۵-۲-۳- پروتئین تام Total Protein. 47

۱-۵-۲-۴- آلبومین Albumin . 48

۱-۶- معرفی گیاه یونجه. ۴۹

۱-۶-۱- یونجه alfalfa. 50

۱-۷- اهداف تحقیق. ۵۷

..

..

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.