فایل ورد کامل پژوهش تخصصی فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر فرمولاسیونهای مختلف باکتری سودوموناس فلورسنت بر کنترل قارچ Rhizoctonia solani عامل مرگ گیاهچه لوبیا
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل پژوهش تخصصی فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر فرمولاسیونهای مختلف باکتری سودوموناس فلورسنت بر کنترل قارچ Rhizoctonia solani عامل مرگ گیاهچه لوبیا صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل پژوهش تخصصی فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر فرمولاسیونهای مختلف باکتری سودوموناس فلورسنت بر کنترل قارچ Rhizoctonia solani عامل مرگ گیاهچه لوبیا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم پایان نامه بررسی اثر چند نوع فرمولاسیون باکتری سودوموناس فلورسنت بر روی قارچ Rhizoctonia solani عامل مرگ گیاهچه لوبیا
فصل دوم ۱۷
۱-۲- مفاهیم کنترل بیولوژیک: ۱۸
۲-۲- ریزوسفر ۱۸
۱-۲-۲- دیگر ویژگیهای لازم برای کلونیزاسیون: فلاژلا: ۲۱
۳-۲- استفاده از باکتری های سودوموناس فلورسنت در کنترل بیولوژیک: ۲۲
ویژگی های جنس سودوموناس که سبب شده یک عامل بیوکنترل خوب باشد: ۲۳
روش مستقیم: ۲۴
روش غیرمستقیم: ۲۴
۱-۳-۲- تولید فیتوهورمونها: ۲۵
۲-۳-۲- تولید آنتیبیوتیک: ۲۵
۳-۳-۲- سیدروفور: ۲۶
۴-۳-۲- سیانیدهیدروژن (HCN): 27
۴-۲- کنترل بیولوژیک Rhizoctonia solani : ۲۷
۵-۲- استفاده از ریزوباکتریهای تحریک کننده رشد گیاهان: ۲۸
۱-۵-۲- ویژگیهای یک PGPR موفق برای فرمولاسیون: ۲۸
۲-۵-۲- ویژگی های یک فرمولاسیون ایدهال: ۲۸
۶-۲- حاملها در رشد فرمولاسیون: ۲۹
۱-۶-۲- انواع فرمولاسیون: ۳۰
۲-۶-۲- فرمولاسیون تالک: ۳۰
۳-۶-۲- پیت : ۳۱
۴-۶-۲- ورمیکولیت : ۳۱
۷-۲- عملآوری و کاربرد فرمولاسیون : ۳۳
۸-۲- توجهات لازم در فرمولاسیون : ۳۳
۱-۸-۲- محیط تخمیر: ۳۴
۲-۸-۲- مرحله خشک کردن : ۳۴
۹-۲- سیستم نقل و انتقال باکتریها ۳۵
۱-۹-۲- تیمار بذر: ۳۵
۲-۹-۲- مزایا و معایب تیمار بذر: ۳۵
۳-۹-۲- تیمار خاک: ۳۶
۴-۹-۲– سایر روشهای بکارگیری فرمولاسیون : ۳۷
۵-۹-۲- سیستم انتقال چندگانه : ۳۷
۱۰-۲-فرمولاسیون به همراه مواد شیمیایی افزوده شده به فرمولاسیون : ۳۸
۱۱-۲- فرمولاسیون استرین منفرد : ۳۹
۱۲-۲- فرمولاسیون استرین های مخلوط: ۳۹
۱۳-۲- تجاریسازی: ۴۰
۱-۱۳-۲- محدودیت در تجاری سازی : ۴۲
۲-۱۳-۲- محصولات تجاریسازی شده : ۴۳
۱۴-۲- ویژگیهای قارچ Rhizotonia solani : ۴۳
..
..
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 