فایل ورد کامل پژوهش تخصصی فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر فرمولاسیون‌های مختلف باکتری سودوموناس فلورسنت بر کنترل قارچ Rhizoctonia solani عامل مرگ گیاهچه لوبیا


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
2 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل پژوهش تخصصی فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر فرمولاسیون‌های مختلف باکتری سودوموناس فلورسنت بر کنترل قارچ Rhizoctonia solani عامل مرگ گیاهچه لوبیا صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل پژوهش تخصصی فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر فرمولاسیون‌های مختلف باکتری سودوموناس فلورسنت بر کنترل قارچ Rhizoctonia solani عامل مرگ گیاهچه لوبیا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم پایان نامه بررسی اثر چند نوع فرمولاسیون باکتری سودوموناس فلورسنت بر روی قارچ Rhizoctonia solani عامل مرگ گیاهچه لوبیا

فصل دوم ۱۷

۱-۲- مفاهیم کنترل بیولوژیک: ۱۸

۲-۲- ریزوسفر ۱۸

۱-۲-۲- دیگر ویژگی‌های لازم برای کلونیزاسیون: فلاژلا: ۲۱

۳-۲- استفاده از باکتری های سودوموناس فلورسنت در کنترل بیولوژیک: ۲۲

ویژگی های جنس سودوموناس که سبب شده یک عامل بیوکنترل خوب باشد: ۲۳

روش مستقیم: ۲۴

روش غیرمستقیم: ۲۴

۱-۳-۲- تولید فیتوهورمون‌ها: ۲۵

۲-۳-۲- تولید آنتی‌بیوتیک: ۲۵

۳-۳-۲- سیدروفور: ۲۶

۴-۳-۲- سیانیدهیدروژن (HCN): 27

۴-۲- کنترل بیولوژیک Rhizoctonia solani : ۲۷

۵-۲- استفاده از ریزوباکتری‌های تحریک کننده رشد گیاهان: ۲۸

۱-۵-۲- ویژگی‌های یک PGPR موفق برای فرمولاسیون: ۲۸

۲-۵-۲- ویژگی های یک فرمولاسیون ایده‌ال: ۲۸

۶-۲- حامل‌ها در رشد فرمولاسیون: ۲۹

۱-۶-۲- انواع فرمولاسیون: ۳۰

۲-۶-۲- فرمولاسیون تالک: ۳۰

۳-۶-۲- پیت : ۳۱

۴-۶-۲- ورمی‌کولیت : ۳۱

۷-۲- عمل‌آوری و کاربرد فرمولاسیون : ۳۳

۸-۲- توجهات لازم در فرمولاسیون : ۳۳

۱-۸-۲- محیط تخمیر: ۳۴

۲-۸-۲- مرحله خشک کردن : ۳۴

۹-۲- سیستم نقل و انتقال باکتری‌ها ۳۵

۱-۹-۲- تیمار بذر: ۳۵

۲-۹-۲- مزایا و معایب تیمار بذر: ۳۵

۳-۹-۲- تیمار خاک: ۳۶

۴-۹-۲– سایر روش‌‌‌های بکارگیری فرمولاسیون : ۳۷

۵-۹-۲- سیستم انتقال چندگانه : ۳۷

۱۰-۲-فرمولاسیون به همراه مواد شیمیایی افزوده شده به فرمولاسیون : ۳۸

۱۱-۲- فرمولاسیون استرین منفرد : ۳۹

۱۲-۲- فرمولاسیون استرین های مخلوط: ۳۹

۱۳-۲- تجاری‌سازی: ۴۰

۱-۱۳-۲- محدودیت در تجاری سازی : ۴۲

۲-۱۳-۲- محصولات تجاری‌سازی شده : ۴۳

۱۴-۲- ویژگی‌های قارچ Rhizotonia solani : ۴۳

..

..

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.