فایل ورد کامل مطالعه جامع فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر چای کامبوچا و چای سبز و مقایسه آن با آنتی‌بیوتیک، پروبیوتیک و پری‌بیوتیک در جیره‌های مبتنی بر گندم بر عملکرد جوجه‌های گوشتی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل مطالعه جامع فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر چای کامبوچا و چای سبز و مقایسه آن با آنتی‌بیوتیک، پروبیوتیک و پری‌بیوتیک در جیره‌های مبتنی بر گندم بر عملکرد جوجه‌های گوشتی صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل مطالعه جامع فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر چای کامبوچا و چای سبز و مقایسه آن با آنتی‌بیوتیک، پروبیوتیک و پری‌بیوتیک در جیره‌های مبتنی بر گندم بر عملکرد جوجه‌های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم پایان نامه بررسی اثر چای (کامبوچا و سبز) و مقایسه آن با آنتی بیوتیک، پروبیوتیک و پری بیوتیک در جیره های بر پایه گندم بر عملکرد جوجه های گوشتی

 عنوان                                                                                                                                   صفحه

فصل۱. ۱

۱-۱- مقاومت به آنتی بیوتیک ها ۴

۱-۱-۱- تعریف مقاومت ۴

۱-۱-۲- مخاطرات ناشی از باقی مانده داروها ۴

۱-۱-۳- مصرف بی رویه آنتی بیوتیک­ها در طیور و سایر حیوانات و خطرات آن برای بهداشت انسان ۵

۱-۱-۴- پاتوژن­های مهم ۶

۱-۱-۵- منع استفاده از آنتی بیوتیک­ها در جیره طیور ۷

۱-۱-۶- هزینه ممنوع کردن آنتی بیوتیک­های محرک رشد ۸

۱-۲- داروهای با منشأ گیاهی ۸

۱-۲-۱- گیاهان دارویی به عنوان محرک­های رشد در حیوانات ۹

۱-۲-۲- عصاره­های گیاهی و سیستم ایمنی ۱۱

۱-۳- هدف آزمایش ۱۱

فصل ۲. ۱۲

بررسی منابع. ۱۲

۲-۱- آنتی بیوتیک­ها. ۱۲

۲-۱-۱- ویرجینیامایسین ۱۳

۲-۱-۲- اثر ویرجینیامایسین بر عملکرد طیور . ۱۴

۲-۱-۳- اثر ویرجینیامایسین بر وزن نسبی اندام­های داخلی ۱۵

۲-۱-۴- اثر ویرجینیامایسین بر کلسترول سرم . ۱۵

۲-۱-۵- اثرات مرفولوژیکال آنتی بیوتیک­های محرک رشد ۱۶

۲-۱-۶- منع استفاده از آنتی بیوتیک­ها در جیره طیور ۱۶

۲-۱-۷- چگونگی ایجاد مقاومت ژنی باکتریایی . ۱۸

۲-۲- پری بیوتیک­ها. ۱۹

۲-۲-۱- اثر پری بیوتیک­ها بر عملکرد جوجه­های گوشتی ۲۰

۲-۲-۲- اثر پری بیوتیک­ها بر قابلیت هضم و جذب مواد مغذی ۲۱

۲-۲-۳- اثر پری بیوتیک­ها بر جمعیت میکروبی روده ۲۳

۲-۲-۴- اثر پری بیوتیک­ها بر میزان کلسترول سرم ۲۴

۲-۲-۵- اثر پری بیوتیک­ها بر مرفولوژی روده . ۲۵

۲-۲-۶- اثر پری بیوتیک­ها بر آلودگی­های محیطی ۲۶

۲-۳- پروبیوتیک­ها ۲۷

۲-۳-۱- تعریف پروبیوتیک ۲۷

۲-۳-۲- مکانیسم عمل پروبیوتیک­ها ۲۸

۲-۳-۳- خصوصیات و مزایای پروبیوتیک­ها ۲۹

۲-۳-۴- تفاوت آنتی بیوتیک­ها با پروبیوتیک­ها . ۳۰

۲-۳-۵- تأثیر پروبیوتیک­ها بر عملکرد جوجه­های گوشتی ۳۱

۲-۳-۶- اثر پروبیوتیک­ها بر وزن نسبی اندام­های گوارشی و طول روده کوچک ۳۳

۲-۳-۷- اثرپروبیوتیک­ها برکاهش کلسترول سرم . ۳۳

۲-۳-۸- اثر پروبیوتیک­ها برسیستم ایمنی ۳۴

۲-۳-۹- اثر پروبیوتیک ها برمرفولوژی روده . ۳۶

۲-۴- چای کامبوچا. ۳۸

۲-۴-۱- طرز تهیه چای کامبوچا ۴۲

۲-۴-۲- خواص ضد میکروبی چای کامبوچا ۴۴

۲-۴-۳- اثر چای کامبوچا بر سیستم ایمنی ۴۶

۲-۵- چای سبز. ۴۷

۲-۵-۱-ترکیبات شیمیایی برگ سبز چای ۵۰

۲-۵-۱-۱-کاتشین­ها ۵۳

۲-۵-۱-۲- میرستین، کوئرستین و کامپفرول ۵۴

۲-۵-۱-۳- تانن­ها ۵۵

۲-۵-۱-۴- تئانین ۵۵

۲-۵-۲- خواص آنتی اکسیدانی چای سبز ۵۶

۲-۵-۳- خواص ضد باکتریایی چای سبز ۵۷

۲-۵-۴- خواص ضد ویروس چای سبز ۵۸

۲-۵-۵- اثر چای سبز در کاهش سطح کلسترول پلاسما ۵۹

۲-۵-۶- اثر چای سبز بر وزن اندام­های گوارشی و خصوصیات لاشه ۶۱

۲-۵-۷- اثر چای سبز بر عملکرد طیور ۶۲

۲-۵-۸- اثر چای سبز روی کیفیت تخم مرغ ۶۶

..

..

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.