فایل ورد کامل مطالعه جامع فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر چای کامبوچا و چای سبز و مقایسه آن با آنتیبیوتیک، پروبیوتیک و پریبیوتیک در جیرههای مبتنی بر گندم بر عملکرد جوجههای گوشتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل مطالعه جامع فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر چای کامبوچا و چای سبز و مقایسه آن با آنتیبیوتیک، پروبیوتیک و پریبیوتیک در جیرههای مبتنی بر گندم بر عملکرد جوجههای گوشتی صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل مطالعه جامع فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر چای کامبوچا و چای سبز و مقایسه آن با آنتیبیوتیک، پروبیوتیک و پریبیوتیک در جیرههای مبتنی بر گندم بر عملکرد جوجههای گوشتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم پایان نامه بررسی اثر چای (کامبوچا و سبز) و مقایسه آن با آنتی بیوتیک، پروبیوتیک و پری بیوتیک در جیره های بر پایه گندم بر عملکرد جوجه های گوشتی
عنوان صفحه
فصل۱. ۱
۱-۱- مقاومت به آنتی بیوتیک ها ۴
۱-۱-۱- تعریف مقاومت ۴
۱-۱-۲- مخاطرات ناشی از باقی مانده داروها ۴
۱-۱-۳- مصرف بی رویه آنتی بیوتیکها در طیور و سایر حیوانات و خطرات آن برای بهداشت انسان ۵
۱-۱-۴- پاتوژنهای مهم ۶
۱-۱-۵- منع استفاده از آنتی بیوتیکها در جیره طیور ۷
۱-۱-۶- هزینه ممنوع کردن آنتی بیوتیکهای محرک رشد ۸
۱-۲- داروهای با منشأ گیاهی ۸
۱-۲-۱- گیاهان دارویی به عنوان محرکهای رشد در حیوانات ۹
۱-۲-۲- عصارههای گیاهی و سیستم ایمنی ۱۱
۱-۳- هدف آزمایش ۱۱
فصل ۲. ۱۲
بررسی منابع. ۱۲
۲-۱- آنتی بیوتیکها. ۱۲
۲-۱-۱- ویرجینیامایسین ۱۳
۲-۱-۲- اثر ویرجینیامایسین بر عملکرد طیور . ۱۴
۲-۱-۳- اثر ویرجینیامایسین بر وزن نسبی اندامهای داخلی ۱۵
۲-۱-۴- اثر ویرجینیامایسین بر کلسترول سرم . ۱۵
۲-۱-۵- اثرات مرفولوژیکال آنتی بیوتیکهای محرک رشد ۱۶
۲-۱-۶- منع استفاده از آنتی بیوتیکها در جیره طیور ۱۶
۲-۱-۷- چگونگی ایجاد مقاومت ژنی باکتریایی . ۱۸
۲-۲- پری بیوتیکها. ۱۹
۲-۲-۱- اثر پری بیوتیکها بر عملکرد جوجههای گوشتی ۲۰
۲-۲-۲- اثر پری بیوتیکها بر قابلیت هضم و جذب مواد مغذی ۲۱
۲-۲-۳- اثر پری بیوتیکها بر جمعیت میکروبی روده ۲۳
۲-۲-۴- اثر پری بیوتیکها بر میزان کلسترول سرم ۲۴
۲-۲-۵- اثر پری بیوتیکها بر مرفولوژی روده . ۲۵
۲-۲-۶- اثر پری بیوتیکها بر آلودگیهای محیطی ۲۶
۲-۳- پروبیوتیکها ۲۷
۲-۳-۱- تعریف پروبیوتیک ۲۷
۲-۳-۲- مکانیسم عمل پروبیوتیکها ۲۸
۲-۳-۳- خصوصیات و مزایای پروبیوتیکها ۲۹
۲-۳-۴- تفاوت آنتی بیوتیکها با پروبیوتیکها . ۳۰
۲-۳-۵- تأثیر پروبیوتیکها بر عملکرد جوجههای گوشتی ۳۱
۲-۳-۶- اثر پروبیوتیکها بر وزن نسبی اندامهای گوارشی و طول روده کوچک ۳۳
۲-۳-۷- اثرپروبیوتیکها برکاهش کلسترول سرم . ۳۳
۲-۳-۸- اثر پروبیوتیکها برسیستم ایمنی ۳۴
۲-۳-۹- اثر پروبیوتیک ها برمرفولوژی روده . ۳۶
۲-۴- چای کامبوچا. ۳۸
۲-۴-۱- طرز تهیه چای کامبوچا ۴۲
۲-۴-۲- خواص ضد میکروبی چای کامبوچا ۴۴
۲-۴-۳- اثر چای کامبوچا بر سیستم ایمنی ۴۶
۲-۵- چای سبز. ۴۷
۲-۵-۱-ترکیبات شیمیایی برگ سبز چای ۵۰
۲-۵-۱-۱-کاتشینها ۵۳
۲-۵-۱-۲- میرستین، کوئرستین و کامپفرول ۵۴
۲-۵-۱-۳- تاننها ۵۵
۲-۵-۱-۴- تئانین ۵۵
۲-۵-۲- خواص آنتی اکسیدانی چای سبز ۵۶
۲-۵-۳- خواص ضد باکتریایی چای سبز ۵۷
۲-۵-۴- خواص ضد ویروس چای سبز ۵۸
۲-۵-۵- اثر چای سبز در کاهش سطح کلسترول پلاسما ۵۹
۲-۵-۶- اثر چای سبز بر وزن اندامهای گوارشی و خصوصیات لاشه ۶۱
۲-۵-۷- اثر چای سبز بر عملکرد طیور ۶۲
۲-۵-۸- اثر چای سبز روی کیفیت تخم مرغ ۶۶
..
..
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 