فایل ورد کامل پژوهش جامع فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی جایگزینی شهد عسلی خرما و تأثیر آن بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی کمچرب غنیشده با فیبر
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل پژوهش جامع فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی جایگزینی شهد عسلی خرما و تأثیر آن بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی کمچرب غنیشده با فیبر صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل پژوهش جامع فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی جایگزینی شهد عسلی خرما و تأثیر آن بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی کمچرب غنیشده با فیبر کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم پایان نامه بررسی اثر جایگزینی شهد عسلی خرما بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی کم چرب فیبردار
فصل دوم. ۷
مروری بر تحقیقات پیشین. ۷
۲-۱- بستنی. ۷
۲-۱-۱- تعریف بستنی. ۷
۲-۱-۲- تاریخچه بستنی. ۷
۲-۱-۳- میزان تولید و سرانه مصرف بستنی. ۸
۲-۱-۴- ارزش تغذیهای بستنی. ۸
۲-۱-۵- طبقه بندی بستنی. ۱۰
۲-۱-۶- ترکیبات موجود در فرمولاسیون بستنی. ۱۱
۲-۱-۷- نقش اجزاء سازنده مخلوط بستنی. ۱۲
۲-۱-۸- ویژگیهای مخلوط بستنی. ۱۷
۲-۱-۸-۱- اسیدیته و pH مخلوط. ۱۷
۲-۱-۸-۳- درصد افزایش حجم (اورران) مخلوط. ۱۸
۲-۱-۹- فرایند تولید بستنی صنعتی. ۱۹
۲-۱-۹-۱- محاسبهی اجزای مخلوط. ۱۹
۲-۱-۹-۲- توزین واختلاط ترکیبات بستنی. ۱۹
۲-۱-۹-۳- پاستوریزاسیون. ۲۰
۲-۱-۹-۴- هموژنیزاسیون. ۲۱
۲-۱-۹-۵- سرد کردن وعمل آوری محصول. ۲۳
۲-۱-۹-۶- انجماد بستنی. ۲۴
۲-۹-۱-۷- بسته بندی و برچسب زنی. ۲۵
۲-۱-۹-۸ – سفت کردن و نگهداری. ۲۵
۲-۲- تولید بستنیهای کم کالری. ۲۸
۲-۲-۱- جایگزینهای چربی درفرمولاسیون بستنیهای کم کالری. ۳۰
۲-۲-۲- اینولین. ۳۰
۲-۲-۳- جایگزینهای قند در فرمولاسیون بستنیهای کم کالری:. ۳۲
۲-۲-۳-۱-کاربرد قند طبیعی خرما. ۳۲
۲-۲-۳-۲- فراوردههای صنعتی و جنبی خرما. ۳۴
۲-۲-۳-۳- علت استفاده از قند خرما در محصولات غذایی کم کالری. ۳۴
۲-۲-۳- مروری بر مطالعات انجام شده. ۳۵
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 